Vaste planten Anemoon

Er zijn 7 bomen gevonden

Anemoon (anemone multifida "Annabella Deep Rose") zomerbloeier - 12 stuks

Anemoon (anemone multifida "Annabella Deep Rose") zomerbloeier...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 66,00 bij Tuinexpress.nl

Vips Anemone hybrida Queen Charlotte - Japanse anemoon

Ook in het najaar kleur met vaste planten, dat kan. Deze geselecteerde planten bloeien aan het eind van de zomer en de herfst. Op deze manier brengen najaar bloeiende vaste planten ook kleur in de tuin als de dagen wat korter worden. Bijen en vlinders kunnen zich tegoed doen aan hun laatste nectar en u genieten van hun mooie bloemen.Anemone hybrida Queen Charlotte: Standplaats: half schaduw / schaduw Bloeitijd: september - oktober Kleur bloem: roze Hoogte: 80 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 5 stuksAnemone hybrida Queen Charlotte ofwel Japanse Anemoon behoort tot de allermooiste herfstbloeiende vaste planten. Anemone hybrida Queen Charlotte bloeit in de maanden september en oktober. Anemone hybrida Queen Charlotte wordt 80 cm hoog. Deze Herfstanemoon is goed winterhard en kan het beste in groepen worden toegepast.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Anemoon (anemone multifida "Annabelle White") zomerbloeier - 12 stuks

Anemoon (anemone multifida "Annabelle White") zomerbloeier...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 66,00 bij Tuinexpress.nl

Vips Anemone multifida Annebelle Deep Rose - Japanse anemoon

De grootste groep vaste planten bloeit in de zomermaanden, echte zomerbloeiers dus. Allemaal sterke vaste planten die wel van een beetje zon houden en stuk voor stuk hun eigen sterke punten hebben. Combineer deze groep naar hartenlust voor een kleurrijke border. Grote voordeel is dat deze vaste planten ook elk jaar weer terug komen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en brengen uw tuin in de door u gewenste sfeer.Anemone multifida Annebelle Deep Rose: Standplaats: zonnig - half schaduw Bloeitijd: mei - juli Kleur bloem: roze Hoogte: 30 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 5 stuksAnemone multifida 'Annabella Deep Rose' of Anemoon is een geliefde vaste plant die goed winterhard is. Anemone multifida 'Annabella Deep Rose' kunt u het hele jaar aanplanten in uw tuin, behalve als de vorst in de grond zit.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Anemone hupehensis Prinz Heinrich - Japanse anemoon

Ook in het najaar kleur met vaste planten, dat kan. Deze geselecteerde planten bloeien aan het eind van de zomer en de herfst. Op deze manier brengen najaar bloeiende vaste planten ook kleur in de tuin als de dagen wat korter worden. Bijen en vlinders kunnen zich tegoed doen aan hun laatste nectar en u genieten van hun mooie bloemen.Anemone hupehensis Prinz Heinrich: Standplaats: half schaduw / schaduw Bloeitijd: augustus - oktober Kleur bloem: roze Hoogte: 80 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 5 stuksAnemone hupehensis 'Prinz Heinrich' bloeit in de maanden augustus en september met rozerode bloemen. De stengel is, net als de andere delen van de plant, lichtbehaard. Na de bloei vormen zich mooie zaadpluizen.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Anemone tomentosa Robustissima - Japanse anemoon

Ook in het najaar kleur met vaste planten, dat kan. Deze geselecteerde planten bloeien aan het eind van de zomer en de herfst. Op deze manier brengen najaar bloeiende vaste planten ook kleur in de tuin als de dagen wat korter worden. Bijen en vlinders kunnen zich tegoed doen aan hun laatste nectar en u genieten van hun mooie bloemen.Anemone tomentosa Robustissima: Standplaats: half schaduw / schaduw Bloeitijd: augustus - oktober Kleur bloem: roze Hoogte: 100 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 5 stuksDeze Herfstanemoon (ook wel Japanse Anemoon genoemd) heeft een bijzonder robuuste, sterke groei en verdraagt droogte. Deze vaste plant bereikt tijdens de bloei een hoogte van 100 cm. Deze sierlijke tuinplant krijgt in het najaar tere, lichtroze bloemen en de ongeveer 10 cm grote bloemen van de Anemone 'Robustissima' zijn een aanwinst voor elke tuinliefhebber.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Anemoon (anemone sylvestris) schaduwplant - 12 stuks

Anemoon (anemone sylvestris) schaduwplant...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 51,60 bij Tuinexpress.nl
Filteren
Sitemap Blogs
© 2024 — bomenonline.nl — development by Harris Software