Vaste planten Dianthus

Er zijn 11 bomen gevonden

Steenanjer (dianthus deltoides "White") bodembedekker - 6-pack - 1 stuks

Steenanjer (dianthus deltoides "White") bodembedekker De witte steenanjer is een goed te combineren bodembedekker. De plant komt het best tot zijn recht wanneer deze in groepjes geplant is. De steenanjer komt van oorsprong uit de bergen, in...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 15,70 bij Tuinexpress.nl

Vips Dianthus deltoides Leuchfunk - Steenanjer

Deze vaste planten houden wel van een beetje zon en staan het liefst wat droger. Deze groep brengt een totaal eigen sfeer mee in de tuin waar u jaren van kunt genieten. Ze zijn makkelijk in het onderhoud en in vele variaties en hoogtes te verkrijgen. Deze vaste planten zijn speciaal geselecteerd op hun kracht en groei vermogen en zullen u niet teleurstellen. Brengt u extra biodiversiteit met deze vaste planten in de tuin?Dianthus deltoides Leuchfunk: Standplaats: zonnig Bloeitijd: juni - augustus  Kleur bloem: roze Hoogte: 15 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 9 stuksDianthus deltoides 'Leuchtfunk' is een opvallend bloeiende Steenanjer. Deze wintergroene vaste plant bloeit in de maanden juni en juli met een zeer opvallende rozerode bloemen. Dianthus deltoides 'Leuchtfunk' bereikt een hoogte van zo'n 15 centimeter en prefereert een standplaats in de zon of halfschaduw op een zeker niet te natte bodem.

Verzending: gratis
€ 1,99 bij Deoosteindeonline.nl

Dianthus dubbelbloemig bloemzaden - Duizendschoon Mix

Dianthus dubbelbloemig bloemzaden - Duizendschoon Mix Een prachtige vurige bloem vol kleurenrijkdom, de duizendschoon! Deze tweejarige snijbloem met geurende bloemen is welbekende plant van oudsher. De plant wordt in de zomerperiode gezaaid en vormt ...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 1,95 bij Tuinexpress.nl

Vips Dianthus deltoides Brilliant - Steenanjer

De grootste groep vaste planten bloeit in de zomermaanden, echte zomerbloeiers dus. Allemaal sterke vaste planten die wel van een beetje zon houden en stuk voor stuk hun eigen sterke punten hebben. Combineer deze groep naar hartenlust voor een kleurrijke border. Groot voordeel is dat deze vaste planten ook elk jaar weer terug komen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en brengen uw tuin in de door u gewenste sfeer.Dianthus deltoides Brilliant: Standplaats: zonnig Bloeitijd: juni - augustus Kleur bloem: roze - rood Hoogte: 20 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 9 stuksDe Dianthus deltoides Brilliant is een kortlevende vaste plant dat van nature voorkomt in Eurazië. Het is een breed uitgroeiende plant met grasachtige blauwgroene blaadjes, past zeer goed in rotstuintjes en op muurtjes. Bloeit met heel kleine, licht geurende paarsroze bloempjes met een donkere ring in het midden.

Verzending: gratis
€ 1,99 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Dianthus deltoides Albiflorus - Steenanjer

De grootste groep vaste planten bloeit in de zomermaanden, echte zomerbloeiers dus. Allemaal sterke vaste planten die wel van een beetje zon houden en stuk voor stuk hun eigen sterke punten hebben. Combineer deze groep naar hartenlust voor een kleurrijke border. Groot voordeel is dat deze vaste planten ook elk jaar weer terug komen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en brengen uw tuin in de door u gewenste sfeer.Dianthus deltoides Albiflorus: Standplaats: zonnig Bloeitijd: juni - augustus Kleur bloem: wit Hoogte: 15 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 9 stuksDianthus deltoides 'Albiflorus' ofwel Steenanjer is een vaste plant uit de Caprifoliaceae familie. De naam Steenanjer gebruikt men, omdat deze afkomstig is uit bergachtig gebied. Dianthus deltoides 'Albiflorus' is een polvormende, bodembedekkerde tuinplant die houdt van een zonnige, droge en kalkhoudende bodem. In de zomermaanden bloeit deze Steenanjer met witte, enkelvoudige bloemetjes en wordt veel toegepast als borderplant en als bodembedekker.

Verzending: gratis
€ 1,99 bij Deoosteindeonline.nl

Steenanjer (dianthus deltoides "Flashing Light") bodembedekker - 6-pack - 1 stuks

Steenanjer (dianthus deltoides "Flashing Light") bodembedekker De steenanjer vindt zijn oorsprong in de bergen. Het is dan een veelgebruikte plant in rotstuinen en voor begroeiing van voegen in muurtjes. De steenanjer is een laagblijvende p...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 15,70 bij Tuinexpress.nl

Dianthus Deltoides Erectus zaden Lindoya Anjer

Dianthus Deltoides Erectus zaden Lindoya Anjer. De steenanjer werd vroeger gebruikt voor potpourri's en bloemstukjes. Lindoya vormt zoden van dicht groen blad, blijft laag, is enkelbloemig en heeft een karmijnroze kleur. Dianthus Deltoides Erectus doet het goed in volle zon. Bij vroege zaai, dus onder glas, mogelijk bloemen in 't eerste jaar. Kan echter ook goed in de volle grond op een zaaibedje worden gezaaid en later worden verplant.

Verzending: gratis
€ 1,90 bij Deoosteindeonline.nl

Steenanjer (dianthus gratianopolitanus "Babi Lom") bodembedekker - 6-pack - 1 stuks

Steenanjer (dianthus gratianopolitanus "Babi Lom") bodembedekker De Babi Lom is een laagblijvende steenanjer. De steenanjer groeit in grijsgroene pollen. Deze dichtbegroeide pollen zijn in juni en juli rijkelijk bezaaid met opvallende felro...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 15,70 bij Tuinexpress.nl

Dianthus Barbatus zaden Duizendschoon Enkel

Dianthus Barbatus zaden Duizendschoon enkelbloemig is een tweejarige snijbloem met geurige bloemen. De Dianthus wordt in de zomermaanden gezaaid, vormt hetzelfde jaar een gedrongen rozet, om onder invloed van lage temperaturen in de winter tot bloemaanleg te komen. Geef ze een zonnige plek en geniet van de kleurenrijkdom. Zaaien direct in de volle grond ter plaatse, dan wel op een plantbed. Uitstekende bijen- en vlinderplant.

Verzending: gratis
€ 1,20 bij Deoosteindeonline.nl

Dianthus Caryophyllus zaden Picotee Fantasy Anjer

Dianthus Caryophyllus zaden Picotee Fantasy Anjer is een eenjarige, rijkbloeiende en heerlijk geurende anjelier, waarvan de bloemen zijn gestreept en voorzien van vlekjes. Dianthus Caryophyllus is een bijzonder soort, die uitstekend geschikt is voor perken, borders, groepen en natuurlijk als snijbloem. Anjer zaaien op warmte en later verspenen, afharden en uitplanten. Door de uitgebloeide delen te verwijderen, bevordert u een rijkere en langere bloei.

Verzending: gratis
€ 2,40 bij Deoosteindeonline.nl

Dianthus Barbatus zaden Duizendschoon dubbel

Dianthus Barbatus zaden Duizendschoon dubbelbloemig is een tweejarige snijbloem met geurige bloemen. Wordt in de zomermaanden gezaaid, vormt hetzelfde jaar een gedrongen rozet, om onder invloed van lage temperaturen in de winter tot bloemaanleg te komen. Geef ze een zonnige plek en geniet van de kleurenrijkdom. Zaaien direct in de volle grond ter plaatse, dan wel op een plantbed. Dianthus Barbatus is ook een uitstekende bijen- en vlinderplant.

Verzending: gratis
€ 1,20 bij Deoosteindeonline.nl
Filteren
Sitemap Blogs
© 2024 — bomenonline.nl — development by Harris Software