Vaste planten Ereprijs

Er zijn 3 bomen gevonden

Vips Veronica repens - Kruipende ereprijs

Deze vaste planten zorgen voor een totale bedekking van de grond. Op deze manier zult u veel minder onkruid in de tuin krijgen. Deze vaste planten zijn natuurlijk niet alleen functioneel maar ook erg mooi om te zien. Voor elke standplaats is wel een geschikte vaste plant te vinden. Sommige blijven groen in de winter en brengen dan dus ook sfeer in de tuin. Andere komen elk voorjaar weer fris uit de startblokken. Zoek de mooiste uit voor uw tuin en geniet.Veronica repens: Standplaats: zonnig Bloeitijd: mei - juni Kleur bloem: wit Hoogte: 5 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 9 stuksVeronica repens ofwel Ereprijs is een groenblijvende bodembedekker en wordt in de late lente bezaaid met kleine witte bloemen. Ideaal om tussen stenen te laten groeien of als bodembedekker over een klein gebied uit te planten. Veronica repens houdt niet van extreme droogte, maar verder sterk en veelzijdig. Deze vaste plant zorgt voor een goede bedekking voor bloembollen die in het vroege voorjaar bloeien.

Verzending: gratis
€ 1,99 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Veronica gentianoides Pallida - Ereprijs

De grootste groep vaste planten bloeit in de zomermaanden, echte zomerbloeiers dus. Allemaal sterke vaste planten die wel van een beetje zon houden en stuk voor stuk hun eigen sterke punten hebben. Combineer deze groep naar hartenlust voor een kleurrijke border. Groot voordeel is dat deze vaste planten ook elk jaar weer terug komen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en brengen uw tuin in de door u gewenste sfeer.Veronica Gentianoides Pallida: Standplaats: zonnig Bloeitijd: mei - juni Kleur bloem: wit - blauw Hoogte: 20 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 9 stuksDe Veronica gentianoides ofwel Ereprijs Is een halfwintergroene sierlijke vaste plant die bloeit met licht blauwe-witte bloemen met bloeiaren in de maanden mei tot en met juni. Groeit op vrij bossige wijze met hele fijne stengels waaraan donkergroene blaadjes zitten die licht behaard zijn. De Veronica gentianoides is een zon liefhebber en zal ook de meeste bloei vertonen wanneer er veel zon is. De bodem kan het beste licht kalkhoudend, goed doorlaatbaar en vruchtbaar zijn. De Ereprijs kan goed tegen de wat drogere periodes en verdraagt ook de wat strengere winters.

Verzending: gratis
€ 2,89 bij Deoosteindeonline.nl

Veronica Spicata zaden Blue Shades ereprijs

Veronica Spicata zaden Blue Shades ereprijs is een sterke vaste plant met aandacht trekkende, fleurige helder blauwe bloemen aan ranke, sierlijke, rechtopgaande bloeistengels. Ereprijs Blue Shades is de perfecte tuinplant voor een zonnige border. Na het zaaien op zaaibedje de plantjes verplanten in een goed doorlatende grond en in de volle zon. Bloeit in het tweede jaar. Veronica Spicata is niet wintergroen!

Verzending: gratis
€ 1,90 bij Deoosteindeonline.nl
Filteren
Sitemap Blogs
© 2024 — bomenonline.nl — development by Harris Software