Vaste planten Campanula

Er zijn 25 bomen gevonden

Klokjesbloem (campanula glomerata "Acaulis") zomerbloeier - 12 stuks

Klokjesbloem (campanula glomerata "Acaulis") zomerbloeier...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 33,60 bij Tuinexpress.nl
SALE

Klokjesbloem (campanula carpatica "White Clips") bodembedekker - 4-pack - 1 stuks

Klokjesbloem (campanula carpatica "White Clips") bodembedekker Deze wit bloeiende klokjesbloem is ook wel bekend onder de naam karpatenklokje. Het is een vaste plant die in pollen groeit. Hoewel de pollen uiteindelijk groter zullen worden, ...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 11,00 bij Tuinexpress.nl

Vips Campanula glomerata Alba - Kluwenklokje

Deze vaste planten houden wel van een beetje zon en staan het liefst wat droger. Deze groep brengt een totaal eigen sfeer mee in de tuin waar u jaren van kunt genieten. Ze zijn makkelijk in het onderhoud en in vele variaties en hoogtes te verkrijgen. Deze vaste planten zijn speciaal geselecteerd op hun kracht en groei vermogen en zullen u niet teleurstellen. Brengt u extra biodiversiteit met deze vaste planten in de tuin?Campanula glomerata Alba: Standplaats: zon / half schaduw Bloeitijd: mei - juni  Kleur bloem: wit Hoogte: 30 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 5 stuksCampanula glomerata 'Alba' is zeer geschikt voor tuinen met bomen en heesters. Campanula glomerata 'Alba' verlangt een plekje in de halfschaduw en een voedzame, humusrijke bodem. Op een zonnige plek verlangt het Kluwenklokje een vochthoudende bodem. Deze plant is ook te gebruiken als borderplant. De Campanula glomerata 'Alba' woekert niet. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van mei tot en met juni. Campanula glomerata 'Alba' hoogte is 30 cm. Het kluwenklokje verspreidt zich door worteluitlopers, maar is heel goed binnen de perken te houden.

Verzending: gratis
€ 2,89 bij Deoosteindeonline.nl

Klokjesbloem (campanula persicifolia "Alba") zomerbloeier - 12 stuks

Klokjesbloem (campanula persicifolia "Alba") zomerbloeier...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 22,80 bij Tuinexpress.nl

Vips Campanula poscharskyana - klokjesbloem

Deze vaste planten houden wel van een beetje zon en staan het liefst wat droger. Deze groep brengt een totaal eigen sfeer mee in de tuin waar u jaren van kunt genieten. Ze zijn makkelijk in het onderhoud en in vele variaties en hoogtes te verkrijgen. Deze vaste planten zijn speciaal geselecteerd op hun kracht en groei vermogen en zullen u niet teleurstellen. Brengt u extra biodiversiteit met deze vaste planten in de tuin?Campanula poscharskyana: Standplaats: half schaduw / schaduw Bloeitijd: juni - augustus  Kleur bloem: blauw Hoogte: 15 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 5 stuksCampanula Poscharskyana is een laagblijvende Klokjesbloem met een hoogte van circa 15 centimeter. Campanula Poscharskyana kan ook als bodembedekker worden gebruikt want de kruipende stengels stoelen breed uit. Campanula Poscharskyana hangt mooi over tuinmuurtjes! U kunt deze Campanula in het voorjaar delen en opnieuw verdelen zodat de grond goed begroeid raakt. Campanula Poscharskyana is een populaire bodembedekker, met name door zijn rijke bloei van prachtige stervormige blauwe bloemen.

Verzending: gratis
€ 2,89 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Campanula persicifolia Alba - Kluwenklokjesbloem

De grootste groep vaste planten bloeit in de zomermaanden, echte zomerbloeiers dus. Allemaal sterke vaste planten die wel van een beetje zon houden en stuk voor stuk hun eigen sterke punten hebben. Combineer deze groep naar hartenlust voor een kleurrijke border. Groot voordeel is dat deze vaste planten ook elk jaar weer terug komen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en brengen uw tuin in de door u gewenste sfeer.Campanula persicifolia Alba: Standplaats: zonnig - half schaduw Bloeitijd: juni - juli Kleur bloem: wit Hoogte: 80 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 7 stuksCampanula persicifolia 'Alba' heeft prachtige witte bloemetjes. Het Perzikbladklokje trekt bijen en vlinders aan en combineert mooi met andere vaste planten: bv. met Geranium en Lavendel. Met zijn worteluitlopers breidt de Campanula Alba zich uit. Ook het zaad van de bloemen zorgt voor nieuwe planten.

Verzending: gratis
€ 2,89 bij Deoosteindeonline.nl

Klokjesbloem (campanula punctata "Rubrifolia") zomerbloeier - 12 stuks

Klokjesbloem (campanula punctata "Rubrifolia") zomerbloeier...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 66,00 bij Tuinexpress.nl

Klokjesbloem (campanula persicifolia "Coerulea") zomerbloeier - 12 stuks

Klokjesbloem (campanula persicifolia "Coerulea") zomerbloeier...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 36,00 bij Tuinexpress.nl

Vips Campanula poscharskyana Lisduggan Variety - Klokjesbloem

Deze vaste planten houden wel van een beetje zon en staan het liefst wat droger. Deze groep brengt een totaal eigen sfeer mee in de tuin waar u jaren van kunt genieten. Ze zijn makkelijk in het onderhoud en in vele variaties en hoogtes te verkrijgen. Deze vaste planten zijn speciaal geselecteerd op hun kracht en groei vermogen en zullen u niet teleurstellen. Brengt u extra biodiversiteit met deze vaste planten in de tuin?Campanula poscharskyana Lisduggan Variety: Standplaats: half schaduw / schaduw Bloeitijd: juni - juli Kleur bloem: paars Hoogte: 20 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 5 stuksCampanula poscharskyana 'Lisduggan Variety' is een laagblijvende klokjesbloem met een hoogte van circa 20 cm. Campanula poscharskyana 'Lisduggan Variety' bloeit, op een schaduwrijke plaats, rijk in de periode juni-juli met roze tot paarse bloemetjes. Net als bij veel cultivars van Campanula poscharskyana blijft het blad 's winters lang groen. Campanula poscharskyana 'Lisduggan Variety' kan ook als bodembedekker worden gebruikt want de kruipende stengels stoelen breed uit. Campanula poscharskyana 'Lisduggan Variety' hangt mooi over tuinmuurtjes.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Campanula Carpatica Coerulea zaden Klokjesbloem

Campanula Carpatica Coerulea zaden Klokjesbloem, ook bekend als het rijkbloeiende karpatenklokje, komt van oorsprong voor in berggebieden en groeit overal op het noordelijke halfrond. De klokjesbloem is een prima plant, laagblijvend, polvormig met in verhouding grote klokvormige blauwe bloemen. Campanula is geschikt voor tussen stenen, op muurtjes, in potten en perken. Bloeit vrijwel de hele zomer lang. Zaaien onder glas of op zaaibed, verspenen en op definitieve plek planten.

Verzending: gratis
€ 1,90 bij Deoosteindeonline.nl

Marietteklokje dubbelbloemig bloemzaden - Campanula Mix

Marietteklokje dubbelbloemig bloemzaden - Campanula Mix De populaire klokjesbloem, ook wel bekend als de ‘’cottage garden’’ plant! Deze uitstekende dubbelbloemige snijbloem is geïmporteerd vanuit Spanje en is al een beken...

Levertijd: 1 werkdag — verzending: € 5,99
€ 2,95 bij Tuinexpress.nl

Campanula - Paarse Klokjesbloem - P12

Maak kennis met de paarse klokjesbloem, ook bekend onder de naam Campanula. De mooie paarse opvallende klokjesvormige bloemen brengen een speels en kleurrijk accent in jouw tuin. De Campanula is een ware doorzetter, want ze is meerjarig en winterhard. De Klokjesbloem komt jaar na jaar terug. In de winter verliest deze plant zijn bladeren en in het voorjaar loopt het uit met fris groen blad. De Klokjesbloem is zeker interessant voor vlinders en bijen! 🐝🦋 De nectarrijke bloemen zijn een ware magneet voor bestuivers. Het is een prachtig schouwspel om te zien hoe vlinders en bijen zich tegoed doen aan de nectar van de Campanula. Deze bestuivers spelen een belangrijke rol bij het in stand houden van de biodiversiteit in je tuin en het bevorderen van een gezond ecosysteem. Door de Campanula in je tuin te planten, draag je bij aan het ondersteunen van deze nuttige insecten. De Campanula staat bekend om de overvloedige bloei, die plaatsvindt in de zomermaanden. Van juni tot augustus

Levertijd: vandaag besteld voor 15:00 is morgen in huis — verzending: € 5,95
€ 9,95 bij Plantje.nl

Vips Campanula carpatica Weisse Clips - Kluwenklokjesbloem

De grootste groep vaste planten bloeit in de zomermaanden, echte zomerbloeiers dus. Allemaal sterke vaste planten die wel van een beetje zon houden en stuk voor stuk hun eigen sterke punten hebben. Combineer deze groep naar hartenlust voor een kleurrijke border. Groot voordeel is dat deze vaste planten ook elk jaar weer terug komen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en brengen uw tuin in de door u gewenste sfeer.Campanula carpatica Weisse Clips: Standplaats: zonnig Bloeitijd: juni - augustus Kleur bloem: wit Hoogte: 25 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 7 stuksCampanula carpatica 'Weisse Clips' heeft prachtige witte bloemetjes. Het Perzikbladklokje trekt bijen en vlinders aan en combineert mooi met andere vaste planten: bv. met Geranium en Lavendel. Met zijn worteluitlopers breidt de Campanula Weisse Clips zich uit. Ook het zaad van de bloemen zorgt voor nieuwe planten.

Verzending: gratis
€ 2,89 bij Deoosteindeonline.nl

Campanula Trio - Klokjesbloem - P12

De Klokjesbloem is interessant voor vlinders en bijen en een uitbundige zomerbloeier! 🐝🦋 De nectarrijke bloemen zijn een ware magneet voor bestuivers. Het is een prachtig schouwspel om te zien hoe vlinders en bijen zich tegoed doen aan de nectar van de Campanula. Deze bestuivers spelen een belangrijke rol bij het in stand houden van de biodiversiteit in je tuin en het bevorderen van een gezond ecosysteem. Door de Campanula in je tuin te planten, draag je bij aan het ondersteunen van deze nuttige insecten. De Campanula staat bekend om de overvloedige bloei, die plaatsvindt in de zomermaanden. Van juni tot augustus transformeert de Campanula jouw buitenruimte in een paarse oase vol levendige kleuren. Maar dat is nog niet alles! Deze beauty heeft ook een bescheiden kant als het aankomt op onderhoud. Ze vraagt niet veel van je tijd en energie. Tijdens de droge warme dagen is het belangrijk om dagelijks goed water te geven, voornamelijk als de plant in een plantenpot op tafel staat. Wat

Levertijd: vandaag besteld voor 15:00 is morgen in huis — verzending: € 5,95
€ 22,99 bij Plantje.nl

Vips Campanula portenschalgiana Catherina - Klokjesbloem

Bijenlokkende vaste planten zorgen met hun prachtige kleuren voor een betere biodiversiteit in de tuin. Deze groep vaste planten zet u niet alleen in de tuin voor hun mooie bloemen, maar ook om de natuur een handje te helpen. Niet alleen bijen, maar ook Vlinders zullen zich tegoed doen aan het nectar wat deze planten geven. Wanneer u diverse hoogtes en bloeitijden met elkaar combineert heeft u elke keer weer een andere plant in de border als blikvanger.Campanula portenschalgiana Catherina: Standplaats: zonnig Bloeitijd: mei - september Kleur bloem: paars Hoogte: 10 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 7 stuksCampanula portenschlagiana Catharina ofwel Klokjesbloem overtuigt met zijn prachtige paarse bloemen, die vooral in de tuin een fantastisch aanzicht bieden. Zelfs na de bloei is het een prachtige gezicht en valt deze op dankzij zijn groene gebladerte. De Campanula portenschlagiana Catharina spreidt zich tapijtachtig uit en vormt snel grotere vlakken met blad en bloem. Van mei tot september laat de Klokjesbloem Catharina zijn mooiste kant zien. Deze mooie vaste plant vormt veel kleine bloemen die bloeien in een prachtige klokjesvorm.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Campanula zaden dubbel Choice Mix klokjesbloem

Campanula zaden dubbel Choice Mix klokjesbloem is een dubbelbloemig gemengde klokjesbloem. Deze populaire "cottage garden" plant wordt in onze tuinen al gezien vanaf 1596 en is geïmporteerd uit Spanje. Een uitstekende snijbloem, die het lang op water uithoudt. Probeer eens een paar planten in een pot, voor in de serre of oranjerie, waar ze dan beschermd opgroeien. Prachtig! Deze 2 jarige bij voorkeur direct in de volle grond zaaien en uitdunnen of verplanten.

Verzending: gratis
€ 1,90 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Campanula glomerata Acaulis - Kluwenklokjesbloem

De grootste groep vaste planten bloeit in de zomermaanden, echte zomerbloeiers dus. Allemaal sterke vaste planten die wel van een beetje zon houden en stuk voor stuk hun eigen sterke punten hebben. Combineer deze groep naar hartenlust voor een kleurrijke border. Groot voordeel is dat deze vaste planten ook elk jaar weer terug komen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en brengen uw tuin in de door u gewenste sfeer.Campanula glomerata Acaulis: Standplaats: zonnig - half schaduw Bloeitijd: mei - juni Kleur bloem: violet blauw Hoogte: 30 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 5 stuksCampanula glomerata 'Acaulis' is een kruidachtige vaste plant die inheems is in heel Europa en gematigd Azië. Heeft een iets andere bloem dan de meeste Campanula's, bloeit met intens paarsblauwe bellen verzameld in dichte en ronde tuilen, aan zeer korte en sterke stelen. Het donkergroen blad is ruw behaard.

Verzending: gratis
€ 1,99 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Campanula portenschlagiana - Kruipend klokje

Deze vaste planten houden wel van een beetje zon en staan het liefst wat droger. Deze groep brengt een totaal eigen sfeer mee in de tuin waar u jaren van kunt genieten. Ze zijn makkelijk in het onderhoud en in vele variaties en hoogtes te verkrijgen. Deze vaste planten zijn speciaal geselecteerd op hun kracht en groei vermogen en zullen u niet teleurstellen. Brengt u extra biodiversiteit met deze vaste planten in de tuin?Campanula portenschlagiana: Standplaats: zonnig / half schaduw Bloeitijd: juni - augustus  Kleur bloem: blauw Hoogte: 10 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 7 stuksCampanula Portenschlagiana ofwel in het Nederlands Klokjesbloem is een laagblijvende klokjesbloem. Dit is een echte onbeperkt breed uitgroeiende plant en is dus zeer geschikt als bodembedekker. Hij kruipt tussen stenen door om zo op een afstand van de moederplant weer tevoorschijn te komen. Daarom kan de Campanula Portenschlagiana ook goed gebruikt bij een heuvelachtige tuin of bij een rotsachtige tuin. Het is dus een mooi tapijtje dat voor alle tuinen geschikt is. Waar deze klokjesbloem ook vaak voor word gebruikt is voor over een muurtje heen te groeien waardoor je een mooi beklede muur krijgt. De plant heeft liggende stengels en hartvormige bladeren met een midden-groene kleur, hij zal niet hoger worden dan 10 cm. De bloeiperiode is in juni t/m augustus. Je zult dan een zee van mooie blauwe bloemen te zien krijgen met stervormige bladeren.

Verzending: gratis
€ 2,89 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Campanula garganica Major - Monte Gargano klokjesbloem

Deze vaste planten houden wel van een beetje zon en staan het liefst wat droger. Deze groep brengt een totaal eigen sfeer mee in de tuin waar u jaren van kunt genieten. Ze zijn makkelijk in het onderhoud en in vele variaties en hoogtes te verkrijgen. Deze vaste planten zijn speciaal geselecteerd op hun kracht en groei vermogen en zullen u niet teleurstellen. Brengt u extra biodiversiteit met deze vaste planten in de tuin?Campanula garganica Major: Standplaats: half schaduw / schaduw Bloeitijd: juni - augustus Kleur bloem: blauw Hoogte: 10 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 7 stuksDe Campanula garganica ofwel Klokjesbloem groeit in compacte vorm en wordt vaak toegepast in de rotstuin. Heeft mooie blauwe bloemetjes in de maanden juni tot en met augustus. Het is een laagblijvende bodembedekker met een hoogte van 10 cm.

Verzending: gratis
€ 2,89 bij Deoosteindeonline.nl

Vips campanula persicifolia Coerulea - Kluwenklokjesbloem

De grootste groep vaste planten bloeit in de zomermaanden, echte zomerbloeiers dus. Allemaal sterke vaste planten die wel van een beetje zon houden en stuk voor stuk hun eigen sterke punten hebben. Combineer deze groep naar hartenlust voor een kleurrijke border. Groot voordeel is dat deze vaste planten ook elk jaar weer terug komen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en brengen uw tuin in de door u gewenste sfeer.campanula persicifolia Coerulea: Standplaats: zonnig - half schaduw Bloeitijd: juni - juli Kleur bloem: blauw Hoogte: 80 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 7 stuksCampanula persicifolia 'Coerulea' heeft prachtige blauwe bloemetjes. Het Perzikbladklokje trekt bijen en vlinders aan en combineert mooi met andere vaste planten: bv. met Geranium en Lavendel. Met zijn worteluitlopers breidt de Campanula Coerulea zich uit. Ook het zaad van de bloemen zorgt voor nieuwe planten.

Verzending: gratis
€ 2,89 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Campanula poscharskyana Stella - Klokjesbloem

Deze vaste planten houden wel van een beetje zon en staan het liefst wat droger. Deze groep brengt een totaal eigen sfeer mee in de tuin waar u jaren van kunt genieten. Ze zijn makkelijk in het onderhoud en in vele variaties en hoogtes te verkrijgen. Deze vaste planten zijn speciaal geselecteerd op hun kracht en groei vermogen en zullen u niet teleurstellen. Brengt u extra biodiversiteit met deze vaste planten in de tuin?Campanula poscharskyana Stella: Standplaats: schaduw / half schaduw Bloeitijd: juni - augustus Kleur bloem: blauw Hoogte: 15 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 5 stuksCampanula poscharskyana 'Stella' is een laagblijvende klokjesbloem met een hoogte van circa 15 cm. Campanula poscharskyana 'Stella' bloeit, op een zonnige plaats, rijk in de periode juni-augustus met donkerblauwe tot blauwe bloemetjes. Net als bij veel cultivars van Campanula poscharskyana blijft het blad 's winters lang groen. Campanula poscharskyana 'Stella' kan ook als bodembedekker worden gebruikt want de kruipende stengels stoelen breed uit. Campanula poscharskyana 'Stella' hangt mooi over tuinmuurtjes!

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Karpatenklokje bloemzaden - Campanula blauw

Karpatenklokje bloemzaden - Campanula blauw Een rijkbloeiende karpatenklokje waar u vrijwel de gehele zomerperiode van kunt genieten! Deze klokjesbloem bloeit namelijk haast de hele zomer lang. De plant komt van oorsprong voor in berggebieden en groe...

Levertijd: 1 werkdag — verzending: € 5,99
€ 2,95 bij Tuinexpress.nl

Klokjesbloem (campanula poscharskyana) bodembedekker - 6-pack - 1 stuks

Klokjesbloem (campanula poscharskyana) bodembedekker Deze klokjesbloem is ook wel bekend als kruipklokje of Servisch klokje. De klokjesbloem groeit met lange scheuten en kan zo dienst doen als bodembedekker. De plant is om dezelfde reden ook zeer ges...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 15,70 bij Tuinexpress.nl

Klokjesbloem (campanula carpatica "Blue Clips") bodembedekker - 6-pack - 1 stuks

Klokjesbloem (campanula carpatica "Blue Clips") bodembedekker De klokjesbloem, van oorsprong afkomstig uit de bergen, ook wel bekend als karpatenklokje is een polvormig plantje dat zeer geschikt is als bodembedekker in rotstuinen. Het is ee...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 15,70 bij Tuinexpress.nl

Vips Campanula carpatica Blaue Clips - Kluwenklokjesbloem

De grootste groep vaste planten bloeit in de zomermaanden, echte zomerbloeiers dus. Allemaal sterke vaste planten die wel van een beetje zon houden en stuk voor stuk hun eigen sterke punten hebben. Combineer deze groep naar hartenlust voor een kleurrijke border. Groot voordeel is dat deze vaste planten ook elk jaar weer terug komen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en brengen uw tuin in de door u gewenste sfeer.Campanula carpatica Blaue Clips: Standplaats: zonnig Bloeitijd: juni - augustus Kleur bloem: violet blauw Hoogte: 25 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 7 stuksCampanula carpatica 'Blaue Clips' heeft prachtige blauwe bloemetjes. Het Perzikbladklokje trekt bijen en vlinders aan en combineert mooi met andere vaste planten: bv. met Geranium en Lavendel. Met zijn worteluitlopers breidt de Campanula Blaue Clips zich uit. Ook het zaad van de bloemen zorgt voor nieuwe planten.

Verzending: gratis
€ 2,89 bij Deoosteindeonline.nl
Filteren
Sitemap Blogs
© 2024 — bomenonline.nl — development by Harris Software