Kunstkerstbomen

Er zijn 36 bomen gevonden

Kunstkerstboom brampton met led 185 cm

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! De maten zijn duidelijk geen verassingen en natuurlijk geen uitvallende naalden.Kunstkerstboom Brampton:De brampton kunstkerstboom is voorzien van takjes uit een mal waardoor de takjes heel echt lijken. De buitentakjes zijn uitgevoerd in het materiaal PE wat uitzonderlijk is in deze prijsklasse. Deze kunstkerstboom is uitgerust met 180 warm-witte led lampjes. De lampjes zijn mooi verdeeld over de boom en de snoeren van de lampjes zijn netjes weggewerkt tussen de takken. Deze warm-witte led lampjes lijken qua kleur op normale kerstlampjes, maar worden niet warm.Eigenschappen: Hoogte 185 cm Diameter 114 cm Aantal zijtakjes/toppen 1295 Kleur groen Garantie boom 5 jaar, 2 jaar op verlichting 180 LED lampjesHoe uit te vouwen:De Brampton kunstkerstboom heeft een scharnierende constructie met metalen takken en een metalen stam. Zodra je de boom neer zet, vallen de takken op zijn plaats. Hiermee krijg je ringen van dennengroen. Vouw de takken uit volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing en vorm zo de boom.

Verzending: gratis
€ 219,00 bij Deoosteindeonline.nl

Kunstkerstboom Charlton 155 cm

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! De maten zijn duidelijk geen verassingen en natuurlijk geen uitvallende naalden.Kunstkerstboom Charlton:De Charlton kunstkerstboom is een smalle en sierlijke kunstkerstboom voor in huis. De naalden zijn gemaakt van twee kleuren groen PVC. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Vanwege zijn smalle vorm neemt de Charlton weinig ruimte in. Ideaal dus wanneer u niet zoveel ruimte in huis of op kantoor heeft. Deze boom is mooi vol, dit komt omdat er twee kleuren groen pvc zijn gebruikt.Eigenschappen: Hoogte 155 cm Diameter 91 cm Aantal zijtakjes/toppen 340 Kleur groen Garantie 5 jaarHoe uit te vouwen:De Charlton kunstkerstboom heeft een scharnierende constructie met metalen takken en een metalen stam. Zodra je de boom neer zet, vallen de takken op zijn plaats. Hiermee krijg je ringen van dennengroen. Vouw de takken uit volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing en vorm zo de boom.

Verzending: gratis
€ 69,95 bij Deoosteindeonline.nl

Kunstkerstboom Frasier 155 cm

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! De maten zijn duidelijk geen verassingen en natuurlijk geen uitvallende naalden.Kunstkerstboom Frasier:De Frasier kunstkerstboom is een prachtige boom met korte naalden en sierlijk hangende platte takjes. Hierdoor is deze boom ideaal om de kerstballen en/of decoraties dieper in de boom te hangen waardoor de boom meer perspectief krijgt. Deze boom is nauwelijks van echt te onderscheiden.Eigenschappen: Hoogte 155 cm Diameter 109 cm Aantal zijtakjes/toppen 1298 Kleur groen Garantie 10 jaarHoe uit te vouwen:De frasier kunstkerstboom heeft een scharnierende constructie met metalen takken en een metalen stam. Zodra je de boom neer zet, vallen de takken op zijn plaats. Hiermee krijg je ringen van dennengroen. Vouw de takken uit volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing en vorm zo de boom.

Verzending: gratis
€ 209,00 bij Deoosteindeonline.nl

Kunstkerstboom brampton met led 155 cm

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! De maten zijn duidelijk geen verassingen en natuurlijk geen uitvallende naalden.Kunstkerstboom Brampton:De brampton kunstkerstboom is voorzien van takjes uit een mal waardoor de takjes heel echt lijken. De buitentakjes zijn uitgevoerd in het materiaal PE wat uitzonderlijk is in deze prijsklasse. Deze kunstkerstboom is uitgerust met 120 warm-witte led lampjes. De lampjes zijn mooi verdeeld over de boom en de snoeren van de lampjes zijn netjes weggewerkt tussen de takken. Deze warm-witte led lampjes lijken qua kleur op normale kerstlampjes, maar worden niet warm.Eigenschappen: Hoogte 155 cm Diameter 102 cm Aantal zijtakjes/toppen 974 Kleur groen Garantie boom 5 jaar, 2 jaar op verlichting 120 LED lampjesHoe uit te vouwen:De Brampton kunstkerstboom heeft een scharnierende constructie met metalen takken en een metalen stam. Zodra je de boom neer zet, vallen de takken op zijn plaats. Hiermee krijg je ringen van dennengroen. Vouw de takken uit volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing en vorm zo de boom.

Verzending: gratis
€ 165,00 bij Deoosteindeonline.nl

Kunstkerstboom Matterhorn 155 cm

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! De maten zijn duidelijk geen verassingen en natuurlijk geen uitvallende naalden.Kunstkerstboom Matterhorn:De Matterhorn kunstkerstboom is een prachtige kunstkerstboom met korte naalden en licht opgaande takken. Hierdoor is deze boom ideaal om de kerstballen en -decoraties dieper in de boom te hangen waardoor de boom meer perspectief krijgt. Daarnaast heeft deze boom zeer veel zijtakjes. De Matterhorn is de topper onder de kunstkerstbomen en tevens meest verkochte Triumph Tree van Nederland.Eigenschappen: Hoogte 155 cm Diameter 99 cm Aantal zijtakjes/toppen 792 Kleur groen Garantie 10 jaarHoe uit te vouwen:Het opzetten van de Matterhorn kunstkerstboom is heel eenvoudig door het systeem van inhakende takken met kleurcodes op de stam en de takken.

Verzending: gratis
€ 129,00 bij Deoosteindeonline.nl

Kunstkerstboom Matterhorn groen 185 cm

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! De maten zijn duidelijk geen verassingen en natuurlijk geen uitvallende naalden.Kunstkerstboom Matterhorn:De Matterhorn kunstkerstboom is een prachtige kunstkerstboom met korte naalden en licht opgaande takken. Hierdoor is deze boom ideaal om de kerstballen en -decoraties dieper in de boom te hangen waardoor de boom meer perspectief krijgt. Daarnaast heeft deze boom zeer veel zijtakjes. De Matterhorn is de topper onder de kunstkerstbomen en tevens meest verkochte Triumph Tree van Nederland.Eigenschappen: Hoogte 185 cm Diameter 122 cm Aantal zijtakjes/toppen 1291 Kleur groen Garantie 10 jaarHoe uit te vouwen:Het opzetten van de Matterhorn kunstkerstboom is heel eenvoudig door het systeem van inhakende takken met kleurcodes op de stam en de takken.

Verzending: gratis
€ 189,00 bij Deoosteindeonline.nl

Mini kerstboom Imperial 60 cm met 20 lampjes

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! Geen ruimte voor een grote kerstboom? Kies dan voor één van onze mini kunstkerstbomen.Mini kerstboom 60 cm:Deze miniboom is een klein model kerstboom in een jute zak. De takken zijn mooi stevig en eenvoudig uit te vouwen. Met ingebouwde lampjes.Eigenschappen: Hoogte 60 cm Diameter 35 cm 20 lampjes Op batterijen Kleur groen

Verzending: gratis
€ 14,49 bij Deoosteindeonline.nl

Mini kerstboom Imperial 75 cm met 35 lampjes

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! Geen ruimte voor een grote kerstboom? Kies dan voor één van onze mini kunstkerstbomen.Mini kerstboom 60 cm:Deze miniboom is een klein model kerstboom in een jute zak. De takken zijn mooi stevig en eenvoudig uit te vouwen. Met ingebouwde lampjes.Eigenschappen: Hoogte 75 cm Diameter 41 cm 35 lampjes Op batterijen Kleur groen

Verzending: gratis
€ 19,99 bij Deoosteindeonline.nl

Kunstkerstboom tuscan 185 cm wit

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! De maten zijn duidelijk geen verassingen en natuurlijk geen uitvallende naalden.Kunstkerstboom Tuscan:De Tuscan kunstkerstboom is mooi vol, met zijtakken die bijna tot aan de grond komen, hierdoor heeft de tuscan een prachtig model.Eigenschappen: Hoogte 185 cm Diameter 109 cm Aantal zijtakjes/toppen 488 Kleur wit Garantie 5 jaarHoe uit te vouwen:Het opzetten van de tuscan kunstkerstboom is heel eenvoudig door het systeem van inhakende takken met kleurcodes op de stam en de takken.

Verzending: gratis
€ 109,00 bij Deoosteindeonline.nl

Kunstkerstboom brampton met led 215 cm

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! De maten zijn duidelijk geen verassingen en natuurlijk geen uitvallende naalden.Kunstkerstboom Brampton:De brampton kunstkerstboom is voorzien van takjes uit een mal waardoor de takjes heel echt lijken. De buitentakjes zijn uitgevoerd in het materiaal PE wat uitzonderlijk is in deze prijsklasse. Deze kunstkerstboom is uitgerust met 240 warm-witte led lampjes. De lampjes zijn mooi verdeeld over de boom en de snoeren van de lampjes zijn netjes weggewerkt tussen de takken. Deze warm-witte led lampjes lijken qua kleur op normale kerstlampjes, maar worden niet warm.Eigenschappen: Hoogte 215 cm Diameter 125 cm Aantal zijtakjes/toppen 1675 Kleur groen Garantie boom 5 jaar, 2 jaar op verlichting 240 LED lampjesHoe uit te vouwen:De Brampton kunstkerstboom heeft een scharnierende constructie met metalen takken en een metalen stam. Zodra je de boom neer zet, vallen de takken op zijn plaats. Hiermee krijg je ringen van dennengroen. Vouw de takken uit volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing en vorm zo de boom.

Verzending: gratis
€ 285,00 bij Deoosteindeonline.nl

Kunstkerstboom Forest frosted pine 120 cm

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! De maten zijn duidelijk geen verassingen en natuurlijk geen uitvallende naalden.Kunstkerstboom Forest frosted pine:De Forest frosted pine kunstkerstboom is een prachtige kunstkerstboom, wat deze boom zo speciaal maakt is dat er in elke naald een witte kern zit. Hierdoor lijkt het dat er op iedere dennennaald een prachtige sneeuwkristal vast zit gevroren. Het effect van de sneeuwkristal zorgt samen met de groene buitenkant van de dennennaalden voor een mooi contrast.Eigenschappen: Hoogte 120 cm Diameter 99 cm Aantal zijtakjes/toppen 396 Kleur groen Garantie 10 jaarHoe uit te vouwen:Het opzetten van de Forest frosted pine kunstkerstboom is heel eenvoudig door het systeem van inhakende takken met kleurcodes op de stam en de takken.

Verzending: gratis
€ 109,00 bij Deoosteindeonline.nl

Kunstkerstboom led slim toronto fir 185 cm

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! De maten zijn duidelijk geen verassingen en natuurlijk geen uitvallende naalden.Kunstkerstboom led slim toronto fir:De led slim toronto fir kunstkerstboom is voorzien van takjes uit een mal waardoor de takjes heel echt lijken. De buitentakjes zijn uitgevoerd in het materiaal PE wat uitzonderlijk is in deze prijsklasse. Deze kunstkerstboom is uitgerust met 190 warm-witte led lampjes. De lampjes zijn mooi verdeeld over de boom en de snoeren van de lampjes zijn netjes weggewerkt tussen de takken. Deze warm-witte led lampjes lijken qua kleur op normale kerstlampjes, maar worden niet warm.Eigenschappen: Hoogte 185 cm Diameter 114 cm Kleur groen Garantie boom 5 jaar, 2 jaar op verlichting 190 LED lampjesHoe uit te vouwen:De slim toronto fir kunstkerstboom heeft een scharnierende constructie met metalen takken en een metalen stam. Zodra je de boom neer zet, vallen de takken op zijn plaats. Hiermee krijg je ringen van dennengroen. Vouw de takken uit volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing en vorm zo de boom.

Verzending: gratis
€ 259,00 bij Deoosteindeonline.nl

Kunstkerstboom Forest Frosted slim Pine 155 cm

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! De maten zijn duidelijk geen verassingen en natuurlijk geen uitvallende naalden.Kunstkerstboom Forest Frosted Pine Slim:De Forest Frosted is een kerstboom uit de premium collectie van Triumph tree. De takken van de Forest Frosted zijn gemaakt van een combinatie van harde en zachte naalden, hierdoor lijkt hij net echt. Aan de toppen van de harde naalden zitten zelfs sneeuwkristallen, voor een bevroren uitstraling!Eigenschappen: Hoogte 155 cm Diameter 86 cm Aantal zijtakjes/toppen 424 Kleur groen Garantie 10 jaarHoe uit te vouwen:Het opzetten van de Forest Frosted boom is heel eenvoudig door het systeem van inhakende takken met kleurcodes op de stam en de takken.

Verzending: gratis
€ 145,00 bij Deoosteindeonline.nl

Kunstkerstboom Pinyon 215 cm sneeuw

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! De maten zijn duidelijk geen verassingen en natuurlijk geen uitvallende naalden.Kunstkerstboom Pinyon:De Pinyon kunstkerstboom is een prachtige boom met korte naalden en denneappels. Hierdoor is deze boom ideaal om de kerstballen en/of decoraties dieper in de boom te hangen waardoor de boom meer perspectief krijgt. Deze boom is nauwelijks van echt te onderscheiden.Eigenschappen: Hoogte 215 cm Diameter 119 cm Kleur groen / wit Garantie 10 jaarHoe uit te vouwen:De Charlton kunstkerstboom heeft een scharnierende constructie met metalen takken en een metalen stam. Zodra je de boom neer zet, vallen de takken op zijn plaats. Hiermee krijg je ringen van dennengroen. Vouw de takken uit volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing en vorm zo de boom.

Verzending: gratis
€ 139,50 bij Deoosteindeonline.nl

Kunstkerstboom Forest Frosted Pine 215 cm

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! De maten zijn duidelijk geen verassingen en natuurlijk geen uitvallende naalden.Kunstkerstboom Forest Frosted Pine:De Forest Frosted is een kerstboom uit de premium collectie van Triumph tree. De takken van de Forest Frosted zijn gemaakt van een combinatie van harde en zachte naalden, hierdoor lijkt hij net echt. Aan de toppen van de harde naalden zitten zelfs sneeuwkristallen, voor een bevroren uitstraling!Eigenschappen: Hoogte 215 cm Diameter 140 cm Aantal zijtakjes/toppen 1052 Kleur groen Garantie 10 jaarHoe uit te vouwen:Het opzetten van de Forest Frosted boom is heel eenvoudig door het systeem van inhakende takken met kleurcodes op de stam en de takken.

Verzending: gratis
€ 309,00 bij Deoosteindeonline.nl

Kunstkerstboom led slim toronto fir 215 cm

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! De maten zijn duidelijk geen verassingen en natuurlijk geen uitvallende naalden.Kunstkerstboom led slim toronto fir:De led slim toronto fir kunstkerstboom is voorzien van takjes uit een mal waardoor de takjes heel echt lijken. De buitentakjes zijn uitgevoerd in het materiaal PE wat uitzonderlijk is in deze prijsklasse. Deze kunstkerstboom is uitgerust met 240 warm-witte led lampjes. De lampjes zijn mooi verdeeld over de boom en de snoeren van de lampjes zijn netjes weggewerkt tussen de takken. Deze warm-witte led lampjes lijken qua kleur op normale kerstlampjes, maar worden niet warm.Eigenschappen: Hoogte 215 cm Diameter 132 cm Kleur groen Garantie boom 5 jaar, 2 jaar op verlichting 240 LED lampjesHoe uit te vouwen:De slim toronto fir kunstkerstboom heeft een scharnierende constructie met metalen takken en een metalen stam. Zodra je de boom neer zet, vallen de takken op zijn plaats. Hiermee krijg je ringen van dennengroen. Vouw de takken uit volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing en vorm zo de boom.

Verzending: gratis
€ 335,00 bij Deoosteindeonline.nl

Kunstkerstboom kingston 120 cm

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! De maten zijn duidelijk geen verassingen en natuurlijk geen uitvallende naalden.Kunstkerstboom Kingston:De buitenste takjes van de Kingston hebben harde naalden waardoor deze kerstboom erg goed lijkt op een natuurlijke hardnaald boom. De takken zijn mooi stevig waardoor de kerstboom goed te decoreren is. Deze boom heeft iets meer breedte, waardoor de boom nog voller lijkt. Eigenschappen: Hoogte 120 cm Diameter 81 cm Aantal zijtakjes/toppen 270 Kleur groen Garantie 5 jaarHoe uit te vouwen:De kingston kunstkerstboom heeft een scharnierende constructie met metalen takken en een metalen stam. Zodra je de boom neer zet, vallen de takken op zijn plaats. Hiermee krijg je ringen van dennengroen. Vouw de takken uit volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing en vorm zo de boom.

Verzending: gratis
€ 72,95 bij Deoosteindeonline.nl

Mini kerstboom Imperial 90 cm met 50 lampjes

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! Geen ruimte voor een grote kerstboom? Kies dan voor één van onze mini kunstkerstbomen.Mini kerstboom 60 cm:Deze miniboom is een klein model kerstboom in een jute zak. De takken zijn mooi stevig en eenvoudig uit te vouwen. Met ingebouwde lampjes.Eigenschappen: Hoogte 90 cm Diameter 46 cm 50 lampjes Op batterijen Kleur groen

Verzending: gratis
€ 28,99 bij Deoosteindeonline.nl

Kunstkerstboom Pinyon 185 cm sneeuw

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! De maten zijn duidelijk geen verassingen en natuurlijk geen uitvallende naalden.Kunstkerstboom Pinyon:De Pinyon kunstkerstboom is een prachtige boom met korte naalden en denneappels. Hierdoor is deze boom ideaal om de kerstballen en/of decoraties dieper in de boom te hangen waardoor de boom meer perspectief krijgt. Deze boom is nauwelijks van echt te onderscheiden.Eigenschappen: Hoogte 185 cm Diameter 107 cm Kleur groen / wit Garantie 10 jaarHoe uit te vouwen:De Charlton kunstkerstboom heeft een scharnierende constructie met metalen takken en een metalen stam. Zodra je de boom neer zet, vallen de takken op zijn plaats. Hiermee krijg je ringen van dennengroen. Vouw de takken uit volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing en vorm zo de boom.

Verzending: gratis
€ 119,50 bij Deoosteindeonline.nl

Kunstkerstboom Pinyon 155 cm sneeuw

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! De maten zijn duidelijk geen verassingen en natuurlijk geen uitvallende naalden.Kunstkerstboom Pinyon:De Pinyon kunstkerstboom is een prachtige boom met korte naalden en denneappels. Hierdoor is deze boom ideaal om de kerstballen en/of decoraties dieper in de boom te hangen waardoor de boom meer perspectief krijgt. Deze boom is nauwelijks van echt te onderscheiden.Eigenschappen: Hoogte 155 cm Diameter 86 cm Kleur groen / wit Garantie 5 jaarHoe uit te vouwen:De Charlton kunstkerstboom heeft een scharnierende constructie met metalen takken en een metalen stam. Zodra je de boom neer zet, vallen de takken op zijn plaats. Hiermee krijg je ringen van dennengroen. Vouw de takken uit volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing en vorm zo de boom.

Verzending: gratis
€ 89,95 bij Deoosteindeonline.nl

Kunstkerstboom Frasier 185 cm

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! De maten zijn duidelijk geen verassingen en natuurlijk geen uitvallende naalden.Kunstkerstboom Frasier:De Frasier kunstkerstboom is een prachtige boom met korte naalden en sierlijk hangende platte takjes. Hierdoor is deze boom ideaal om de kerstballen en/of decoraties dieper in de boom te hangen waardoor de boom meer perspectief krijgt. Deze boom is nauwelijks van echt te onderscheiden.Eigenschappen: Hoogte 185 cm Diameter 124 cm Aantal zijtakjes/toppen 1880 Kleur groen Garantie 10 jaarHoe uit te vouwen:De frasier kunstkerstboom heeft een scharnierende constructie met metalen takken en een metalen stam. Zodra je de boom neer zet, vallen de takken op zijn plaats. Hiermee krijg je ringen van dennengroen. Vouw de takken uit volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing en vorm zo de boom.

Verzending: gratis
€ 289,00 bij Deoosteindeonline.nl

Kunstkerstboom Charlton 215 cm

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! De maten zijn duidelijk geen verassingen en natuurlijk geen uitvallende naalden.Kunstkerstboom Charlton:De Charlton kunstkerstboom is een smalle en sierlijke kunstkerstboom voor in huis. De naalden zijn gemaakt van twee kleuren groen PVC. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Vanwege zijn smalle vorm neemt de Charlton weinig ruimte in. Ideaal dus wanneer u niet zoveel ruimte in huis of op kantoor heeft. Deze boom is mooi vol, dit komt omdat er twee kleuren groen pvc zijn gebruikt.Eigenschappen: Hoogte 215 cm Diameter 127 cm Aantal zijtakjes/toppen 805 Kleur groen Garantie 5 jaarHoe uit te vouwen:De Charlton kunstkerstboom heeft een scharnierende constructie met metalen takken en een metalen stam. Zodra je de boom neer zet, vallen de takken op zijn plaats. Hiermee krijg je ringen van dennengroen. Vouw de takken uit volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing en vorm zo de boom.

Verzending: gratis
€ 99,95 bij Deoosteindeonline.nl

Kunstkerstboom Charlton 185 cm

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! De maten zijn duidelijk geen verassingen en natuurlijk geen uitvallende naalden.Kunstkerstboom Charlton:De Charlton kunstkerstboom is een smalle en sierlijke kunstkerstboom voor in huis. De naalden zijn gemaakt van twee kleuren groen PVC. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Vanwege zijn smalle vorm neemt de Charlton weinig ruimte in. Ideaal dus wanneer u niet zoveel ruimte in huis of op kantoor heeft. Deze boom is mooi vol, dit komt omdat er twee kleuren groen pvc zijn gebruikt.Eigenschappen: Hoogte 185 cm Diameter 115 cm Aantal zijtakjes/toppen 525 Kleur groen Garantie 5 jaarHoe uit te vouwen:De Charlton kunstkerstboom heeft een scharnierende constructie met metalen takken en een metalen stam. Zodra je de boom neer zet, vallen de takken op zijn plaats. Hiermee krijg je ringen van dennengroen. Vouw de takken uit volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing en vorm zo de boom.

Verzending: gratis
€ 79,95 bij Deoosteindeonline.nl

Kunstkerstboom led slim toronto fir 155 cm

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! De maten zijn duidelijk geen verassingen en natuurlijk geen uitvallende naalden.Kunstkerstboom led slim toronto fir:De led slim toronto fir kunstkerstboom is voorzien van takjes uit een mal waardoor de takjes heel echt lijken. De buitentakjes zijn uitgevoerd in het materiaal PE wat uitzonderlijk is in deze prijsklasse. Deze kunstkerstboom is uitgerust met 190 warm-witte led lampjes. De lampjes zijn mooi verdeeld over de boom en de snoeren van de lampjes zijn netjes weggewerkt tussen de takken. Deze warm-witte led lampjes lijken qua kleur op normale kerstlampjes, maar worden niet warm.Eigenschappen: Hoogte 155 cm Diameter 102 cm Kleur groen Garantie boom 5 jaar, 2 jaar op verlichting 150 LED lampjesHoe uit te vouwen:De slim toronto fir kunstkerstboom heeft een scharnierende constructie met metalen takken en een metalen stam. Zodra je de boom neer zet, vallen de takken op zijn plaats. Hiermee krijg je ringen van dennengroen. Vouw de takken uit volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing en vorm zo de boom.

Verzending: gratis
€ 179,00 bij Deoosteindeonline.nl

Kunstkerstboom Forest Frosted Pine 155 cm

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! De maten zijn duidelijk geen verassingen en natuurlijk geen uitvallende naalden.Kunstkerstboom Forest Frosted Pine:De Forest Frosted is een kerstboom uit de premium collectie van Triumph tree. De takken van de Forest Frosted zijn gemaakt van een combinatie van harde en zachte naalden, hierdoor lijkt hij net echt. Aan de toppen van de harde naalden zitten zelfs sneeuwkristallen, voor een bevroren uitstraling!Eigenschappen: Hoogte 155 cm Diameter 119 cm Aantal zijtakjes/toppen 618 Kleur groen Garantie 10 jaarHoe uit te vouwen:Het opzetten van de Forest Frosted boom is heel eenvoudig door het systeem van inhakende takken met kleurcodes op de stam en de takken.

Verzending: gratis
€ 165,00 bij Deoosteindeonline.nl

Kunstkerstboom Matterhorn groen 215 cm

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! De maten zijn duidelijk geen verassingen en natuurlijk geen uitvallende naalden.Kunstkerstboom Matterhorn:De Matterhorn kunstkerstboom is een prachtige kunstkerstboom met korte naalden en licht opgaande takken. Hierdoor is deze boom ideaal om de kerstballen en -decoraties dieper in de boom te hangen waardoor de boom meer perspectief krijgt. Daarnaast heeft deze boom zeer veel zijtakjes. De Matterhorn is de topper onder de kunstkerstbomen en tevens meest verkochte Triumph Tree van Nederland.Eigenschappen: Hoogte 215 cm Diameter 130 cm Aantal zijtakjes/toppen 1814 Kleur groen Garantie 10 jaarHoe uit te vouwen:Het opzetten van de Matterhorn kunstkerstboom is heel eenvoudig door het systeem van inhakende takken met kleurcodes op de stam en de takken.

Verzending: gratis
€ 259,00 bij Deoosteindeonline.nl

Pencil pine 150 cm groen

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! De maten zijn duidelijk geen verassingen en natuurlijk geen uitvallende naalden.Kunstkerstboom Pencil pine: Hoogte 150 cm Diameter 45 cm Kleur groen

Verzending: gratis
€ 51,99 bij Deoosteindeonline.nl

Kunstkerstboom Forest Frosted slim Pine 215 cm

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! De maten zijn duidelijk geen verassingen en natuurlijk geen uitvallende naalden.Kunstkerstboom Forest Frosted Pine Slim:De Forest Frosted is een kerstboom uit de premium collectie van Triumph tree. De takken van de Forest Frosted zijn gemaakt van een combinatie van harde en zachte naalden, hierdoor lijkt hij net echt. Aan de toppen van de harde naalden zitten zelfs sneeuwkristallen, voor een bevroren uitstraling!Eigenschappen: Hoogte 215 cm Diameter 117 cm Aantal zijtakjes/toppen 878 Kleur groen Garantie 10 jaarHoe uit te vouwen:Het opzetten van de Forest Frosted boom is heel eenvoudig door het systeem van inhakende takken met kleurcodes op de stam en de takken.

Verzending: gratis
€ 259,00 bij Deoosteindeonline.nl

Kunstkerstboom Forest Frosted slim Pine 185 cm

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! De maten zijn duidelijk geen verassingen en natuurlijk geen uitvallende naalden.Kunstkerstboom Forest Frosted Pine Slim:De Forest Frosted is een kerstboom uit de premium collectie van Triumph tree. De takken van de Forest Frosted zijn gemaakt van een combinatie van harde en zachte naalden, hierdoor lijkt hij net echt. Aan de toppen van de harde naalden zitten zelfs sneeuwkristallen, voor een bevroren uitstraling!Eigenschappen: Hoogte 185 cm Diameter 102 cm Aantal zijtakjes/toppen 630 Kleur groen Garantie 10 jaarHoe uit te vouwen:Het opzetten van de Forest Frosted boom is heel eenvoudig door het systeem van inhakende takken met kleurcodes op de stam en de takken.

Verzending: gratis
€ 199,00 bij Deoosteindeonline.nl

Kunstkerstboom Forest Frosted slim Pine 230 cm

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! De maten zijn duidelijk geen verassingen en natuurlijk geen uitvallende naalden.Kunstkerstboom Forest Frosted Pine Slim:De Forest Frosted is een kerstboom uit de premium collectie van Triumph tree. De takken van de Forest Frosted zijn gemaakt van een combinatie van harde en zachte naalden, hierdoor lijkt hij net echt. Aan de toppen van de harde naalden zitten zelfs sneeuwkristallen, voor een bevroren uitstraling!Eigenschappen: Hoogte 230 cm Diameter 130 cm Aantal zijtakjes/toppen 1030 Kleur groen Garantie 10 jaarHoe uit te vouwen:Het opzetten van de Forest Frosted boom is heel eenvoudig door het systeem van inhakende takken met kleurcodes op de stam en de takken.

Verzending: gratis
€ 305,00 bij Deoosteindeonline.nl

Kunstkerstboom kingston 185 cm

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! De maten zijn duidelijk geen verassingen en natuurlijk geen uitvallende naalden.Kunstkerstboom Kingston:De buitenste takjes van de Kingston hebben harde naalden waardoor deze kerstboom erg goed lijkt op een natuurlijke hardnaald boom. De takken zijn mooi stevig waardoor de kerstboom goed te decoreren is. Deze boom heeft iets meer breedte, waardoor de boom nog voller lijkt. Eigenschappen: Hoogte 185 cm Diameter 102 cm Aantal zijtakjes/toppen 501 Kleur groen Garantie 5 jaarHoe uit te vouwen:De kingston kunstkerstboom heeft een scharnierende constructie met metalen takken en een metalen stam. Zodra je de boom neer zet, vallen de takken op zijn plaats. Hiermee krijg je ringen van dennengroen. Vouw de takken uit volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing en vorm zo de boom.

Verzending: gratis
€ 135,00 bij Deoosteindeonline.nl

Kunstkerstboom charlton 120 cm

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! De maten zijn duidelijk geen verassingen en natuurlijk geen uitvallende naalden.Kunstkerstboom Charlton:De Charlton kunstkerstboom is een smalle en sierlijke kunstkerstboom voor in huis. De naalden zijn gemaakt van twee kleuren groen PVC. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Vanwege zijn smalle vorm neemt de Charlton weinig ruimte in. Ideaal dus wanneer u niet zoveel ruimte in huis of op kantoor heeft. Deze boom is mooi vol, dit komt omdat er twee kleuren groen pvc zijn gebruikt.Eigenschappen: Hoogte 120 cm Diameter 76 cm Aantal zijtakjes/toppen 220 Kleur groen Garantie 5 jaarHoe uit te vouwen:De Charlton kunstkerstboom heeft een scharnierende constructie met metalen takken en een metalen stam. Zodra je de boom neer zet, vallen de takken op zijn plaats. Hiermee krijg je ringen van dennengroen. Vouw de takken uit volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing en vorm zo de boom.

Verzending: gratis
€ 49,95 bij Deoosteindeonline.nl

Kunstkerstboom Forest frosted pine 185 cm

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! De maten zijn duidelijk geen verassingen en natuurlijk geen uitvallende naalden.Kunstkerstboom Forest Frosted Pine:De Forest Frosted is een kerstboom uit de premium collectie van Triumph tree. De takken van de Forest Frosted zijn gemaakt van een combinatie van harde en zachte naalden, hierdoor lijkt hij net echt. Aan de toppen van de harde naalden zitten zelfs sneeuwkristallen, voor een bevroren uitstraling!Eigenschappen: Hoogte 185 cm Diameter 130 cm Aantal zijtakjes/toppen 942 Kleur groen Garantie 10 jaarHoe uit te vouwen:Het opzetten van de Forest Frosted boom is heel eenvoudig door het systeem van inhakende takken met kleurcodes op de stam en de takken.

Verzending: gratis
€ 239,00 bij Deoosteindeonline.nl

Kunstkerstboom Frasier met sneeuw 185 cm

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! De maten zijn duidelijk geen verassingen en natuurlijk geen uitvallende naalden.Kunstkerstboom Frasier:De Frasier kunstkerstboom is een prachtige boom met korte naalden en sierlijk hangende platte takjes. Hierdoor is deze boom ideaal om de kerstballen en/of decoraties dieper in de boom te hangen waardoor de boom meer perspectief krijgt. Deze boom is nauwelijks van echt te onderscheiden.Eigenschappen: Hoogte 185 cm Diameter 124 cm Aantal zijtakjes/toppen 1693 Kleur groen / wit Garantie 10 jaarHoe uit te vouwen:De frasier kunstkerstboom heeft een scharnierende constructie met metalen takken en een metalen stam. Zodra je de boom neer zet, vallen de takken op zijn plaats. Hiermee krijg je ringen van dennengroen. Vouw de takken uit volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing en vorm zo de boom.

Verzending: gratis
€ 335,00 bij Deoosteindeonline.nl

Kunstkerstboom sotka 215 cm groen

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! De maten zijn duidelijk geen verassingen en natuurlijk geen uitvallende naalden.Kunstkerstboom Sotka:De Sotka is een kerstboom uit de collectie van Black box. De takken van de sotka zijn gemaakt van een combinatie van harde en zachte naalden, hierdoor lijkt hij net echt. Aan de toppen van de harde naalden zitten zelfs sneeuwkristallen, voor een bevroren uitstraling!Eigenschappen: Hoogte 185 cm Diameter 71 cm Aantal zijtakjes/toppen 268 Kleur groen Garantie 5 jaarHoe uit te vouwen:De Sotka kunstkerstboom heeft een scharnierende constructie met metalen takken en een metalen stam. Zodra je de boom neer zet, vallen de takken op zijn plaats. Hiermee krijg je ringen van dennengroen. Vouw de takken uit volgens de instructies in de gebruiksaanwijzing en vorm zo de boom.

Verzending: gratis
€ 119,00 bij Deoosteindeonline.nl

Kunstkerstboom tuscan 185 cm zwart

Een kerstboom mag natuurlijk niet ontbreken tijdens kerst. Een echte kerstboom geeft vaak troep en het uitzoeken naar de juiste is vaak ook een hele uitdaging. Met onze kunstkerstbomen heeft u daar geen last meer van! De maten zijn duidelijk geen verassingen en natuurlijk geen uitvallende naalden.Kunstkerstboom Tuscan:De Tuscan kunstkerstboom is mooi vol, met zijtakken die bijna tot aan de grond komen, hierdoor heeft de tuscan een prachtig model.Eigenschappen: Hoogte 185 cm Diameter 109 cm Aantal zijtakjes/toppen 488 Kleur zwart Garantie 5 jaarHoe uit te vouwen:Het opzetten van de tuscan kunstkerstboom is heel eenvoudig door het systeem van inhakende takken met kleurcodes op de stam en de takken.

Verzending: gratis
€ 115,00 bij Deoosteindeonline.nl
Filteren
Sitemap Blogs
© 2023 — bomenonline.nl — development by Harris Software