Vaste planten Ereprijs

Er zijn 6 bomen gevonden

Vips Veronica spicata Ulster Dwarf Blue - Ereprijs

Deze vaste planten houden wel van een beetje zon en staan het liefst wat droger. Deze groep brengt een totaal eigen sfeer mee in de tuin waar u jaren van kunt genieten. Ze zijn makkelijk in het onderhoud en in vele variaties en hoogtes te verkrijgen. Deze vaste planten zijn speciaal geselecteerd op hun kracht en groei vermogen en zullen u niet teleurstellen. Brengt u extra biodiversiteit met deze vaste planten in de tuin?Veronica spicata Ulster Dwarf Blue: Standplaats: zonnig Bloeitijd: mei - augustus Kleur bloem: blauw Hoogte: 30 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 9 stuksVeronica spicata Ulster Dwarf Blue (Ereprijs) past in elke tuin en groeit makkelijk. Veronica spicata Ulster Dwarf Blue is een zodenvormende vaste plant met donkergroen loof en bereikt een hoogte ca.30cm. bloeit in mei en augustus met azuurblauwe bloemen.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Veronica spicata Anniversary Rose - Ereprijs

De grootste groep vaste planten bloeit in de zomermaanden, echte zomerbloeiers dus. Allemaal sterke vaste planten die wel van een beetje zon houden en stuk voor stuk hun eigen sterke punten hebben. Combineer deze groep naar hartenlust voor een kleurrijke border. Groot voordeel is dat deze vaste planten ook elk jaar weer terug komen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en brengen uw tuin in de door u gewenste sfeer.Veronica spicata Anniversary Rose: Standplaats: zonnig Bloeitijd: mei - augustus Kleur bloem: roze Hoogte: 30 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 9 stuksDe Veronica spicata ofwel Ereprijs Is een halfwintergroene sierlijke vaste plant die bloeit met roze bloemen met bloeiaren in de maanden mei tot en met augustus. Groeit op vrij bossige wijze met hele fijne stengels waaraan donkergroene blaadjes zitten die licht behaard zijn. De Veronica spicata is een zon liefhebber en zal ook de meeste bloei vertonen wanneer er veel zon is. De bodem kan het beste licht kalkhoudend, goed doorlaatbaar en vruchtbaar zijn. De Ereprijs kan goed tegen de wat drogere periodes en verdraagt ook de wat strengere winters.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Veronica gentianoides Pallida - Ereprijs

De grootste groep vaste planten bloeit in de zomermaanden, echte zomerbloeiers dus. Allemaal sterke vaste planten die wel van een beetje zon houden en stuk voor stuk hun eigen sterke punten hebben. Combineer deze groep naar hartenlust voor een kleurrijke border. Groot voordeel is dat deze vaste planten ook elk jaar weer terug komen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en brengen uw tuin in de door u gewenste sfeer.Veronica Gentianoides Pallida: Standplaats: zonnig Bloeitijd: mei - juni Kleur bloem: wit - blauw Hoogte: 20 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 9 stuksDe Veronica gentianoides ofwel Ereprijs Is een halfwintergroene sierlijke vaste plant die bloeit met licht blauwe-witte bloemen met bloeiaren in de maanden mei tot en met juni. Groeit op vrij bossige wijze met hele fijne stengels waaraan donkergroene blaadjes zitten die licht behaard zijn. De Veronica gentianoides is een zon liefhebber en zal ook de meeste bloei vertonen wanneer er veel zon is. De bodem kan het beste licht kalkhoudend, goed doorlaatbaar en vruchtbaar zijn. De Ereprijs kan goed tegen de wat drogere periodes en verdraagt ook de wat strengere winters.

Verzending: gratis
€ 2,89 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Veronica spicata Inspire Blue - Ereprijs

De grootste groep vaste planten bloeit in de zomermaanden, echte zomerbloeiers dus. Allemaal sterke vaste planten die wel van een beetje zon houden en stuk voor stuk hun eigen sterke punten hebben. Combineer deze groep naar hartenlust voor een kleurrijke border. Groot voordeel is dat deze vaste planten ook elk jaar weer terug komen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en brengen uw tuin in de door u gewenste sfeer.Veronica spicata Inspire Blue: Standplaats: zonnig Bloeitijd: mei - augustus Kleur bloem: blauw Hoogte: 25 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 9 stuksDe Veronica spicata ofwel Ereprijs Is een halfwintergroene sierlijke vaste plant die bloeit met blauwe bloemen met bloeiaren in de maanden mei tot en met augustus. Groeit op vrij bossige wijze met hele fijne stengels waaraan donkergroene blaadjes zitten die licht behaard zijn. De Veronica spicata is een zon liefhebber en zal ook de meeste bloei vertonen wanneer er veel zon is. De bodem kan het beste licht kalkhoudend, goed doorlaatbaar en vruchtbaar zijn. De Ereprijs kan goed tegen de wat drogere periodes en verdraagt ook de wat strengere winters.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Veronica austriaca Knallblau - Ereprijs

Deze vaste planten houden wel van een beetje zon en staan het liefst wat droger. Deze groep brengt een totaal eigen sfeer mee in de tuin waar u jaren van kunt genieten. Ze zijn makkelijk in het onderhoud en in vele variaties en hoogtes te verkrijgen. Deze vaste planten zijn speciaal geselecteerd op hun kracht en groei vermogen en zullen u niet teleurstellen. Brengt u extra biodiversiteit met deze vaste planten in de tuin?Veronica austriaca Knallblau: Standplaats: zonnig Bloeitijd: mei - juni Kleur bloem: blauw Hoogte: 30 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 9 stuksVeronica austriaca 'Knallblau' (Ereprijs) past in elke tuin en groeit makkelijk. Veronica austriaca 'Knallblau'is een zodenvormende vaste plant met donkergroen loof en bereikt een hoogte ca.30cm. bloeit in mei en juni met azuurblauwe bloemen.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Veronica Spicata zaden Blue Shades ereprijs

Veronica Spicata zaden Blue Shades ereprijs is een sterke vaste plant met aandacht trekkende, fleurige helder blauwe bloemen aan ranke, sierlijke, rechtopgaande bloeistengels. Ereprijs Blue Shades is de perfecte tuinplant voor een zonnige border. Na het zaaien op zaaibedje de plantjes verplanten in een goed doorlatende grond en in de volle zon. Bloeit in het tweede jaar. Veronica Spicata is niet wintergroen!

Verzending: gratis
€ 1,90 bij Deoosteindeonline.nl
Filteren
Sitemap Blogs
© 2024 — bomenonline.nl — development by Harris Software