Salvia

Er zijn 12 bomen gevonden

Salie (salvia nemorosa "Sensation White") zomerbloeier - 12 stuks

Salie (salvia nemorosa "Sensation White") zomerbloeier...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 66,00 bij Tuinexpress.nl

Vips Salvia nemorosa Ostfriesland - Prachtsalie

Bijenlokkende vaste planten zorgen met hun prachtige kleuren voor een betere biodiversiteit in de tuin. Deze groep vaste planten zet u niet alleen in de tuin voor hun mooie bloemen, maar ook om de natuur een handje te helpen. Niet alleen bijen, maar ook Vlinders zullen zich tegoed doen aan het nectar wat deze planten geven. Wanneer u diverse hoogtes en bloeitijden met elkaar combineert heeft u elke keer weer een andere plant in de border als blikvanger.Salvia nemorosa Ostfriesland: Standplaats: zonnig Bloeitijd: juni - augustus Kleur bloem: paars Hoogte: 50 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 9 stuksDe Salvia nemorosa Ostfriesland valt op door de prachtige paarse bloemen en de donkere toppen aan de bloeiaren. Deze salie bloeit in de periode juni-augustus. De Salie Ostfriesland staat het liefst op een zonnige plek in de border en houdt van een goede, niet te natte, tuingrond. De Salvia nemorosa Ostfriesland laat zich uitstekend combineren met andere borderplanten. De hoogte van Salvia nemorosa Ostfriesland in bloei is circa 50 cm.

Verzending: gratis
€ 2,89 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Salvia nemorosa Caradonna - Prachtsalie

Vlinderlokkende vaste planten zorgen met hun prachtige kleuren voor een betere biodiversiteit in de tuin. Deze groep vaste planten zet u niet alleen in de tuin voor hun mooie bloemen, maar ook om de natuur een handje te helpen. Niet alleen vlinders, maar ook bijen zullen zich tegoed doen aan het nectar wat deze planten geven. Wanneer u diverse hoogtes en bloeitijden met elkaar combineert heeft u elke keer weer een andere plant in de border als blikvanger.Salvia nemorosa Caradonna: Standplaats: zonnig Bloeitijd: juni - augustus Kleur bloem: paars / blauw Hoogte: 50 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 9 stuksSalvia nemorosa 'Caradonna' valt op door de prachtige blauwpaarse bloemen en de donkere toppen aan de bloeiaren. Deze salie bloeit in de periode juni-augustus. Door snoeien net na de bloei kan deze bossalie tot in setember bloeien. Salvia nemorosa 'Caradonna' staat het liefst op een zonnige plek in de border en houdt van een goede, niet te natte, tuingrond.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Salie (salvia officinalis) kruiden - 12 stuks

Salie (salvia officinalis) kruiden...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 51,60 bij Tuinexpress.nl

Vips Salvia nemorosa Mainacht - Prachtsalie

De grootste groep vaste planten bloeit in de zomermaanden, echte zomerbloeiers dus. Allemaal sterke vaste planten die wel van een beetje zon houden en stuk voor stuk hun eigen sterke punten hebben. Combineer deze groep naar hartenlust voor een kleurrijke border. Groot voordeel is dat deze vaste planten ook elk jaar weer terug komen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en brengen uw tuin in de door u gewenste sfeer.Salvia nemorosa Mainacht: Standplaats: zonnig Bloeitijd: juni - augustus Kleur bloem: blauw Hoogte: 50 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 9 stuksDe Salvia nemorosa 'Mainacht' ofwel Siersalie 'Mainacht' is rijkbloeiend in de maanden juni tot en met Augustus met hele mooie dikke bloeiaren. Groeit veel bossiger als alle andere Salvia soorten en al ook sneller oppervlakte vullen. Ook is de bloeitijd ook wat eerder als andere soort genoten. Heeft geen speciale grond nodig, zolang het maar vocht doorlatend en kalkhoudend is. De Salvia nemorosa 'Mainacht' kan wel tegen enige droogte maar niet tegen erg natte en drassige bodems in de winter. De Siersalie 'Mainacht' sterft af in de winter, het dode blad kan het beste weggenomen worden in het voorjaar wanneer het niet meer vriest.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Salvia Farinacea zaden Blue Plus meelsalie

Salvia Farinacea zaden Blue Plus heeft prachtige, kobaltblauwe aren op grijs blad en stengel. De compacte en zeer uniforme combinatie van het grijze blad met de blauwe aren van de Blue Plus is schitterend om te zien. De meelsalie houdt van warme grond, dus zaaien op warmte, verspenen op en de gehele opkweek in goed licht houden. Na 15 mei uitplanten op een zonnige plek. Salvia Farinacea is geschikt voor perken, borders, groepen en ook leuk als snijbloem.

Verzending: gratis
€ 2,40 bij Deoosteindeonline.nl

Salie (salvia nemorosa "Ostfriesland") bodembedekker - 6-pack - 1 stuks

Salie (salvia nemorosa "Ostfriesland") bodembedekker Deze salie met zijn paarse pluimen is de meest bekende salie soort. De salie wordt 50 cm hoog en bloeit met blauwpaarse bloemen vanaf mei. Wanneer u de uitgebloeide bloemen verwijderd zal...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 15,70 bij Tuinexpress.nl

Vips Salvia verticillata Purple Rain - Kranssalie

De grootste groep vaste planten bloeit in de zomermaanden, echte zomerbloeiers dus. Allemaal sterke vaste planten die wel van een beetje zon houden en stuk voor stuk hun eigen sterke punten hebben. Combineer deze groep naar hartenlust voor een kleurrijke border. Groot voordeel is dat deze vaste planten ook elk jaar weer terug komen. Ze zijn makkelijk in onderhoud en brengen uw tuin in de door u gewenste sfeer.Salvia verticillata Purple Rain: Standplaats: zonnig Bloeitijd: juni - augustus Kleur bloem: paars Hoogte: 50 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 9 stuksDe Salvia verticillata Purple Rain ofwel kranssalie valt op door de prachtige paarse bloemen en de donkere toppen aan de bloeiaren. Deze salie bloeit in de periode juni-augustus. De Salvia verticillata Purple Rain staat het liefst op een zonnige plek in de border en houdt van een goede, niet te natte, tuingrond.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Vips Salvia nemorosa Sensation Deep Rose - Prachtsalie

Bijenlokkende vaste planten zorgen met hun prachtige kleuren voor een betere biodiversiteit in de tuin. Deze groep vaste planten zet u niet alleen in de tuin voor hun mooie bloemen, maar ook om de natuur een handje te helpen. Niet alleen bijen, maar ook Vlinders zullen zich tegoed doen aan het nectar wat deze planten geven. Wanneer u diverse hoogtes en bloeitijden met elkaar combineert heeft u elke keer weer een andere plant in de border als blikvanger.Salvia nemorosa Sensation Deep Rose: Standplaats: zonnig Bloeitijd: juni - augustus Kleur bloem: roze Hoogte: 30 cm Winterhard: Ja Planten per m2: 9 stuksSalvia nemorosa 'Sensation Deep Rose' ofwel Salie is een opvallende bloeiende vaste planten in de grote Salvia familie. Deze tuinplant vormt bossige grijsgroene bladeren. Salvia nemorosa 'Sensation Deep Rose' bloeit met rechtopstaande aren die verschijnen in de vroege zomer, aantrekkelijk voor zowel vlinders als bijen. Deze selectie heeft een mooie compacte groeiwijze en bloeit intens roze gedurende een lange periode.

Verzending: gratis
€ 3,19 bij Deoosteindeonline.nl

Salie zaden Fanni Salvia BIO

Salie zaden Fanni Salvia BIO is populair bij de bijen. Vroeger werd het salieblad meegekookt in melk. Deze saliemelk werd als geneeskrachtig en rustgevend beschouwd. Salie met mate gebruiken, heeft een nogal sterke smaak. Wordt zowel vers als gedroogd gebruikt in sauzen als bij vleesgerechten. Zaaien onder glas of in de vollegrond op zaaibed. Als de planten voldoende groot zijn uitplanten op een niet te vochtige, licht zonnige plek.Biologisch geteelde zaden * Dit zaad is geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productie methode, welke is vastgelegd en gecontroleerd door de stichting SKAL – nummer 026035 / NL-BIO-01

Verzending: gratis
€ 2,40 bij Deoosteindeonline.nl

Salvia pratensis Veldsalie

Inheemse zaden. De “Veldsalie of Weidesalie” is zeer rijkbloeiend en heerlijk aromatisch. De veldsalie met z’n mooie violetblauwe bloemen op de donkergekleurde stelen houdt van een zonnige plek. Deze plek bij voorkeur kalkrijk en niet te nat. Zeer aantrekkelijke meerjarige plant voor bijen en hommels. Vroeger veel voorkomend op onze rivierdijken en spoorbermen. Voor een mogelijke 2e bloei in de nazomer liever niet (teveel) terugsnoeien.

Verzending: gratis
€ 2,40 bij Deoosteindeonline.nl

Salvia Splendens zaden St. John's Fire/St, Jansvuur

Salvia Splendens zaden St. John's Fire/St, Jansvuur is een oude, en nog steeds zeer gewaardeerde bekende van de plantenliefhebbers. St. John's Fire / St, Jansvuur is zeer betrouwbaar, heeft vanaf de opkomst stevige planten, is goed bestand tegen diverse weersomstandigheden, gevulde trossen met scharlakenrode bloemen. Zaaien onder glas op warmte. Dun uitzaaien. Na opkomst uitplanten op de aangegeven afstanden. Salvia Splendens is geschikt voor perken, borders, groepen, bloembakken en potten.

Verzending: gratis
€ 1,90 bij Deoosteindeonline.nl
Filteren

Gerelateerde pagina's

Vaste planten

774 bomen

Vaste planten Astilbe

7 bomen

Vaste planten Hosta

7 bomen

Vaste planten Lavendel

20 bomen

Vaste planten Allium

3 bomen

Vaste planten Echinacea

8 bomen
Sitemap Blogs
© 2024 — bomenonline.nl — development by Harris Software