Phlox

Er zijn 10 bomen gevonden

Vips Phlox paniculata Laura - Vlambloem

De grootste groep vaste planten bloeit in de zomermaanden, echte zomerbloeiers dus. Allemaal sterke vaste planten die wel van een beetje zon houden en stuk voor stuk hun eigen sterke punten hebben. Combineer deze groep naar hartenlust voor een kleurrijke border. Groot voordeel is dat deze vaste planten ook elk jaar weer terug komen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en brengen uw tuin in de door u gewenste sfeer.Phlox paniculata Laura: Standplaats: zonnig Bloeitijd: juli - september Kleur bloem: wit - paars Hoogte: 80 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 7 stuksDe Phlox paniculata 'Laura' ofwel hoge Vlambloem is een bekende grote groep vaste planten. De Phlox paniculata Laura is hoge Vlambloem die bloeit in de zomer.

Verzending: gratis
€ 2,89 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Phlox (P) Amethyst - Vlambloem

De grootste groep vaste planten bloeit in de zomermaanden, echte zomerbloeiers dus. Allemaal sterke vaste planten die wel van een beetje zon houden en stuk voor stuk hun eigen sterke punten hebben. Combineer deze groep naar hartenlust voor een kleurrijke border. Groot voordeel is dat deze vaste planten ook elk jaar weer terug komen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en brengen uw tuin in de door u gewenste sfeer.Phlox (P) Amethyst: Standplaats: zonnig -  half schaduw Bloeitijd: juli - oktober Kleur bloem: paars Hoogte: 80 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 7 stuksDeze plant heeft geurende bloemen. Ze trekt dan ook veel vlinders en bijen aan. Deze plant kan gebruikt worden als leistruik. De Phlox 'Amethyst' kan gebruikt worden als snijbloem.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Kruipphlox (phlox subulata "Atropurpurea") bodembedekker - 6-pack - 1 stuks

Kruipphlox (phlox subulata "Atropurpurea") bodembedekker De kruipphlox is ook wel bekend onder de naam vlambloem. Deze wintergroene bodembedekker vormt zodes van dun, naaldachtig blad. Vanaf april kleurt de bodembedekker geheel roze door de...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 15,70 bij Tuinexpress.nl

Kruipphlox (phlox subulata "Candy Stripes") bodembedekker - 6-pack - 1 stuks

Kruipphlox (phlox subulata "Candy Stripes") bodembedekker De kruipphlox staat bekend om zijn rijkelijke bloei. Deze kruipphlox bloeit met stervormige tweekleurige bloemetjes in roze/wit. De kruipphlox, ook wel vlambloem, groeit breed uit in...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 15,70 bij Tuinexpress.nl
SALE

Kruipphlox (phlox subulata "Emerald Cushion Blue") bodembedekker - 4-pack - 1 stuks

Kruipphlox (phlox subulata  "Emerald Cushion Blue") bodembedekker Deze vlambloem, of kruipphlox bloeit rijkelijk met lila blauwe bloemetjes. Dit maakt dat de kruipphlox een zeer populaire bodembedekker is. Het tapijt van zoden blijft d...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 11,00 bij Tuinexpress.nl

Vips Phlox subulata Purple Beauty - Kruipphlox

Deze vaste planten zorgen voor een totale bedekking van de grond. Op deze manier zult u veel minder onkruid in de tuin krijgen. Deze vaste planten zijn natuurlijk niet alleen functioneel maar ook erg mooi om te zien. Voor elke standplaats is wel een geschikte vaste plant te vinden. Sommige blijven groen in de winter en brengen dan dus ook sfeer in de tuin. Andere komen elk voorjaar weer fris uit de startblokken. Zoek de mooiste uit voor uw tuin en geniet.Phlox subulata Purple Beauty: Standplaats: zonnig Bloeitijd: april - juni Kleur bloem: paars Hoogte: 10 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 7 stuksPhlox subulata 'Purple Beauty' ofwel Kruipphlox is een schitterende vaste plant die in het voorjaar een tapijt van kleurrijke bloemen zal creëren. Het heeft een kruipende groeiwijze en wordt tot 50 cm breed met een hoogte van slechts 10 cm, waardoor het ideaal is als bodembedekker. Hierbij is een groot voordeel dat het ook onkruid onderdrukt, zodat u een onderhoudsvriendelijke tuin zult krijgen. Het weelderige groenblijvende blad van Phlox subulata 'Purple Beauty' zal het hele jaar groen zijn, zodat u ook in de winterperiode kunt genieten van deze verschijning. Dit Kruipphlox bloeit van april tot juni en lokken vlinders en bijen de tuin in.

Verzending: gratis
€ 2,89 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Phlox (P) White Admiral - Vlambloem

De grootste groep vaste planten bloeit in de zomermaanden, echte zomerbloeiers dus. Allemaal sterke vaste planten die wel van een beetje zon houden en stuk voor stuk hun eigen sterke punten hebben. Combineer deze groep naar hartenlust voor een kleurrijke border. Groot voordeel is dat deze vaste planten ook elk jaar weer terug komen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en brengen uw tuin in de door u gewenste sfeer.Phlox (P) White Admiral: Standplaats: zonnig -  half schaduw Bloeitijd: juli - oktober Kleur bloem: wit Hoogte: 80 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 7 stuksDeze plant heeft geurende bloemen. Ze trekt dan ook veel vlinders en bijen aan. Deze plant kan gebruikt worden als leistruik. De Phlox 'White Admiral' kan gebruikt worden als snijbloem.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Phlox Drummondii zaden Summer Showers vlambloem

Phlox Drummondii zaden Summer Showers vlambloem heeft zomerse kleuren in allerlei soorten. De bijzondere bloemen hebben grote witte sterren in 't midden, en lijkt daarmee net een vlambloem Summer Showers is bovendien een heerlijk geurende vlinderplant. Phlox Drummondii is geschikt voor perken, randen en bloembakken. Voorzaaien onder glas en later uitplanten kan, maar op zich is direct zaaien in de volle grond het beste.

Verzending: gratis
€ 2,40 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Phlox (S) Emerald Cushion Blue - Kruipphlox

Deze vaste planten houden wel van een beetje zon en staan het liefst wat droger. Deze groep brengt een totaal eigen sfeer mee in de tuin waar u jaren van kunt genieten. Ze zijn makkelijk in het onderhoud en in vele variaties en hoogtes te verkrijgen. Deze vaste planten zijn speciaal geselecteerd op hun kracht en groei vermogen en zullen u niet teleurstellen. Brengt u extra biodiversiteit met deze vaste planten in de tuin?Phlox subulata Emerald Cushion Blue: Standplaats: zonnig Bloeitijd: april - juni  Kleur bloem: paars Hoogte: 15 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 11 stuksPhlox subulata 'Emerald Cushion Blue' ofwel Kruipphlox zal van april tot juni een massa licht paarse bloemen produceren die vlinders zullen aantrekken. Een krachtige kruipende vaste plant die gemakkelijk muren of rotstuinen bedekt, waardoor het ideaal is voor gebruik als bodembedekker, zodat het ook onkruid onderdrukt. Deze Kruipphlox is onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk aan te planten.

Verzending: gratis
€ 2,89 bij Deoosteindeonline.nl

Kruipphlox (phlox subulata "Maischnee") bodembedekker - 6-pack - 1 stuks

Kruipphlox (phlox subulata  "Maischnee") bodembedekker Deze kruipphlox, ook wel bekend onder de naam vlambloem, valt ontzettend op met zijn helderwitte bloemen. De kruipphlox is een zeer populaire bodembedekker wegens zijn wintergroene...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 15,70 bij Tuinexpress.nl
Filteren

Gerelateerde pagina's

Vaste planten

757 bomen

Geraniums

22 bomen

Vaste planten Astilbe

7 bomen

Vaste planten Rudbeckia (zonnehoed)

8 bomen

Vaste planten Hosta

7 bomen

Waterplanten

44 bomen
Sitemap Blogs
© 2024 — bomenonline.nl — development by Harris Software