Geraniums

Er zijn 22 bomen gevonden

Vips Geranium macrorrhizum Ingwersen's Variety - Ooievaarsbek

Deze vaste planten zorgen voor een totale bedekking van de grond. Op deze manier zult u veel minder onkruid in de tuin krijgen. Deze vaste planten zijn natuurlijk niet alleen functioneel maar ook erg mooi om te zien. Voor elke standplaats is wel een geschikte vaste plant te vinden. Sommige blijven groen in de winter en brengen dan dus ook sfeer in de tuin. Andere komen elk voorjaar weer fris uit de startblokken. Zoek de mooiste uit voor uw tuin en geniet.Geranium macrorrhizum Ingwersen's Variety: Standplaats: zonnig / half schaduw Bloeitijd: juni - juli Kleur bloem: paars Hoogte: 30 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 5 stuksDe Geranium macrorrhizum 'Ingwersen Variety' ofwel Ooievaarsbek. 'Ingwersen Variety' is een uitstekende bodembedekker groeit op compacte en kruipende wijze. Zelfs tussen de boomwortels heeft de Geranium macrorrhizum 'Ingwersen Variety' geen moeite. Bloeit ietsje later als de meeste Geranium soorten met lichtroze bloemen. Het blad is geurend en groen van kleur en heeft een donzig uiterlijk. De Ooievaarsbek 'Ingwersen Variety' is goed toepasbaar in elke tuin en stelt geen eisen aan grond soort.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Moerasooievaarsbek (Geranium palustre) moerasplant (6-stuks)

Moerasooievaarsbek (Geranium palustre) moerasplant (6-stuks) Deze vaste plant heeft een mooi groen blad en wordt 30 tot 80cm hoog. Deze plant is makkelijk in onderhoud en stelt geen hoge eisen aan de grond waar hij in staat als deze maar minstens mat...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 27,95 bij Tuinexpress.nl

Ooievaarsbek (geranium sanguineum "Max Frei") bodembedekker - 6-pack - 1 stuks

Ooievaarsbek (geranium sanguineum "Max Frei") bodembedekker Deze sterke bodembedekker bloeit met roze bloemen vanaf juni. De ooievaarsbek is een populaire toevoeging aan rotstuinen waar hij prachtig tot zijn recht komt. Echter is het ook ee...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 15,70 bij Tuinexpress.nl

Ooievaarsbek (geranium macrorrhizum "Spessart") bodembedekker - 12 stuks

Ooievaarsbek (geranium macrorrhizum "Spessart") bodembedekker Deze ooievaarsbek breidt zich middels ondergrondse wortels snel uit tot een dicht tapijt. De ooievaarsbek bloeit met witte bloemen met donker roze details. In zachte winters is o...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 44,40 bij Tuinexpress.nl

Geranium x cantabrigiense Karmina - Ooievaarsbek

Vaste planten zijn planten die jaar na jaar terug zullen keren. Ze zullen naar verwachting in ieder geval langer dan drie jaar leven. In tegenstelling tot eenjarige planten die hun levenscyclus in één groeiseizoen voltooien, zijn vaste planten doorgaans winterharde planten die keer op keer terugkeren. Ze bloeien meestal één (lang) seizoen en zullen in de winter afsterven om het volgende jaar weer te verschijnen. Vaste planten geven structuur aan de tuin, omdat ze zoals gezegd elk jaar terugkeren. Sommige planten laten zichzelf wel tientallen jaren zien. Door deze vaste planten met eenjarige beplanting aan te vullen, zorg je elk jaar toch weer voor een nieuwe beleving.Geranium cantabrigiense 'Karmina': Standplaats: volle zon / halfschaduw / schaduw Bloeitijd: juni - juli Kleur bloem: karmijnroze Hoogte: 25 cm Winterhard: jaDe Geranium cantabrigiense 'Karmina' (ooievaarsbek) is een mooie compacte bodembedekker. Deze ooievaarsbek heeft donkergroen blad die in de herfst mooi rood en oranje kleuren. Deze bodembedekker bloeit rijkelijk van juni tot en met juli. De bloemetjes zijn karmijnroze tot donkerroze van kleur met dieproze meeldraden. De ooievaarsbek is geen moeilijke plant. De bodembedekker kan geplaats worden in de volle zon en in de schaduw. De ooievaarsbek is tevreden met goed doorlaatbare niet te vruchtbare grond. Het is belangrijk om regelmatig de uitgebloeide bloemen te verwijderen om de bloeiperiode te verlengen. De ooievaarsbek is zeer winterhard en kan goed tegen zeewind. Ook is de ooievaarsbek luchtvervuiling bestendig. Deze bodembedekker trekt veel vlinders, bijen en hommels aan.Geranium cantabrigiense 'Karmina':Tips voor de Geranium cantabrigiense 'Karmina' plaats de ooievaarsbek in de volle zon, halfschaduw of volle schaduw. De ooievaarsbek is tevreden met goed doorlaatbare niet te vruchtbare grondsoorten. Verwijder regelmatig de uitgebloeide bloemen om de bloeiperiode te verlengen.

Verzending: gratis
€ 1,99 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Geranium sanguineum Album - Ooievaarsbek

De grootste groep vaste planten bloeit in de zomermaanden, echte zomerbloeiers dus. Allemaal sterke vaste planten die wel van een beetje zon houden en stuk voor stuk hun eigen sterke punten hebben. Combineer deze groep naar hartenlust voor een kleurrijke border. Groot voordeel is dat deze vaste planten ook elk jaar weer terug komen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en brengen uw tuin in de door u gewenste sfeer.Geranium sanguineum Album: Standplaats: zonnig - half schaduw Bloeitijd: juni - augustus Kleur bloem: wit Hoogte: 30 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 7 stuksGeranium sanguineum Album is een laagblijvende bodembedekker. Deze ooievaarsbek bloeit rijkelijk in het voorjaar met witte bloemen. De bladeren verkleuren in het najaar mooi rood, in de winter verdwijnt het blad.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Geranium endressii Wargrave Pink - Ooievaarsbek

Deze vaste planten houden wel van een beetje zon en staan het liefst wat droger. Deze groep brengt een totaal eigen sfeer mee in de tuin waar u jaren van kunt genieten. Ze zijn makkelijk in het onderhoud en in vele variaties en hoogtes te verkrijgen. Deze vaste planten zijn speciaal geselecteerd op hun kracht en groei vermogen en zullen u niet teleurstellen. Brengt u extra biodiversiteit met deze vaste planten in de tuin?Geranium endressii Wargrave Pink: Standplaats: zonnig / half schaduw Bloeitijd: juni - augustus  Kleur bloem: roze Hoogte: 30 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 7 stuksGeranium endressii 'Wargrave Pink' is een krachtige, bossig uitgroeiende plant. Deze Geranium geeft donker roze bloemen de geranium endressii 'Wargrave Pink' oogt wat natuurlijker dan de vele andere soorten en cultivars en Geranium endressii 'Wargrave Pink' zou ook in een wat natuurlijker tuin toegepast kunnen worden.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Geranium cantabrigiense Biokovo - Ooievaarsbek

Het moeilijkste hoekje van de tuin is juist dat plekje in de schaduw. Nu niet meer met deze vaste planten brengt u op een makkelijke manier ook de donker plekjes in de tuin in de juiste sfeer. Elk jaar weer zult u genieten van deze makkelijke vaste planten. Combineer met verschillende hoogtes voor een mooi resultaat.Geranium cantabrigiense Biokovo: Standplaats: zonnig / half schaduw Bloeitijd: juni - juli Kleur bloem: wit / roze Hoogte: 20 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 7 stuksGeranium cantabrigiense 'Biokovo' ofwel Ooievaarsbek is een wintergroene bodem-bedekkende plant. De plant verspreidt zich snel en vormt een dicht tapijt. De bladeren zijn groen van kleur en krijgt tijdens de bloei schitterende wit-roze bloemen, die rijkelijk verschijnen in de zomermaanden. Deze bodembedekker heeft een uitbundige bloeiwijze in de periode mei tot en met juli. In het najaar verkleurt het blad van de Geranium cantabrigiense 'Biokovo' naar herfstachtig rood. De bladeren verspreiden ook een aromatische geur.

Verzending: gratis
€ 2,89 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Geranium cantabrigiense St. Ola - Ooievaarsbek

Het moeilijkste hoekje van de tuin is juist dat plekje in de schaduw. Nu niet meer met deze vaste planten brengt u op een makkelijke manier ook de donker plekjes in de tuin in de juiste sfeer. Elk jaar weer zult u genieten van deze makkelijke vaste planten. Combineer met verschillende hoogtes voor een mooi resultaat.Geranium cantabrigiense St. Ola: Standplaats: zonnig / half schaduw Bloeitijd: juni - juli Kleur bloem: wit Hoogte: 25 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 7 stuksGeranium cantabrigiense 'St Ola' ofwel Ooievaarsbek is een krachtige bodembedekker en groeit op compacte wijze. Verspreid zich door middel van de uitlopers en bloeit met een witte bloem en roze helmknoppen. Het is een erg makkelijke geranium die zich goed aanpast aan bijvoorbeeld koude winters of juist erg warme zomers. Wel kunt u de Ooievaarsbek het beste planten op een plekje in de half schaduw met een goed doorlaatbare grond die niet te vruchtbaar is. Wanner de Geranium cantabrigiense 'St Ola' is uitgebloeid kun u het snoeien zodat er een tweede bloei kan worden gestimuleerd. Zo heeft u twee keer een mooie bloei!

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Geranium sanguineum - Bloed-ooievaarsbek

Deze vaste planten houden wel van een beetje zon en staan het liefst wat droger. Deze groep brengt een totaal eigen sfeer mee in de tuin waar u jaren van kunt genieten. Ze zijn makkelijk in het onderhoud en in vele variaties en hoogtes te verkrijgen. Deze vaste planten zijn speciaal geselecteerd op hun kracht en groei vermogen en zullen u niet teleurstellen. Brengt u extra biodiversiteit met deze vaste planten in de tuin?Geranium sanguineum: Standplaats: zonnig / half schaduw Bloeitijd: juni - september Kleur bloem: paars / roze Hoogte: 20 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 7 stuksGeranium sanguineum ofwel Bloedooievaarsbek is een bossig uitgroeiende plant tot circa 20 cm hoogte. Deze Geranium bloeit paars / roze van juni tot september. Door geregeld te knippen wordt doorbloei gestimuleerd. De standplaats van de Geranium sanguineum is zon - halfschaduw en geschikt voor elke grondsoort. Deze Ooievaarsbek is een sterke borderplant.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Geranium cantabrigiense Cambridge - Ooievaarsbek

Deze vaste planten zorgen voor een totale bedekking van de grond. Op deze manier zult u veel minder onkruid in de tuin krijgen. Deze vaste planten zijn natuurlijk niet alleen functioneel maar ook erg mooi om te zien. Voor elke standplaats is wel een geschikte vaste plant te vinden. Sommige blijven groen in de winter en brengen dan dus ook sfeer in de tuin. Andere komen elk voorjaar weer fris uit de startblokken. Zoek de mooiste uit voor uw tuin en geniet.Geranium cantabrigiense Cambridge: Standplaats: zon / half schaduw Bloeitijd: juni - juli Kleur bloem: paars Hoogte: 25 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 7 stuksDe Geranium cantabrigiense Cambridge ofwel Ooievaarsbek. Cantabrigiense Cambridge is een uitstekende bodembedekker groeit op compacte en kruipende wijze. Zelfs tussen de boomwortels heeft de Geranium cantabrigiense Cambridge geen moeite. Bloeit ietsje later als de meeste Geranium soorten met paarse bloemen. Het blad is geurend en groen van kleur en heeft een donzig uiterlijk. De Ooievaarsbek Cantabrigiense Cambridge is goed toepasbaar in elke tuin en stelt geen eisen aan grond soort.

Verzending: gratis
€ 2,89 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Geranium sanguineum Max Frei - Ooievaarsbek

De grootste groep vaste planten bloeit in de zomermaanden, echte zomerbloeiers dus. Allemaal sterke vaste planten die wel van een beetje zon houden en stuk voor stuk hun eigen sterke punten hebben. Combineer deze groep naar hartenlust voor een kleurrijke border. Groot voordeel is dat deze vaste planten ook elk jaar weer terug komen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en brengen uw tuin in de door u gewenste sfeer.Geranium sanguineum Max Frei: Standplaats: zonnig - half schaduw Bloeitijd: juni - augustus Kleur bloem: roze Hoogte: 20 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 7 stuksDe Geranium sanguineum 'Max Frei', heeft prachtige kleine roze-rode bloemen.

Verzending: gratis
€ 2,89 bij Deoosteindeonline.nl

Geranium Pratense zaden Beemdooievaarsbek blauw

Geranium Pratense zaden Beemdooievaarsbek blauw is een heerlijke vaste plant, die de gehele zomer door blijft bloeien. Deze Geranium plant is een drachtplant voor honingbijen, hommels en vlinders. De helder paarsblauwe bloemen van de Beemdooievaarsbek staan vaak met 2 bijeen. Een zeer dankbare plant. Zaai onder glas of bij voorkeur buiten op zaaibed en zodra hanteerbaar verspenen in potjes en later verplanten. Geranium Pratense is geschikt voor groepsbeplanting, borders en perken.

Verzending: gratis
€ 3,50 bij Deoosteindeonline.nl

Pelargonium zaden F2 Colour Show Mix geranium

Pelargonium zaden F2 Colour Show Mix geranium. Tuingeraniums zijn ontstaan uit kruisingen van de Zuid-Afrikaanse Pelargonium zonale. De bloemen van de F2 Colour Show zijn roze, rood, lila, wit, rood-wit, wit-rood, bordeaux, zalm en meerdere variaties. Geraniums, vroeger meestal in de vensterbank en tegenwoordig populair als fleurige potplanten in de tuin of op de veranda. Zaaien binnenshuis op warmte en na opkomst verspenen in potten en laten afharden. Pelargonium x Hortorum zoals de Latijnse naam is, is ook geschikt voor groepsbeplanting, borders, perken, en bloempotten.

Verzending: gratis
€ 3,50 bij Deoosteindeonline.nl

Ooievaarsbek (geranium cantabrigiense "Karmina") bodembedekker - 6-pack - 1 stuks

Ooievaarsbek (geranium cantabrigiense "Karmina") bodembedekker Deze bodembedekkende ooievaarsbek bloeit met lichtpaarse bloemen vanaf mei. U kunt de bloeiperiode eenvoudig verlengen door uitgebloeide bloemen te verwijderen uit de plant. Het...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 15,70 bij Tuinexpress.nl

Mica Geranium groot rood

Kunstplant GeraniumNiets is makkelijkere dan kunstbloemen, ze hoeven geen water en je hoeft geen rekening te houden met de perfecte standplaats. Tegenwoordig zijn kunstbloemen ook niet meer te onderscheiden van echte bloemen. Eigenschappen: Kleur rood Diameter 20 cm Hoogte 34 cm Soort plant Geranium

Verzending: gratis
€ 14,49 bij Deoosteindeonline.nl

Mica Geranium groot roze

Kunstplant GeraniumNiets is makkelijkere dan kunstbloemen, ze hoeven geen water en je hoeft geen rekening te houden met de perfecte standplaats. Tegenwoordig zijn kunstbloemen ook niet meer te onderscheiden van echte bloemen. Eigenschappen: Kleur roze Diameter 20 cm Hoogte 34 cm Soort plant Geranium

Verzending: gratis
€ 12,99 bij Deoosteindeonline.nl

Ooievaarsbek (geranium macrorrhizum) bodembedekker - 6-pack - 1 stuks

Ooievaarsbek (geranium macrorrhizum) bodembedekker De ooievaarsbek is een eenvoudig te onderhouden bodembedekker. Tijdens zachte winters zal de ooievaarsbek zijn blad behouden, wordt het te koud, dan laat de ooievaarsbek zijn blad vallen, maar snel d...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 15,70 bij Tuinexpress.nl

Ooievaarsbek (geranium cantabrigiense "Biokovo") schaduwplant - 12 stuks

Ooievaarsbek (geranium cantabrigiense "Biokovo") schaduwplant...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 51,60 bij Tuinexpress.nl

Ooievaarsbek (geranium cantabrigiense "St. Ola") schaduwplant - 12 stuks

Ooievaarsbek (geranium cantabrigiense "St. Ola") schaduwplant...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 66,00 bij Tuinexpress.nl

Ooievaarsbek (geranium cantabrigiense "Biokovo") bodembedekker - 6-pack - 1 stuks

Ooievaarsbek (geranium cantabrigiense "Biokovo") bodembedekker Ooievaarsbek komt het best tot zijn recht wanneer het in groepsbeplanting geplaatst wordt. Zijn de winters zacht, dan zal de ooievaarsbek groenblijvend zijn. Bij strenge vorst z...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 15,70 bij Tuinexpress.nl

Mica Geranium groot creme

Kunstplant GeraniumNiets is makkelijkere dan kunstbloemen, ze hoeven geen water en je hoeft geen rekening te houden met de perfecte standplaats. Tegenwoordig zijn kunstbloemen ook niet meer te onderscheiden van echte bloemen. Eigenschappen: Kleur creme Diameter 20 cm Hoogte 34 cm Soort plant Geranium

Verzending: gratis
€ 12,99 bij Deoosteindeonline.nl
Filteren

Gerelateerde pagina's

Vaste planten

757 bomen

Salvia

12 bomen

Vaste planten Sedum

25 bomen

Vaste planten Campanula

25 bomen

Vaste planten Hosta

7 bomen

Bodembedekkers

82 bomen
Sitemap Blogs
© 2024 — bomenonline.nl — development by Harris Software