Salvia

Er zijn 7 bomen gevonden

Salie (salvia nemorosa "Sensation White") zomerbloeier - 12 stuks

Salie (salvia nemorosa "Sensation White") zomerbloeier...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 66,00 bij Tuinexpress.nl

Salie (salvia officinalis) kruiden - 12 stuks

Salie (salvia officinalis) kruiden...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 51,60 bij Tuinexpress.nl

Salie (salvia nemorosa "Ostfriesland") bodembedekker - 6-pack - 1 stuks

Salie (salvia nemorosa "Ostfriesland") bodembedekker Deze salie met zijn paarse pluimen is de meest bekende salie soort. De salie wordt 50 cm hoog en bloeit met blauwpaarse bloemen vanaf mei. Wanneer u de uitgebloeide bloemen verwijderd zal...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 15,70 bij Tuinexpress.nl

Salvia Farinacea zaden Blue Plus meelsalie

Salvia Farinacea zaden Blue Plus heeft prachtige, kobaltblauwe aren op grijs blad en stengel. De compacte en zeer uniforme combinatie van het grijze blad met de blauwe aren van de Blue Plus is schitterend om te zien. De meelsalie houdt van warme grond, dus zaaien op warmte, verspenen op en de gehele opkweek in goed licht houden. Na 15 mei uitplanten op een zonnige plek. Salvia Farinacea is geschikt voor perken, borders, groepen en ook leuk als snijbloem.

Verzending: gratis
€ 2,40 bij Deoosteindeonline.nl

Salie zaden Fanni Salvia BIO

Salie zaden Fanni Salvia BIO is populair bij de bijen. Vroeger werd het salieblad meegekookt in melk. Deze saliemelk werd als geneeskrachtig en rustgevend beschouwd. Salie met mate gebruiken, heeft een nogal sterke smaak. Wordt zowel vers als gedroogd gebruikt in sauzen als bij vleesgerechten. Zaaien onder glas of in de vollegrond op zaaibed. Als de planten voldoende groot zijn uitplanten op een niet te vochtige, licht zonnige plek.Biologisch geteelde zaden * Dit zaad is geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productie methode, welke is vastgelegd en gecontroleerd door de stichting SKAL – nummer 026035 / NL-BIO-01

Verzending: gratis
€ 2,40 bij Deoosteindeonline.nl

Salvia Splendens zaden St. John's Fire/St, Jansvuur

Salvia Splendens zaden St. John's Fire/St, Jansvuur is een oude, en nog steeds zeer gewaardeerde bekende van de plantenliefhebbers. St. John's Fire / St, Jansvuur is zeer betrouwbaar, heeft vanaf de opkomst stevige planten, is goed bestand tegen diverse weersomstandigheden, gevulde trossen met scharlakenrode bloemen. Zaaien onder glas op warmte. Dun uitzaaien. Na opkomst uitplanten op de aangegeven afstanden. Salvia Splendens is geschikt voor perken, borders, groepen, bloembakken en potten.

Verzending: gratis
€ 1,90 bij Deoosteindeonline.nl

Salvia pratensis Veldsalie

Inheemse zaden. De “Veldsalie of Weidesalie” is zeer rijkbloeiend en heerlijk aromatisch. De veldsalie met z’n mooie violetblauwe bloemen op de donkergekleurde stelen houdt van een zonnige plek. Deze plek bij voorkeur kalkrijk en niet te nat. Zeer aantrekkelijke meerjarige plant voor bijen en hommels. Vroeger veel voorkomend op onze rivierdijken en spoorbermen. Voor een mogelijke 2e bloei in de nazomer liever niet (teveel) terugsnoeien.

Verzending: gratis
€ 2,40 bij Deoosteindeonline.nl
Filteren

Gerelateerde pagina's

Vaste planten

569 bomen

Vaste planten Astilbe

4 bomen

Vaste planten Hosta

6 bomen

Vaste planten Lavendel

13 bomen

Vaste planten Allium

25 bomen

Vaste planten Echinacea

1 bomen
Sitemap Blogs
© 2023 — bomenonline.nl — development by Harris Software