Vaste planten Pachysandra

Er zijn 6 bomen gevonden

Vips Pachysandra terminalis Green Sheen - Schaduwkruid

Deze vaste planten zorgen voor een totale bedekking van de grond. Op deze manier zult u veel minder onkruid in de tuin krijgen. Deze vaste planten zijn natuurlijk niet alleen functioneel maar ook erg mooi om te zien. Voor elke standplaats is wel een geschikte vaste plant te vinden. Sommige blijven groen in de winter en brengen dan dus ook sfeer in de tuin. Andere komen elk voorjaar weer fris uit de startblokken. Zoek de mooiste uit voor uw tuin en geniet.Pachysandra terminalis Green Sheen: Standplaats: zonnig / schaduw Bloeitijd: maart - juni Kleur bloem: wit Hoogte: 15 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 9 stuksDe Pachysandra terminalis Green Sheen ofwel Schaduwkruid heeft een eindhoogte van 15 tot 20 cm. Pachysandra terminalis Green Sheen is een zeer populaire bodembedekker voor plaatsen in schaduw en halfschaduw, daarom noemt men deze wintergroene bodembedekker Schaduwkruid. Met name deze Pachysandra Green Sheen is ook geschikt voor zonnige plaatsen in uw tuin. Bovendien geeft de Pachysandra terminalis Green Sheen een heerlijke kruidachtige geur af. Verder is Pachysandra terminalis Green Sheen wintergroen en makkelijk in onderhoud.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Schaduwkruid (pachysandra terminalis) bodembedekker - 6-pack - 1 stuks

Schaduwkruid (pachysandra terminalis) bodembedekker Schaduwkruid is ook wel bekend als dikkemanskruid. Het is een wintergroene bodembedekker die graag een plaatsje in de schaduw krijgt. Staat de plant op een zonnige standplaats, dan wordt het blad me...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 15,70 bij Tuinexpress.nl

Vips Pachysandra terminalis Green Carpet - Schaduwkruid

Deze vaste planten zorgen voor een totale bedekking van de grond. Op deze manier zult u veel minder onkruid in de tuin krijgen. Deze vaste planten zijn natuurlijk niet alleen functioneel maar ook erg mooi om te zien. Voor elke standplaats is wel een geschikte vaste plant te vinden. Sommige blijven groen in de winter en brengen dan dus ook sfeer in de tuin. Andere komen elk voorjaar weer fris uit de startblokken. Zoek de mooiste uit voor uw tuin en geniet.Pachysandra terminalis Green Carpet: Standplaats: zonnig / schaduw Bloeitijd: maart - april Kleur bloem: wit Hoogte: 20 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 9 stuksPachysandra terminalis 'Green Carpet' is een wintergroene bodembedekker met doffe donkergroene bladeren. Doordat de Pachysandra zich verspreidt met ondergrondse uitlopers is hij zeer goed in staat om het onkruid te onderdrukken. Houdt er rekening mee dat u deze bodembekker niet op te natte plaatsen in uw tuin gaat aanplanten. De wortels van deze Pachysandra terminalis Green Carpet zijn gevoelig voor te natte voeten. Zorg er dus voor dat het water altijd goed naar beneden zakt. Dit kan door middel van goede drainage. Verder is deze bodembedekker vrij eenvoudig in onderhoud.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Pachysandra terminalis - schaduwkruid

Deze vaste planten zorgen voor een totale bedekking van de grond. Op deze manier zult u veel minder onkruid in de tuin krijgen. Deze vaste planten zijn natuurlijk niet alleen functioneel maar ook erg mooi om te zien. Voor elke standplaats is wel een geschikte vaste plant te vinden. Sommige blijven groen in de winter en brengen dan dus ook sfeer in de tuin. Andere komen elk voorjaar weer fris uit de startblokken. Zoek de mooiste uit voor uw tuin en geniet.Pachysandra terminalis: Standplaats: half schaduw / schaduw Bloeitijd: maart - april Kleur bloem: wit Hoogte: 20 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 9 stuksPachysandra terminalis is een klassieke, zeer bekende bodembedekker. In veel tuinen ziet u deze kruidachtige, geurende bodembekker terug. Dankzij de ondergrondse uitlopers is deze Pachysandra terminalis ideaal om grote vlakken in uw tuin te laten begroeien. Dit Schaduwkruid vergt weinig onderhoud en zorgt voor een aangename geur in uw tuin. Enige belangrijke aandachtspunt is dat u er zeker voor moet zorgen dat er op de plaats van waar de Pachysandra terminalis geplant gaat worden, er geen water blijft staan. Daar is deze bodembedekker erg gevoelig voor. Dus vermijdt natte plekken in uw tuin. Aan te raden is de grond goed lost te maken en te draineren, of enkel de drogere plaatsen in uw tuin te vullen met dit Schaduwkruid.

Verzending: gratis
€ 2,89 bij Deoosteindeonline.nl

Pachysandra terminalis - Dikkemanskruid 6 pack

Vaste planten zijn planten die jaar na jaar terug zullen keren. Ze zullen naar verwachting in ieder geval langer dan drie jaar leven. In tegenstelling tot eenjarige planten die hun levenscyclus in één groeiseizoen voltooien, zijn vaste planten doorgaans winterharde planten die keer op keer terugkeren. Ze bloeien meestal één (lang) seizoen en zullen in de winter afsterven om het volgende jaar weer te verschijnen. Vaste planten geven structuur aan de tuin, omdat ze zoals gezegd elk jaar terugkeren. Sommige planten laten zichzelf wel tientallen jaren zien. Door deze vaste planten met eenjarige beplanting aan te vullen, zorg je elk jaar toch weer voor een nieuwe beleving.Pachysandra terminalis 'Green Sheen': Standplaats: halfschaduw / schaduw Bloeitijd: maart - april Kleur bloem : wit Hoogte: 20 cm Winterhard: jaDe Pachysandra terminalis 'Green Sheen' (Dikkemanskruid) is een mooie bodembedekker. Het dikkemanskruid staat in het Nederlands ook wel bekend als schaduwkruid. De naam zegt het al van deze bodembedekker, de plant staat graag in de schaduw. Het dikkemanskruid kan wel in het halfschaduw en in de volle staan, maar dat worden de bladeren minder mooi. Het blad is glanzend, sierlijk en heeft een diep groene kleur. Doordat de bodembedekker winterhard is behoud hij zijn diepgroene kleur. Het dikkemanskruid heeft liefelijke roomwitte bloemetjes als staande pluimen. De bodembedekker bloeit van maart tot en met april. Het dikkemanskruid groeit op voedzame grond dat niet te nat is.Pachysandra terminalis 'Green Sheen':Tips voor de Pachysandra terminalis 'Green Sheen' Steek het dikkemandskruid ondergronds af met een scherpe schop of schepje.

Verzending: gratis
€ 11,99 bij Deoosteindeonline.nl
SALE

Schaduwkruid (pachysandra terminalis "Green Sheen") bodembedekker - 4-pack - 1 stuks

Schaduwkruid (pachysandra terminalis "Green Sheen") bodembedekker Schaduwkruid “Green Sheen” is een wintergroene en goed winterharde bodembedekker. Hij lijkt in veel opzichten op het gewone schaduwkruid alleen het blad is beter ...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 11,00 bij Tuinexpress.nl
Filteren
Sitemap Blogs
© 2024 — bomenonline.nl — development by Harris Software