Vaste planten Astilbe

Er zijn 7 bomen gevonden

Vips Astilbe arendsii Fanal - Spirea

De grootste groep vaste planten bloeit in de zomermaanden, echte zomerbloeiers dus. Allemaal sterke vaste planten die wel van een beetje zon houden en stuk voor stuk hun eigen sterke punten hebben. Combineer deze groep naar hartenlust voor een kleurrijke border. Grote voordeel is dat deze vaste planten ook elk jaar weer terug komen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en brengen uw tuin in de door u gewenste sfeer.Astilbe arendsii Fanal: Standplaats: halfschaduw Bloeitijd: juni - augustus Kleur bloem: rood Hoogte: 60 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 7 stuksAstilbe arendsii Fanal ofwel Spirea is een heel mooie vaste plant die in juli en augustus heel mooie rode bloemen geeft.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Pluimspirea (astilbe arendsii "Astary Pink") schaduwplant - 12 stuks

Pluimspirea (astilbe arendsii "Astary Pink") schaduwplant...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 46,89 bij Tuinexpress.nl

Pluimspirea (astilbe simplicifolia "Sprite") schaduwplant - 12 stuks

Pluimspirea (astilbe simplicifolia "Sprite") schaduwplant...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 46,89 bij Tuinexpress.nl

Vips Astilbe japonica Deutschland - Spirea

De grootste groep vaste planten bloeit in de zomermaanden, echte zomerbloeiers dus. Allemaal sterke vaste planten die wel van een beetje zon houden en stuk voor stuk hun eigen sterke punten hebben. Combineer deze groep naar hartenlust voor een kleurrijke border. Grote voordeel is dat deze vaste planten ook elk jaar weer terug komen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en brengen uw tuin in de door u gewenste sfeer.Astilbe japonica Deutschland: Standplaats: halfschaduw Bloeitijd: juni - juli Kleur bloem: wit Hoogte: 60 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 7 stuksAstilbe  Astilbe japonica Deutschland ofwel Spirea is een heel mooie vaste plant die in juni en juli heel mooie witte bloemen geeft.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Pluimspirea (astilbe arendsii "Astary White") zomerbloeier - 12 stuks

Pluimspirea (astilbe arendsii "Astary White") zomerbloeier...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 66,00 bij Tuinexpress.nl

Vips Astilbe chinensis Pumila - Pluimspirea

Het moeilijkste hoekje van de tuin is juist dat plekje in de schaduw. Nu niet meer met deze vaste planten brengt u op een makkelijke manier ook de donker plekjes in de tuin in de juiste sfeer. Elk jaar weer zult u genieten van deze makkelijke vaste planten. Combineer met verschillende hoogtes voor een mooi resultaat.Astilbe chinensis Pumila: Standplaats: half schaduw / schaduw Bloeitijd: juli - september Kleur bloem: paars Hoogte: 25 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 9 stuksDe Pluimspirea ofwel Astilbe chinensis Pumila is een bodembedekkende cultivar die zich langzaam uitbreidt. Hij wordt 30 cm hoog en bloeit lilaroze in de periode juli-september. De bloemen, heel klein van stuk, staan in soms best grote pluimen te zwaaien. Astilbe chinensis Pumila Pluimspirea zijn mooie vaste planten die behoorlijk wat schaduw verdragen. De Astilbe chinensis Pumila komt uit China en Korea. Het is een waardevolle borderplant en bodembedekker.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Pluimspirea (astilbe arendsii "Fanal") schaduwplant - 12 stuks

Pluimspirea (astilbe arendsii "Fanal") schaduwplant...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 66,00 bij Tuinexpress.nl
Filteren
Sitemap Blogs
© 2024 — bomenonline.nl — development by Harris Software