Aster

Er zijn 12 bomen gevonden

Vips Aster novae-angliae Purple Dome - Herfstaster

Ook in het najaar kleur met vaste planten, dat kan. Deze geselecteerde planten bloeien aan het eind van de zomer en de herfst. Op deze manier brengen najaar bloeiende vaste planten ook kleur in de tuin als de dagen wat korter worden. Bijen en vlinders kunnen zich tegoed doen aan hun laatste nectar en u genieten van hun mooie bloemen.Aster novae-angliae Purple Dome: Standplaats: zonnig Bloeitijd: september - oktober Kleur bloem: paars Hoogte: 60 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 5 stuksAster novae-angliae 'Purple Dome' ofwel Herfstaster is een halfhoge vaste plant. Aster novae-angliae 'Purple Dome' mag niet ontbreken in uw border vanwege de bloeiperiode en zijn uitbundige lila bloemen. Deze herfstaster bloeit in de maanden september tot en met oktober en wordt gemiddeld 60 cm hoog. Aster novae-angliae 'Purple Dome' verlangt een zonnige tot half schaduwrijke plaats in uw tuin. Deze najaarsbloeier is geschikt als bodembedekker, want deze herfstaster bedekt in korte tijd een grote oppervlakte in uw tuin.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Aster (aster dumosus "Anneke") najaarsbloeier - 12 stuks

Aster (aster dumosus "Anneke") najaarsbloeier...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 51,60 bij Tuinexpress.nl

Aster (aster dumosus "Apollo") najaarsbloeier - 12 stuks

Aster (aster dumosus "Apollo") najaarsbloeier...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 51,60 bij Tuinexpress.nl

Aster (aster dumosus "Herbstgruss vom Bresserhof") najaarsbloeier - 12 stuks

Aster (aster dumosus "Herbstgruss vom Bresserhof") najaarsbloeier...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 51,60 bij Tuinexpress.nl

Callistephus Chinensis zaden Prinses Aster mix

Callistephus Chinensis zaden Prinses Aster mix ook bekend als Zomeraster vormt een rijkvertakkende plant. De bloemen zijn dubbelbloemig en middelgroot, bovendien zeer lang houdbaar. Een uitstekende snijbloem. Het mengsel bestaat uit tal van kleuren van donkerbloedrood, scharlakenrood, koperrood, blauw, lilarose, zalmroze, goudgeel en zuiver witte bloemen. Voorzaaien onder glas of zaaien direct in de volle grond. Jaarlijks op een andere plaats zaaien of uitplanten.

Verzending: gratis
€ 1,20 bij Deoosteindeonline.nl

Callistephus Chinensis zaden Branching Aster mix

Callistephus Chinensis zaden Branching Aster mix is ook bekend als Amerikaanse Struik Mix of zomeraster. Heel lang werd deze Aster beschouwd als de beste late snijaster. De stelen zijn sterk en dragen met gemak de grote dubbele bloemen. Ook hier weer een groot kleurenscala met vooral de rode en blauwe tinten sterk vertegenwoordigd. Voorzaaien onder glas of zaaien direct in de volle grond. Jaarlijks op een andere plaats zaaien of uitplanten.

Verzending: gratis
€ 1,20 bij Deoosteindeonline.nl

Aster Alpinus zaden Alpenaster Mix

Aster Alpinus zaden Alpenaster Mix is een overblijvende gemengde polvormige plant uit de bergen van Europa die van eind voorjaar tot midden zomer mooie grote bloemen voortbrengt, met geel hart. Het mengsel bestaat over het algemeen uit blauwe tinten en wit. Een populaire, winterharde rotsplant. Zaaien op zaaibedje of zaaibakje, later verspenen en als redelijk stevige plant op plaats van bestemming uitplanten.

Verzending: gratis
€ 1,90 bij Deoosteindeonline.nl

Callistephus Chinensis zaden Garden Jewel aster

Callistephus Chinensis zaden Garden Jewel aster is een zomeraster of middelvroege halfhoge snijaster, waarvan de bloemen op rechte sterke stelen staan. Het is een chrysantbloemig type. Vrij groot en prachtig van kleur namelijk: roze & wit. Een juweel op de vaas en ook lang houdbaar. Voorzaaien onder glas of zaaien direct in de volle grond. Jaarlijks op een andere plaats zaaien of uitplanten.

Verzending: gratis
€ 1,90 bij Deoosteindeonline.nl

Zomeraster Chinese Aster bloemzaden - Branching Mix

Zomeraster Chinese Aster bloemzaden - Branching Mix De Amerikaanse Struik Mix is van oudsher een bekende tuinplant die al heel lang wordt beschouwd als de beste late snijaster. De stelen van deze Aster zijn namelijk erg sterk en dragen met gemak de g...

Levertijd: 1 werkdag — verzending: € 5,99
€ 1,95 bij Tuinexpress.nl

Zomeraster Chinese Aster bloemzaden - Prinses Mix

Zomeraster Chinese Aster bloemzaden - Prinses Mix De Aster is een rijkvertakkende plant die uitermate geschikt is voor perken, borders en als snijbloem. De bloemen van de Aster Prinses Mix zijn dubbelbloemig, middelgroot en voorzien van talrijke past...

Levertijd: 1 werkdag — verzending: € 5,99
€ 1,95 bij Tuinexpress.nl

Callistephus Chinensis zaden Nova aster mix

Callistephus Chinensis zaden Nova aster mix is een aanzienlijke verbetering van het bekende Unicumras. De grote bloemen zijn vanuit het hart bezet met buisvormige, gerolde bloemblaadjes, een 100% straalbloem-aster. Nova heeft een goed vertakkende groeiwijze en is een uitstekende border- en snijaster. Voorzaaien onder glas of zaaien direct in de volle grond. Jaarlijks op een andere plaats zaaien of uitplanten.

Verzending: gratis
€ 1,90 bij Deoosteindeonline.nl

Callistephus Chinensis zaden Bouquet aster mix

Callistephus Chinensis zaden Bouquet aster mix, in Nederland bekend als Aster Boeket, of zomeraster. Deze selectie heeft een piramidale, goed vertakkende groeiwijze. De bloemen zijn van het type Prinses, middelgroot en goed dubbel. Een fantastische aster voor de border. Als men de planten vlak boven de grond afsnijdt, heeft men in een keer een rijk boeket. Voorzaaien onder glas of zaaien direct in de volle grond. Jaarlijks op een andere plaats zaaien of uitplanten.

Verzending: gratis
€ 1,90 bij Deoosteindeonline.nl
Filteren

Gerelateerde pagina's

Vaste planten

757 bomen

Vaste planten Pachysandra

6 bomen

Vaste planten Groenblijvende vaste planten

0 bomen

Vaste planten Verbena

3 bomen

Vaste planten Varens

19 bomen

Vaste planten Koekoeksbloem

3 bomen
Sitemap Blogs
© 2024 — bomenonline.nl — development by Harris Software