Vaste planten Echinacea

Er zijn 8 bomen gevonden

Vips Echinacea Doubledecker - Zonnehoed

De grootste groep vaste planten bloeit in de zomermaanden, echte zomerbloeiers dus. Allemaal sterke vaste planten die wel van een beetje zon houden en stuk voor stuk hun eigen sterke punten hebben. Combineer deze groep naar hartenlust voor een kleurrijke border. Groot voordeel is dat deze vaste planten ook elk jaar weer terug komen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en brengen uw tuin in de door u gewenste sfeer.Echinacea Doubledecker: Standplaats: zonnig Bloeitijd: juli - september Kleur bloem: roze Hoogte: 80 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 9 stuksEchinacea purpurea 'Double-Decker' ofwel Rode Zonnehoed is een unieke verschijning vanwege zijn tweede bloem die zichtbaarbaar wordt bovenop de kegel van de eerste bloem. Vandaar ook zijn naam ; Double Decker, de kleur van de bloemen is magenta, roze en bevatten nectar, waardoor bijen en vlinders hierdoor worden aangetrokken. Houdt er wel rekening mee dat niet alle bloemen zullen bloeien met een tweede zichtbare bloem, dit kan van jaar tot jaar verschillen.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Echinacea purpurea Green Twister - Zonnehoed

De grootste groep vaste planten bloeit in de zomermaanden, echte zomerbloeiers dus. Allemaal sterke vaste planten die wel van een beetje zon houden en stuk voor stuk hun eigen sterke punten hebben. Combineer deze groep naar hartenlust voor een kleurrijke border. Groot voordeel is dat deze vaste planten ook elk jaar weer terug komen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en brengen uw tuin in de door u gewenste sfeer.Echinacea purpurea Green Twister: Standplaats: zonnig - half schaduw Bloeitijd: juli - september Kleur bloem: groen - roze Hoogte: 80 - 100 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 9 stuksEchinacea purpurea 'Green Twister' ofwel Groene Zonnehoed is een zaadvast ras van de grote Echinacea familie. In tegenstelling tot de in laboratoria gekweekte rassen, zijn de zaadvaste rassen gekweekt door middel van zaaien. Echinacea purpurea 'Green Twister' is hierdoor sterker en vooral goedkoper dan de in het lab gekweekte rassen. Deze Groene Zonnehoed krijgt bloemen die aan de buitenzijde limoengroen zijn en in het hart karmijnrood.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Echinacea purpurea Magnus - Zonnehoed

Vlinderlokkende vaste planten zorgen met hun prachtige kleuren voor een betere biodiversiteit in de tuin. Deze groep vaste planten zet u niet alleen in de tuin voor hun mooie bloemen, maar ook om de natuur een handje te helpen. Niet alleen vlinders, maar ook bijen zullen zich tegoed doen aan het nectar wat deze planten geven. Wanneer u diverse hoogtes en bloeitijden met elkaar combineert heeft u elke keer weer een andere plant in de border als blikvanger.Echinacea purpurea Magnus: Standplaats: zonnig Bloeitijd: juli - september Kleur bloem: roze Hoogte: 80 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 9 stuksDe Echinacea purpurea ‘Magnus’ ofwel Zonnehoed krijgt in de zomer erg fleurige bloemen. Ze vallen op door hun grootte en roze kleur. Ook als de bloem van Echinacea purpurea ‘Magnus’ is uitgebloeid en de roze blaadjes verkleurd omlaag hangen, heeft deze ‘parachute’ nog sierwaarde als snijbloem. Echinacea purpurea is goed winterhard en komt het best tot zijn recht in groepen geplaatst. Echinacea purpurea wordt 80 cm hoog.

Verzending: gratis
€ 2,89 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Echinacea purpurea White Swan - Zonnehoed

De grootste groep vaste planten bloeit in de zomermaanden, echte zomerbloeiers dus. Allemaal sterke vaste planten die wel van een beetje zon houden en stuk voor stuk hun eigen sterke punten hebben. Combineer deze groep naar hartenlust voor een kleurrijke border. Groot voordeel is dat deze vaste planten ook elk jaar weer terug komen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en brengen uw tuin in de door u gewenste sfeer.Echinacea purpurea White Swan: Standplaats: zonnig - half schaduw Bloeitijd: juli - september  Kleur bloem: wit Hoogte: 60 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 9 stuksDe Echinacea purpurea White Swan ofwel Zonnehoed krijgt in de zomer erg fleurige bloemen. Ze vallen op door hun grootte en witte kleur. Ook als de bloem van Echinacea purpurea is uitgebloeid en de witte blaadjes verkleurd omlaag hangen, heeft deze ‘parachute’ nog sierwaarde als snijbloem.

Verzending: gratis
€ 2,89 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Echinacea pallida - Egelzonnehoed

De grootste groep vaste planten bloeit in de zomermaanden, echte zomerbloeiers dus. Allemaal sterke vaste planten die wel van een beetje zon houden en stuk voor stuk hun eigen sterke punten hebben. Combineer deze groep naar hartenlust voor een kleurrijke border. Groot voordeel is dat deze vaste planten ook elk jaar weer terug komen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en brengen uw tuin in de door u gewenste sfeer.Echinacea pallida: Standplaats: zonnig Bloeitijd: juni - september Kleur bloem: roze Hoogte: 80 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 9 stuksDe Echinacea pallida ofwel Egelzonnehoed krijgt in de zomer erg fleurige bloemen. Ze vallen op door hun grootte en roze kleur. Ook als de bloem van Echinacea pallida is uitgebloeid en de roze blaadjes verkleurd omlaag hangen, heeft deze ‘parachute’ nog sierwaarde als snijbloem.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Echinacea purpurea Mellow Yellows - Zonnehoed

De grootste groep vaste planten bloeit in de zomermaanden, echte zomerbloeiers dus. Allemaal sterke vaste planten die wel van een beetje zon houden en stuk voor stuk hun eigen sterke punten hebben. Combineer deze groep naar hartenlust voor een kleurrijke border. Groot voordeel is dat deze vaste planten ook elk jaar weer terug komen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en brengen uw tuin in de door u gewenste sfeer.Echinacea purpurea Mellow Yellows: Standplaats: zonnig Bloeitijd: juni - september Kleur bloem: geel Hoogte: 70 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 9 stuksDe Echinacea purpurea 'Mellow Yellows' ofwel in het Nederlands genoemd Zonnehoed, is een oorspronkelijke prairie plant uit Noord Amerika. De bloem veranderd steeds naar verschillende zachte gele tinten. Dat zorgt voor een mooi effect in uw tuin maar u kunt ze natuurlijk ook afknippen en in een vaas zetten. Het is een rijkbloeiende plant dus als u er een paar tussen uit knipt dan zal dit niet opvallen.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Echinacea purpurea - Zonnehoed

De grootste groep vaste planten bloeit in de zomermaanden, echte zomerbloeiers dus. Allemaal sterke vaste planten die wel van een beetje zon houden en stuk voor stuk hun eigen sterke punten hebben. Combineer deze groep naar hartenlust voor een kleurrijke border. Groot voordeel is dat deze vaste planten ook elk jaar weer terug komen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en brengen uw tuin in de door u gewenste sfeer.Echinacea purpurea: Standplaats: zonnig Bloeitijd: juli - september  Kleur bloem: roze Hoogte: 80 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 9 stuksDe Echinacea purpurea ofwel Zonnehoed krijgt in de zomer erg fleurige bloemen. Ze vallen op door hun grootte en roze kleur. Ook als de bloem van Echinacea purpurea is uitgebloeid en de roze blaadjes verkleurd omlaag hangen, heeft deze ‘parachute’ nog sierwaarde als snijbloem.

Verzending: gratis
€ 2,89 bij Deoosteindeonline.nl

Rudbeckia Echinacea Purpurea zaden Zonnehoed

Rudbeckia Echinacea Purpurea zaden Zonnehoed heeft een enorme aantrekkingskracht op vlinders. Zonnehoed is een stevige plant en behoort thuis in de categorie 'mooiste tuinplanten'. De donkerroze bloemen met het donkere oranjebruine centrum verschijnen in de periode juli-augustus. De Rudbeckia Echinacea Purpurea zijn ook zeer geschikt als snijbloem. Groeit snel en bloeit met massa's "Mexicaanse Hoed"-bloemen. Eenvoudig op te kweken uit zaad

Verzending: gratis
€ 2,40 bij Deoosteindeonline.nl
Filteren
Sitemap Blogs
© 2024 — bomenonline.nl — development by Harris Software