Vaste planten Delphinium

Er zijn 7 bomen gevonden

Delphinium Ajacis zaden Ridderspoor Mix

Delphinium Ajacis zaden Ridderspoor Mix. Deze dichte hyacintachtige bloemkaarsen in de welbekende mooie kleuren licht en donkerblauw, appelbloesemroze, zalmroze, donker- en lichtroze, rood en wit. Ridderspoor staat prachtig in borders, perken en groepen. Delphinium bij voorkeur zaaien in de vollegrond direct ter plaatse. Graag een warm, maar toch regelmatig verfrissend plekje i.v.m. de gevoeligheid voor meeldauw. Denk om de slakken.

Verzending: gratis
€ 1,90 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Delphinium (P) Blue Bird - Ridderspoor

De grootste groep vaste planten bloeit in de zomermaanden, echte zomerbloeiers dus. Allemaal sterke vaste planten die wel van een beetje zon houden en stuk voor stuk hun eigen sterke punten hebben. Combineer deze groep naar hartenlust voor een kleurrijke border. Groot voordeel is dat deze vaste planten ook elk jaar weer terug komen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en brengen uw tuin in de door u gewenste sfeer.Delphinium (P) Blue Bird: Standplaats: zonnig Bloeitijd: juni - september Kleur bloem: blauw Hoogte: 150 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 5 stuksDelphinium Blue Bird ofwel Ridderspoor bloeit met blauwe bloemen en de bloeitijd is van juni - september. De Delphinium wordt 150 cm hoog. Dit Ridderspoor verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, af en toe vochtige voedselrijke grond. Delphinium geeft een goede snijbloem. Riddersporen moeten met stokken gesteund worden.

Verzending: gratis
€ 2,89 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Delphinium (P) Black Knight - Ridderspoor

De grootste groep vaste planten bloeit in de zomermaanden, echte zomerbloeiers dus. Allemaal sterke vaste planten die wel van een beetje zon houden en stuk voor stuk hun eigen sterke punten hebben. Combineer deze groep naar hartenlust voor een kleurrijke border. Groot voordeel is dat deze vaste planten ook elk jaar weer terug komen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en brengen uw tuin in de door u gewenste sfeer.Delphinium (P) Black Knight: Standplaats: zonnig Bloeitijd: juni - september Kleur bloem: blauw Hoogte: 150 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 5 stuksDelphinium Black Knight ofwel Ridderspoor bloeit met blauw bloemen en de bloeitijd is van juni - september. De Delphinium wordt 150 cm hoog. Dit Ridderspoor verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, af en toe vochtige voedselrijke grond. Delphinium geeft een goede snijbloem. Riddersporen moeten met stokken gesteund worden.

Verzending: gratis
€ 2,89 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Delphinium (P) Galahad - Ridderspoor

De grootste groep vaste planten bloeit in de zomermaanden, echte zomerbloeiers dus. Allemaal sterke vaste planten die wel van een beetje zon houden en stuk voor stuk hun eigen sterke punten hebben. Combineer deze groep naar hartenlust voor een kleurrijke border. Groot voordeel is dat deze vaste planten ook elk jaar weer terug komen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en brengen uw tuin in de door u gewenste sfeer.Delphinium (P) Galahad: Standplaats: zonnig Bloeitijd: juni - september Kleur bloem: wit Hoogte: 150 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 5 stuksDelphinium Galahad ofwel Ridderspoor bloeit met witte bloemen en de bloeitijd is van juni - september. De Delphinium wordt 150 cm hoog. Dit Ridderspoor verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, af en toe vochtige voedselrijke grond. Delphinium geeft een goede snijbloem. Riddersporen moeten met stokken gesteund worden.

Verzending: gratis
€ 2,89 bij Deoosteindeonline.nl

Delphinium Consolida zaden Imperial Ridderspoor

Ridderspoor Imperial Mix, dubbelbloemig (Delphinium)Delphinium Consolida zaden Imperial Ridderspoor heeft goed vertakkende planten en rijk bezette dubbelbloemige bloemstengels, in nog meer kleurschakeringen dan de lage hyacintbloemige. Ridderspoor is een uitstekende snij- en droogbloem. In het laatste geval snijden als de bloemen tegen de volle bloei aanzitten. In niet al te grote bosjes omgekeerd ophangen in de schaduw op een droge plek waar wind circuleert. Delphinium bij voorkeur zaaien in de vollegrond direct ter plaatse. Graag een warm, maar toch regelmatig verfrissend plekje i.v.m. de gevoeligheid voor meeldauw. Denk om de slakken.

Verzending: gratis
€ 1,90 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Delphinium (P) Astolat - Ridderspoor

De grootste groep vaste planten bloeit in de zomermaanden, echte zomerbloeiers dus. Allemaal sterke vaste planten die wel van een beetje zon houden en stuk voor stuk hun eigen sterke punten hebben. Combineer deze groep naar hartenlust voor een kleurrijke border. Groot voordeel is dat deze vaste planten ook elk jaar weer terug komen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en brengen uw tuin in de door u gewenste sfeer.Delphinium (P) Astolat: Standplaats: zonnig Bloeitijd: juni - september Kleur bloem: lilaroze Hoogte: 150 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 5 stuksDelphinium Astolat ofwel Ridderspoor bloeit met lila roze bloemen en de bloeitijd is van juni - september. De Delphinium wordt 150 cm hoog. Dit Ridderspoor verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, af en toe vochtige voedselrijke grond. Delphinium geeft een goede snijbloem. Riddersporen moeten met stokken gesteund worden.

Verzending: gratis
€ 2,89 bij Deoosteindeonline.nl

Delphinium Cultorum zaden Round Table Ridderspoor

Delphinium Cultorum zaden Round Table Ridderspoor mix is een majestueuze riddersporen met geweldige bloemtrossen en rijke kleuren imponeren. Deze Delphinium Cultorum vaste plant is een plaatje in de border, maar ook een fantastisch mooie snijbloem voor zomerboeketten. Bij voorkeur zaaien in de vollegrond direct ter plaatse. Graag een warm, maar toch regelmatig verfrissend plekje i.v.m. de gevoeligheid voor meeldauw. Denk om de slakken.

Verzending: gratis
€ 2,40 bij Deoosteindeonline.nl
Filteren
Sitemap Blogs
© 2024 — bomenonline.nl — development by Harris Software