Vaste planten Lavatera

Er zijn 3 bomen gevonden

Bekermalva bloemzaden – Lavatera Ruby Regis

Bekermalva bloemzaden – Lavatera Ruby Regis Karmijn-roze bloemen trekken de aandacht van deze grootbloemige plant. Ook vlinders en andere insecten zullen aangetrokken worden door de zijdeachtige bloemen in trompetvorm. De bekermalva staat fanta...

Levertijd: 1 werkdag — verzending: € 5,99
€ 2,95 bij Tuinexpress.nl

Lavatera Trimestris zaden White Regis

Lavatera Trimestris zaden White Regis staat ook bekend als Bekermalva. White Regis heeft zijdeachtige, trompetvormige bloemen verschijnen in grote aantallen. De bloei bevorderen door de verwelkte bloemen tijdig te verwijderen. White Regis is zuiver wit. Zaaien onder glas in zaaibak of in de vollegrond op plantenbed. Lavatera Trimestris uitplanten als de planten voldoende groot zijn. De planten houden van een warme droge plaats. Geschikt voor borders, perken, achtergrondbeplanting en als snijbloem.

Verzending: gratis
€ 1,90 bij Deoosteindeonline.nl

Lavatera Trimestris zaden Ruby Regis

Lavatera Trimestris zaden Ruby Regis ook bekend als Bekermalva. Is een zijdeachtige, trompetvormige bloemen verschijnen in grote aantallen. De bloei bevorderen door de verwelkte bloemen tijdig te verwijderen. Ruby Regis is diep karmijn-roze. Zaaien onder glas in zaaibak of in de vollegrond op plantenbed. Uitplanten als de planten voldoende groot zijn. De Lavatera Trimestris planten houden van een warme droge plaats. Geschikt voor borders, perken, achtergrondbeplanting en als snijbloem.

Verzending: gratis
€ 1,90 bij Deoosteindeonline.nl
Filteren
Sitemap Blogs
© 2024 — bomenonline.nl — development by Harris Software