Haagplanten Ligusterhaag

Er zijn 3 bomen gevonden

Liguster Bol 140 cm Warentuin Natuurlijk

Bent u op zoek naar een prachtig extra stukje groen in uw tuin? Dan is deze Liguster in de vorm van een bol de perfecte aanwinst! De Liguster is ideaal voor het opzetten van geweldige diepgroene hagen. De Liguster is 140 cm hoog. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Liguster Bol 140 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment buxus & ligusters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: gratis
€ 88,42 bij Warentuin.nl

Liguster Twee Bollen 140 cm Warentuin Natuurlijk

Bent u op zoek naar een prachtig extra stukje groen in uw tuin? Dan is deze Liguster met twee bollen de perfecte aanwinst! De Liguster is ideaal voor het opzetten van geweldige diepgroene hagen. De Liguster is 140 cm hoog. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Liguster Twee Bollen 140 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment buxus & ligusters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: gratis
€ 118,42 bij Warentuin.nl

Liguster Ligustrum vulgare

De ligusterhaag Ligustrum vulgare is een snel groeiende haagliguster. De ligusterhaag Ligustrum vulgare kan tot 300 cm hoog worden en heeft spits, ovaal groen tot donkergroen blad. In mei en juni bloeit de ligusterhaag 'Atrovirens' met witte, geurende bloemen. Na de bloei kunnen zich zwarte besjes vormen. De haagliguster Ligustrum vulgare is winterhard en halfgroenblijvend en is daardoor een kleurrijke aanvulling op uw wintertuin. De liguster haag Ligustrum vulgare komt het beste tot zijn recht in een haag, maar doet het ook prima als solitair op de hoek van een border. De haag liguster Ligustrum vulgare is een sterke plant die op elke grond wel wil groeien, maar ondanks dat het beste gedijt op droge tot vochthoudende, goed doorlatende, lichtzure grond in de volle zon of halfschaduw. Bij het planten kunt u het beste Aanplantgrond gebruiken.

Op voorraad — levertijd: 15-20 werkdagen — verzending: € 29,95
€ 10,75 bij Tuinplant
Filteren
Sitemap Blogs
© 2021 — bomenonline.nl — development by Harris Software