Vaste planten Duizendknoop

Er zijn 3 bomen gevonden

Vips Persicaria affinis Darjeeling Red - Duizendknoop

Deze vaste planten zorgen voor een totale bedekking van de grond. Op deze manier zult u veel minder onkruid in de tuin krijgen. Deze vaste planten zijn natuurlijk niet alleen functioneel maar ook erg mooi om te zien. Voor elke standplaats is wel een geschikte vaste plant te vinden. Sommige blijven groen in de winter en brengen dan dus ook sfeer in de tuin. Andere komen elk voorjaar weer fris uit de startblokken. Zoek de mooiste uit voor uw tuin en geniet.Persicaria affinis Darjeeling Red: Standplaats: zonnig / half schaduw Bloeitijd: juni - september Kleur bloem: roze / rood Hoogte: 20 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 9 stuksPersicaria affinis 'Darjeeling Red' (Nederlandse naam Duizendknoop) is een prachtige bodembedekker. De bloei van deze Duizendknoop vindt plaats van juni tot september, dan bereikt de plant een bescheiden hoogte van 20 tot hooguit 25 centimeter. Persicaria affinis 'Darjeeling Red' prefeert een standplaats in de zon of halfschaduw en stelt niet al te hoge eisen aan de bodem. Deze plant bloeit lichtroze, maar de ongeopende bloem is rood. Zo lijkt het of deze Duizendknoop in bloei 2 kleuren heeft.

Verzending: gratis
€ 2,89 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Persicaria affinis Kabouter - Duizendknoop

Deze vaste planten zorgen voor een totale bedekking van de grond. Op deze manier zult u veel minder onkruid in de tuin krijgen. Deze vaste planten zijn natuurlijk niet alleen functioneel maar ook erg mooi om te zien. Voor elke standplaats is wel een geschikte vaste plant te vinden. Sommige blijven groen in de winter en brengen dan dus ook sfeer in de tuin. Andere komen elk voorjaar weer fris uit de startblokken. Zoek de mooiste uit voor uw tuin en geniet.Persicaria affinis Kabouter: Standplaats: zonnig / half schaduw Bloeitijd: juni - september Kleur bloem: roze Hoogte: 20 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 9 stuksDe Persicaria affinis 'Kabouter', in het Nederlands Duizendknoop genoemd, is een prachtige winterharde vaste plant die in de maanden juni tot september prachtige rode bloemen krijgt. De maximale hoogte van de plant is 25 cm. De plant staat graag op een zonnige tot half schaduwachtige plaats. In de winter sterft de plant af.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Duizendknoop (persicaria affinis) bodembedekker - 6-pack - 1 stuks

Duizendknoop (persicaria affinis) bodembedekker Duizendknoop is een mooie bodembedekker die bloeit in verschillende wit tot rozetinten. Duizendknoop is ook wel bekend als kabouter en wordt ongeveer 25 cm hoog. Deze langbloeiende bodembedekker staat g...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 15,70 bij Tuinexpress.nl
Filteren
Sitemap Blogs
© 2024 — bomenonline.nl — development by Harris Software