Vaste planten Kattekruid

Er zijn 5 bomen gevonden

SALE

Kattenkruid (nepeta faassenii) bodembedekker - 4-pack - 1 stuks

Kattenkruid (nepeta faassenii) bodembedekker Dit kattenkruid is een zeer goed bruikbare bodembedekker. Het kruid heeft echter een aantrekkingskracht op katten. Wilt u katten liever weren uit uw tuin, dan kunt u beter een andere bodembedekker kiezen. ...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 11,00 bij Tuinexpress.nl

Vips Nepeta faassenii - Kattenkruid

De grootste groep vaste planten bloeit in de zomermaanden, echte zomerbloeiers dus. Allemaal sterke vaste planten die wel van een beetje zon houden en stuk voor stuk hun eigen sterke punten hebben. Combineer deze groep naar hartenlust voor een kleurrijke border. Groot voordeel is dat deze vaste planten ook elk jaar weer terug komen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en brengen uw tuin in de door u gewenste sfeer.Nepeta faassenii: Standplaats: zonnig Bloeitijd: mei - september Kleur bloem: paars Hoogte: 30 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 7 stuksNepeta faasinii ofwel Kattenkruid is een klassieke, veel gebruikte vaste plant in Nederland en Belgie. Dit Kattenkruid prachtige borderplant. U kunt Nepeta faassenii beter niet gebruiken als u katten wilt weren: katten zijn er gek op! Natuurlijk is de geur van deze Nepeta faasinii niet alleen voor katten aantrekkelijk, wij mensen houden ook van deze aangename geur. De kruidachtige geur geeft een aangenaam aroma als u op een zonnige dag door uw tuin wandelt.

Verzending: gratis
€ 2,89 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Nepeta faassenii Six Hills Giant - Kattenkruid

Deze vaste planten zorgen voor een totale bedekking van de grond. Op deze manier zult u veel minder onkruid in de tuin krijgen. Deze vaste planten zijn natuurlijk niet alleen functioneel maar ook erg mooi om te zien. Voor elke standplaats is wel een geschikte vaste plant te vinden. Sommige blijven groen in de winter en brengen dan dus ook sfeer in de tuin. Andere komen elk voorjaar weer fris uit de startblokken. Zoek de mooiste uit voor uw tuin en geniet.Nepeta faassenii Six Hills Giant: Standplaats: zon Bloeitijd: mei - september Kleur bloem: paars Hoogte: 50 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 7 stuksNepeta faasinii ofwel Kattenkruid is een klassieke, veel gebruikte vaste plant in Nederland en Belgie. Dit Kattenkruid prachtige borderplant. U kunt Nepeta faassenii beter niet gebruiken als u katten wilt weren: katten zijn er gek op! Natuurlijk is de geur van deze Nepeta faasinii niet alleen voor katten aantrekkelijk, wij mensen houden ook van deze aangename geur. De kruidachtige geur geeft een aangenaam aroma als u op een zonnige dag door uw tuin wandelt.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Nepeta faassenii Walkers Low - Kattenkruid

Inheemse vaste planten, zijn een groep planten die van origine in onze eigen Nederlandse natuur voorkomen. Deze inheemse vaste planten zijn dus volledig aan ons klimaat aangepast en zijn volledig winterhard. U plant inheemse vaste planten in uw tuin als u voor extra biodiversiteit wilt zorgen en tegelijkertijd van hun mooie bloemen in diverse kleuren wilt genieten. Bijen en vlinders zullen uw tuin extra bezoeken als u inheemse planten plant in uw border en tuin. Alleen maar voordelen dus van deze inheemse vasten planten collectie.Nepeta faassenii Walkers Low: Standplaats: zonnig Bloeitijd: mei - september Kleur bloem: paars / blauw Hoogte: 50 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 7 stuksNepeta x faassenii 'Walker's Low', een paarsblauw bloeiende (mei - september) kattenkruid, is een prachtige borderplant in combinatie met bijvoorbeeld Salvia's en Echinacea. Nepeta faassenii x 'Walker's Low' kan goed gebruikt worden in de voorrand van een blauwe of paarse themaborder of als vakbeplanting in combinatie met een Buxusrand. Nepeta faassenii x 'Walker's Low' met laagblijvende roosjes is ook een fraaie combinatie.

Verzending: gratis
€ 2,89 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Nepeta snowflake - Kattekruid

Deze vaste planten houden wel van een beetje zon en staan het liefst wat droger. Deze groep brengt een totaal eigen sfeer mee in de tuin waar u jaren van kunt genieten. Ze zijn makkelijk in het onderhoud en in vele variaties en hoogtes te verkrijgen. Deze vaste planten zijn speciaal geselecteerd op hun kracht en groei vermogen en zullen u niet teleurstellen. Brengt u extra biodiversiteit met deze vaste planten in de tuin?Nepeta snowflake: Standplaats: zonnig Bloeitijd: juni - september Kleur bloem: wit Hoogte: 25 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 9 stuksNepeta racemosa 'Snowflake' (Kattenkruid) is een niet veeleisende bossige vaste plant. Loof grijsachtig. Hoogte tot 25 cm. Groeit op vrijwel elke grondsoort, liefst niet te nat. Zonnige plek. Witte bloeiwijze vanaf juni. Door te knippen bloeit de plant door tot in september.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl
Filteren
Sitemap Blogs
© 2024 — bomenonline.nl — development by Harris Software