Aster

Er zijn 19 bomen gevonden

Callistephus Chinensis zaden Branching Aster mix

Callistephus Chinensis zaden Branching Aster mix is ook bekend als Amerikaanse Struik Mix of zomeraster. Heel lang werd deze Aster beschouwd als de beste late snijaster. De stelen zijn sterk en dragen met gemak de grote dubbele bloemen. Ook hier weer een groot kleurenscala met vooral de rode en blauwe tinten sterk vertegenwoordigd. Voorzaaien onder glas of zaaien direct in de volle grond. Jaarlijks op een andere plaats zaaien of uitplanten.

Verzending: gratis
€ 1,20 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Aster (D) Schneekissen - Herfstaster

Ook in het najaar kleur met vaste planten, dat kan. Deze geselecteerde planten bloeien aan het eind van de zomer en de herfst. Op deze manier brengen najaar bloeiende vaste planten ook kleur in de tuin als de dagen wat korter worden. Bijen en vlinders kunnen zich tegoed doen aan hun laatste nectar en u genieten van hun mooie bloemen.Aster Schneekissen: Standplaats: zonnig Bloeitijd: augustus - oktober Kleur bloem: wit Hoogte: 40 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 7 stuksAster Schneekissen ofwel Herfstaster is een halfhoge vaste plant. Aster Schneekissen mag niet ontbreken in uw border vanwege de bloeiperiode en zijn uitbundige witte bloemen. Deze herfstaster bloeit in de maanden augustus tot en met oktober en wordt gemiddeld 40 cm hoog. Aster Peter Harrison verlangt een zonnige plaats in uw tuin. Deze najaarsbloeier is geschikt als bodembedekker, want deze herfstaster bedekt in korte tijd een grote oppervlakte in uw tuin.

Verzending: gratis
€ 2,89 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Aster (D) Jenny - Herfstaster

Ook in het najaar kleur met vaste planten, dat kan. Deze geselecteerde planten bloeien aan het eind van de zomer en de herfst. Op deze manier brengen najaar bloeiende vaste planten ook kleur in de tuin als de dagen wat korter worden. Bijen en vlinders kunnen zich tegoed doen aan hun laatste nectar en u genieten van hun mooie bloemen.Aster (D) Jenny: Standplaats: zonnig Bloeitijd: augustus - oktober Kleur bloem: roze Hoogte: 40 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 7 stuksAster (D) Jenny ofwel Herfstaster is een halfhoge vaste plant. Aster (D) Jenny mag niet ontbreken in uw border vanwege de bloeiperiode en zijn uitbundige roze bloemen. Deze herfstaster bloeit in de maanden augustus tot en met oktober en wordt gemiddeld 40 cm hoog. Aster (D) Jenny verlangt een zonnige tot half schaduwrijke plaats in uw tuin. Deze najaarsbloeier is geschikt als bodembedekker, want deze herfstaster bedekt in korte tijd een grote oppervlakte in uw tuin.

Verzending: gratis
€ 2,89 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Aster novae-angliae Purple Dome - Herfstaster

Ook in het najaar kleur met vaste planten, dat kan. Deze geselecteerde planten bloeien aan het eind van de zomer en de herfst. Op deze manier brengen najaar bloeiende vaste planten ook kleur in de tuin als de dagen wat korter worden. Bijen en vlinders kunnen zich tegoed doen aan hun laatste nectar en u genieten van hun mooie bloemen.Aster novae-angliae Purple Dome: Standplaats: zonnig Bloeitijd: september - oktober Kleur bloem: paars Hoogte: 60 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 5 stuksAster novae-angliae 'Purple Dome' ofwel Herfstaster is een halfhoge vaste plant. Aster novae-angliae 'Purple Dome' mag niet ontbreken in uw border vanwege de bloeiperiode en zijn uitbundige lila bloemen. Deze herfstaster bloeit in de maanden september tot en met oktober en wordt gemiddeld 60 cm hoog. Aster novae-angliae 'Purple Dome' verlangt een zonnige tot half schaduwrijke plaats in uw tuin. Deze najaarsbloeier is geschikt als bodembedekker, want deze herfstaster bedekt in korte tijd een grote oppervlakte in uw tuin.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Aster (D) Peter Harrison - Herfstaster

Ook in het najaar kleur met vaste planten, dat kan. Deze geselecteerde planten bloeien aan het eind van de zomer en de herfst. Op deze manier brengen najaar bloeiende vaste planten ook kleur in de tuin als de dagen wat korter worden. Bijen en vlinders kunnen zich tegoed doen aan hun laatste nectar en u genieten van hun mooie bloemen.Aster Peter Harrison: Standplaats: zonnig Bloeitijd: augustus - oktober Kleur bloem: roze Hoogte: 40 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 7 stuksAster Peter Harrison ofwel Herfstaster is een halfhoge vaste plant. Aster Peter Harrison mag niet ontbreken in uw border vanwege de bloeiperiode en zijn uitbundige roze bloemen. Deze herfstaster bloeit in de maanden augustus tot en met oktober en wordt gemiddeld 40 cm hoog. Aster Peter Harrison verlangt een zonnige plaats in uw tuin. Deze najaarsbloeier is geschikt als bodembedekker, want deze herfstaster bedekt in korte tijd een grote oppervlakte in uw tuin.

Verzending: gratis
€ 2,89 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Aster alpinus albus - Alpenaster

Deze vaste planten houden wel van een beetje zon en staan het liefst wat droger. Deze groep brengt een totaal eigen sfeer mee in de tuin waar u jaren van kunt genieten. Ze zijn makkelijk in het onderhoud en in vele variaties en hoogtes te verkrijgen. Deze vaste planten zijn speciaal geselecteerd op hun kracht en groei vermogen en zullen u niet teleurstellen. Brengt u extra biodiversiteit met deze vaste planten in de tuin?Aster alpinus albus: Standplaats: zonnig / half schaduw Bloeitijd: mei - juli  Kleur bloem: wit Hoogte: 20 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 9 stuksAster alpinus 'alpinus albus' komt van oorsprong uit de bergen en is dan ook zeer geschikt voor de rotstuin als 'voegenvuller' in de stapelmuur of tussen stenen. Aster alpinus 'alpinus albus' verlangt een zonnige plek en een matig voedselrijke bodem. Het is een onderhoudsvriendelijke plant met een rijke, kleurige bloei.

Verzending: gratis
€ 2,89 bij Deoosteindeonline.nl

Aster (aster dumosus "Anneke") najaarsbloeier - 12 stuks

Aster (aster dumosus "Anneke") najaarsbloeier...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 51,60 bij Tuinexpress.nl

Aster (aster dumosus "Apollo") najaarsbloeier - 12 stuks

Aster (aster dumosus "Apollo") najaarsbloeier...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 51,60 bij Tuinexpress.nl

Aster (aster dumosus "Herbstgruss vom Bresserhof") najaarsbloeier - 12 stuks

Aster (aster dumosus "Herbstgruss vom Bresserhof") najaarsbloeier...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 51,60 bij Tuinexpress.nl

Callistephus Chinensis zaden Prinses Aster mix

Callistephus Chinensis zaden Prinses Aster mix ook bekend als Zomeraster vormt een rijkvertakkende plant. De bloemen zijn dubbelbloemig en middelgroot, bovendien zeer lang houdbaar. Een uitstekende snijbloem. Het mengsel bestaat uit tal van kleuren van donkerbloedrood, scharlakenrood, koperrood, blauw, lilarose, zalmroze, goudgeel en zuiver witte bloemen. Voorzaaien onder glas of zaaien direct in de volle grond. Jaarlijks op een andere plaats zaaien of uitplanten.

Verzending: gratis
€ 1,20 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Aster (D) P. Anton Kippenberg - herfstaster

Ook in het najaar kleur met vaste planten, dat kan. Deze geselecteerde planten bloeien aan het eind van de zomer en de herfst. Op deze manier brengen najaar bloeiende vaste planten ook kleur in de tuin als de dagen wat korter worden. Bijen en vlinders kunnen zich tegoed doen aan hun laatste nectar en u genieten van hun mooie bloemen.Aster P. Anton Kippenberg: Standplaats: zonnig Bloeitijd: augustus - oktober Kleur bloem: lila Hoogte: 40 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 7 stuksAster P. Anton Kippenberg ofwel Herfstaster is een halfhoge vaste plant. Aster P. Anton Kippenberg mag niet ontbreken in uw border vanwege de bloeiperiode en zijn uitbundige lila bloemen. Deze herfstaster bloeit in de maanden augustus tot en met oktober en wordt gemiddeld 40 cm hoog. Aster P. Anton Kippenberg verlangt een zonnige plaats in uw tuin. Deze najaarsbloeier is geschikt als bodembedekker, want deze herfstaster bedekt in korte tijd een grote oppervlakte in uw tuin.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Aster alpinus Dunkle Schone - Alpenaster

Deze vaste planten houden wel van een beetje zon en staan het liefst wat droger. Deze groep brengt een totaal eigen sfeer mee in de tuin waar u jaren van kunt genieten. Ze zijn makkelijk in het onderhoud en in vele variaties en hoogtes te verkrijgen. Deze vaste planten zijn speciaal geselecteerd op hun kracht en groei vermogen en zullen u niet teleurstellen. Brengt u extra biodiversiteit met deze vaste planten in de tuin?Aster alpinus Dunkle Schone: Standplaats: zonnig Bloeitijd: mei - juni  Kleur bloem: paars Hoogte: 25 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 9 stuksAster alpinus 'Dunkle Schöne' komt van oorsprong uit de bergen en is dan ook zeer geschikt voor de rotstuin als 'voegenvuller' in de stapelmuur of tussen stenen. Aster alpinus 'Dunkle Schone' verlangt een zonnige plek en een matig voedselrijke bodem. Het is een onderhoudsvriendelijke plant met een rijke, kleurige bloei.

Verzending: gratis
€ 1,99 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Aster Divaricatus - Sneeuwster-aster

Deze vaste planten houden wel van een beetje zon en staan het liefst wat droger. Deze groep brengt een totaal eigen sfeer mee in de tuin waar u jaren van kunt genieten. Ze zijn makkelijk in het onderhoud en in vele variaties en hoogtes te verkrijgen. Deze vaste planten zijn speciaal geselecteerd op hun kracht en groei vermogen en zullen u niet teleurstellen. Brengt u extra biodiversiteit met deze vaste planten in de tuin?Aster Divaricatus: Standplaats: zonnig Bloeitijd: augustus - oktober  Kleur bloem: wit Hoogte: 60 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 7 stuksAster Divaricatus komt van oorsprong uit de bergen en is dan ook zeer geschikt voor de rotstuin als 'voegenvuller' in de stapelmuur of tussen stenen. Aster Divaricatus verlangt een zonnige plek en een matig voedselrijke bodem. Het is een onderhoudsvriendelijke plant met een rijke, kleurige bloei.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Callistephus Chinensis zaden Garden Jewel aster

Callistephus Chinensis zaden Garden Jewel aster is een zomeraster of middelvroege halfhoge snijaster, waarvan de bloemen op rechte sterke stelen staan. Het is een chrysantbloemig type. Vrij groot en prachtig van kleur namelijk: roze & wit. Een juweel op de vaas en ook lang houdbaar. Voorzaaien onder glas of zaaien direct in de volle grond. Jaarlijks op een andere plaats zaaien of uitplanten.

Verzending: gratis
€ 1,90 bij Deoosteindeonline.nl

Zomeraster Chinese Aster bloemzaden - Branching Mix

Zomeraster Chinese Aster bloemzaden - Branching Mix De Amerikaanse Struik Mix is van oudsher een bekende tuinplant die al heel lang wordt beschouwd als de beste late snijaster. De stelen van deze Aster zijn namelijk erg sterk en dragen met gemak de g...

Levertijd: 1 werkdag — verzending: € 5,99
€ 1,95 bij Tuinexpress.nl

Callistephus Chinensis zaden Bouquet aster mix

Callistephus Chinensis zaden Bouquet aster mix, in Nederland bekend als Aster Boeket, of zomeraster. Deze selectie heeft een piramidale, goed vertakkende groeiwijze. De bloemen zijn van het type Prinses, middelgroot en goed dubbel. Een fantastische aster voor de border. Als men de planten vlak boven de grond afsnijdt, heeft men in een keer een rijk boeket. Voorzaaien onder glas of zaaien direct in de volle grond. Jaarlijks op een andere plaats zaaien of uitplanten.

Verzending: gratis
€ 1,90 bij Deoosteindeonline.nl

Aster Alpinus zaden Alpenaster Mix

Aster Alpinus zaden Alpenaster Mix is een overblijvende gemengde polvormige plant uit de bergen van Europa die van eind voorjaar tot midden zomer mooie grote bloemen voortbrengt, met geel hart. Het mengsel bestaat over het algemeen uit blauwe tinten en wit. Een populaire, winterharde rotsplant. Zaaien op zaaibedje of zaaibakje, later verspenen en als redelijk stevige plant op plaats van bestemming uitplanten.

Verzending: gratis
€ 1,90 bij Deoosteindeonline.nl

Zomeraster Chinese Aster bloemzaden - Prinses Mix

Zomeraster Chinese Aster bloemzaden - Prinses Mix De Aster is een rijkvertakkende plant die uitermate geschikt is voor perken, borders en als snijbloem. De bloemen van de Aster Prinses Mix zijn dubbelbloemig, middelgroot en voorzien van talrijke past...

Levertijd: 1 werkdag — verzending: € 5,99
€ 1,95 bij Tuinexpress.nl

Callistephus Chinensis zaden Nova aster mix

Callistephus Chinensis zaden Nova aster mix is een aanzienlijke verbetering van het bekende Unicumras. De grote bloemen zijn vanuit het hart bezet met buisvormige, gerolde bloemblaadjes, een 100% straalbloem-aster. Nova heeft een goed vertakkende groeiwijze en is een uitstekende border- en snijaster. Voorzaaien onder glas of zaaien direct in de volle grond. Jaarlijks op een andere plaats zaaien of uitplanten.

Verzending: gratis
€ 1,90 bij Deoosteindeonline.nl
Filteren

Gerelateerde pagina's

Vaste planten

772 bomen

Vaste planten Pachysandra

6 bomen

Vaste planten Groenblijvende vaste planten

0 bomen

Vaste planten Verbena

3 bomen

Vaste planten Varens

18 bomen

Vaste planten Koekoeksbloem

2 bomen
Sitemap Blogs
© 2024 — bomenonline.nl — development by Harris Software