Vaste planten Koekoeksbloem

Er zijn 4 bomen gevonden

Koekoeksbloem 'Vesuvius' (Lychnis arkwrightii)

Koekoeksbloem 'Vesuvius' (Lychnis arkwrightii) is een traditionele 'cottage garden' plant met opvallend bronskleurig blad en een explosie van heldere oranje bloemen tijdens de zomermaanden. De Koekoeksbloem is een sierlijke tuinaanwinst.Deze plant wordt aan u geleverd als potplant. De diameter van de pot varieert tussen de 9 cm en 13 cm in doorsnede. Dit is afhankelijk van het beschikbare aanbod. De plant wordt aan u geleverd in een speciale beschermende verpakking van ongeveer 10x10x30 cm groot. De daadwerkelijke afleverhoogte van de plant zelf varieert gedurende het seizoen. Wij garanderen sterke en gezonde planten die direct in bloei zullen komen.

Op voorraad — levertijd: voor 20.00 besteld morgen in huis — verzending: € 4,95
€ 3,99 bij Florablom.com

Echte koekoeksbloem (Silene flos-cuculi) moerasplant - 6 stuks

Echte koekoeksbloem (Silene flos-cuculi) moerasplant De echte koekoeksbloem is ook bekend als lychnis flos-cuculi. Voorheen viel de koekoeksbloem namelijk onder een apart geslacht, maar hedendaags is deze toegevoegd aan het silene geslacht. Deze vrol...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 22,80 bij Tuinexpress.nl

Vips Lychnis alpina Rosea - Koekoeksbloem

Deze vaste planten houden wel van een beetje zon en staan het liefst wat droger. Deze groep brengt een totaal eigen sfeer mee in de tuin waar u jaren van kunt genieten. Ze zijn makkelijk in het onderhoud en in vele variaties en hoogtes te verkrijgen. Deze vaste planten zijn speciaal geselecteerd op hun kracht en groei vermogen en zullen u niet teleurstellen. Brengt u extra biodiversiteit met deze vaste planten in de tuin?Lychnis alpina Rosea: Standplaats: zonnig Bloeitijd: mei - juni  Kleur bloem: roze Hoogte: 15 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 9 stuksLychnis alpina 'Rosea' ofwel koekoeksbloem is een onderhoudsvriendelijke plant met een rijke bloei. De roze bloemetjes bloeien in het voorjaar, van mei tot en met juni, en staan op stevige dunne stengels. Deze laagblijvende rotsplant is ook geschikt als ‘voegenvuller’ in muurtjes of tussen stenen. De hoogte van het plantje is zo’n 15 cm. Alpenpekanjer is zeer goed winterhard en blijft het hele jaar groen, met grasachtige bladeren.

Verzending: gratis
€ 2,85 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Lychnis arkwrightii Vesuvius - Koekoeksbloem

De grootste groep vaste planten bloeit in de zomermaanden, echte zomerbloeiers dus. Allemaal sterke vaste planten die wel van een beetje zon houden en stuk voor stuk hun eigen sterke punten hebben. Combineer deze groep naar hartenlust voor een kleurrijke border. Groot voordeel is dat deze vaste planten ook elk jaar weer terug komen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en brengen uw tuin in de door u gewenste sfeer.Lychnis arkwrightii Vesuvius: Standplaats: zonnig Bloeitijd: juni - augustus Kleur bloem: rood / oranje Hoogte: 30 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 7 stuksLychnis arkwrightii 'Vesuvius' ofwel Koekoeksbloem is een winterharde vaste plant. Lychnis arkwrightii 'Vesuvius' kenmerkt zicht door de rijke bloei en donkere blad. Deze Koekoeksbloem wordt ca. 30 cm hoog en is geschikt als bodembedekker in de border.

Verzending: gratis
€ 2,85 bij Deoosteindeonline.nl
Filteren
Sitemap Blogs
© 2023 — bomenonline.nl — development by Harris Software