Coniferen

Coniferen zie je in veel tuinen terug. Ook van de coniferen zijn er veel verschillende soorten. In het buitenland zie je bijvoorbeeld vaak de statige cypres staan, terwijl in Nederland een conifeer vaak als haag geplant wordt als erfafscheiding tussen percelen in. Je kunt coniferen kopen in allerlei kleuren, vormen en maten. Ze kunnen dan ook in iedere tuin geplant worden. We noemen hieronder een aantal veel verkochte coniferen soorten:

- Jeneverbes / juniperus horizontalis: deze traag groeiende, laagblijvende coniferen groeien in de breedte. Ze zijn verkrijgbaar met verschillende kleuren bladeren.

- Jeneverbes / juniperus communis: deze coniferen groeien juist als zuilvormige naaldboom. Ze groeien niet heel snel, maar worden wel groot.

- Coniferen op stam, zoals de taxus op stam: prachtig in een pot op het balkon of terras vanwege zijn bolvormige kroon.

- Blauwspar / picea glauca: met zijn grijsgroene tot felblauwe kleuren is deze conifeer een ware eyecatcher die je ook vaak als kerstboom ziet terugkomen.

- Treurconifeer / cedrus: bij de treurconifeer hangen de takken een beetje naar beneden.

Coniferen kopen

Coniferen blijven populair, zeker omdat ze onderhoudsvriendelijk zijn en weinig eisen stellen, maar ook omdat ze jarenlang mooi blijven. Ze zijn eenvoudig te snoeien. Omdat ze winterhard en groenblijvend zijn, zijn ze een kleurrijke aanvulling in de tuin. Je kunt een aantal grote coniferen kopen die je als groepje in bijvoorbeeld een border plaatst, maar een conifeer komt als solitaire plant ook prima tot zijn recht. De meeste coniferen soorten kunnen prima tegen grote droogte, kou of een voedselarme grond. De ideale grond voor coniferen is droog tot vochthoudend en lichtzuur, in de zon of halfschaduw. Plant wel altijd speciale aanplantgrond en mest ze elk jaar bij met coniferenmest.

Of je nu goedkope coniferen wilt kopen of voor de meer luxere soorten gaat, bij Bomen Online zie je direct welke kleine coniferen en grote coniferen je kunt kopen en wat de te verwachten coniferen prijs is. Bestel eenvoudig online!  

Bekijk ook andere heesters zoals de Esdoorn, de Ganzerik of Hertshooi.

 

Er zijn 292 bomen gevonden

Pinus parviflora Glauca (Tempelhof) Warentuin Natuurlijk

Pinus parviflora Glauca (Tempelhof). Deze prachtige conifeer is wintervast en van uitstekende kwaliteit. Uit onze collectie vaste planten. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Pinus parviflora Glauca (Tempelhof) Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment sier coniferen, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 23,49 bij Warentuin.nl

Japanse kardinaalsmuts Euonymus donkergroen Warentuin Natuurlijk

Japanse kardinaalsmuts Euonymus donkergroen Warentuin Natuurlijk. De Japanse kardinaalsmuts Euonymus donkergroen van Warentuin Natuurlijk is een prachtige plant voor in elke tuin. Let op: planten zijn levende producten. Het geleverde product kan daarom enigszins afwijken van de foto. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Japanse kardinaalsmuts Euonymus donkergroen Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment euonymus, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 22,49 bij Warentuin.nl

Olijfwilg groen 80 cm Warentuin Natuurlijk

Mooie olijfwilg voor uw tuin! Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Olijfwilg groen 80 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment hulst & olijfwilgen, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 20,54 bij Warentuin.nl

Japanse kardinaalsmuts Euonymus 'Marieke' geel bont Warentuin Natuurlijk

Japanse kardinaalsmuts Euonymus Marieke geel bont Warentuin Natuurlijk. De Japanse kardinaalsmuts Euonymus Marieke geel bont van Warentuin Natuurlijk is een prachtige plant voor in elke tuin. Let op: planten zijn levende producten. Het geleverde product kan daarom enigszins afwijken van de foto. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Japanse kardinaalsmuts Euonymus 'Marieke' geel bont Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment euonymus, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 22,49 bij Warentuin.nl

Japanse kardinaalsmuts Euonymus 'Marieke' wit bont Warentuin Natuurlijk

Japanse kardinaalsmuts Euonymus wit bont Warentuin Natuurlijk. De Japanse kardinaalsmuts Euonymus Marieke wit bont van Warentuin Natuurlijk is een prachtige plant voor in elke tuin. Let op: planten zijn levende producten. Het geleverde product kan daarom enigszins afwijken van de foto. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Japanse kardinaalsmuts Euonymus 'Marieke' wit bont Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment euonymus, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 22,49 bij Warentuin.nl

Olijfboom Olea 100 cm Warentuin Natuurlijk

De Olea olijfboom is een mooie groenblijvende subtropische plant. De hoogte van de boom is 100 cm. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Olijfboom Olea 100 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment hulst & olijfwilgen, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 29,99 bij Warentuin.nl

Japanse kardinaalsmuts Euonymus 'Marieke' donkergroen Warentuin Natuurlijk

Japanse kardinaalsmuts Euonymus donkergroen Warentuin Natuurlijk. De Japanse kardinaalsmuts Euonymus Marieke donkergroen van Warentuin Natuurlijk is een prachtige plant voor in elke tuin. Let op: planten zijn levende producten. Het geleverde product kan daarom enigszins afwijken van de foto. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Japanse kardinaalsmuts Euonymus 'Marieke' donkergroen Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment euonymus, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 22,49 bij Warentuin.nl

Westerse levensboom (Thuja occidentalis "Golden Tuffet") conifeer

Westerse levensboom (Thuja occidentalis "Golden Tuffet") conifeer Deze westerse levensboom heeft een heel palet aan kleuren gedurende het jaar heen. Is het loof in het voorjaar nog frisgroen, richting de zomer zal het loof al meer goudgeel ...

Levertijd: 2 - 5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 10,20 bij Tuinexpress.nl

Buxus Struik 20 cm Warentuin Natuurlijk

Bent u op zoek naar een prachtig extra stukje groen in uw tuin? Dan is deze Buxus de perfecte aanwinst! De Buxus is ideaal voor het opzetten van geweldige diepgroene hagen. De Buxus is 20 cm hoog. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Buxus Struik 20 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment buxus & ligusters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 1,27 bij Warentuin.nl

Prunus rotundifolia 70 cm Warentuin Natuurlijk

Bent u op zoek naar een prachtig extra stukje groen in uw tuin? Dan is deze Prunus rotundifolia de perfecte aanwinst! De Prunus is ideaal voor het opzetten van geweldige diepgroene hagen. De Prunus is 70 cm hoog. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Prunus rotundifolia 70 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment prunus, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 7,94 bij Warentuin.nl

Buxus Piramide 150 cm Warentuin Natuurlijk

Bent u op zoek naar een prachtig extra stukje groen in uw tuin? Dan is deze Buxus in de vorm van een piramide de perfecte aanwinst! De Buxus is ideaal voor het opzetten van geweldige diepgroene hagen. De Buxus is 150 cm hoog. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Buxus Piramide 150 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment buxus & ligusters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: gratis
€ 98,92 bij Warentuin.nl

Buxus Bol 80 cm Warentuin Natuurlijk

Bent u op zoek naar een prachtig extra stukje groen in uw tuin? Dan is deze Buxus in de vorm van een bol de perfecte aanwinst! De Buxus is ideaal voor het opzetten van geweldige diepgroene hagen. De Buxus is 80 cm hoog en kent een diameter van 50 cm. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Buxus Bol 80 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment buxus & ligusters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: gratis
€ 89,92 bij Warentuin.nl

Conifeer Stardust 150 cm Warentuin Natuurlijk

Bent u op zoek naar een prachtig extra stukje groen in uw tuin? Dan is deze haagconifeer de perfecte aanwinst! De Stardust Conifeer is ideaal voor het opzetten van geweldige groengelige hagen. De conifeer is 150 cm hoog. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Conifeer Stardust 150 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment coniferen, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 26,84 bij Warentuin.nl

Buxus Bol 30 cm Warentuin Natuurlijk

Bent u op zoek naar een prachtig extra stukje groen in uw tuin? Dan is deze Buxus in de vorm van een bol de perfecte aanwinst! De Buxus is ideaal voor het opzetten van geweldige diepgroene hagen. De Buxus is 30 cm hoog en kent een diameter van 30 cm. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Buxus Bol 30 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment buxus & ligusters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 27,97 bij Warentuin.nl

Taxus 120 cm Warentuin Natuurlijk

De taxus 120cm is een volle groene plant die uw tuin verrijkt! Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Taxus 120 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment taxus, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: gratis
€ 74,99 bij Warentuin.nl

Taxus 30 cm Warentuin Natuurlijk

De taxus 30cm is een volle groene plant die uw tuin verrijkt! Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Taxus 30 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment taxus, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: gratis
€ 52,49 bij Warentuin.nl

Olea 100 cm

Urban Street Forest De Olea olijfboom is een mooie groenblijvende subtropische plant. De hoogte van de boom is 100 cm. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Urban Street Forest maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Olea 100 cm, uit het assortiment hulst & olijfwilgen, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: gratis
€ 53,29 bij Warentuin.nl

Japanse kardinaalsmuts Euonymus geel bont Warentuin Natuurlijk

Japanse kardinaalsmuts Euonymus geel bont Warentuin Natuurlijk. De Japanse kardinaalsmuts Euonymus geel bont van Warentuin Natuurlijk is een prachtige plant voor in elke tuin. Let op: planten zijn levende producten. Het geleverde product kan daarom enigszins afwijken van de foto. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Japanse kardinaalsmuts Euonymus geel bont Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment euonymus, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 22,49 bij Warentuin.nl

Conifeer Thuja Smaragd 180 cm Warentuin Natuurlijk

Bent u op zoek naar een prachtig extra stukje groen in uw tuin? Dan is deze Thuja Smaragd Conifeer de perfecte aanwinst! De Thuja Smaragd Conifeer is ideaal voor het opzetten van geweldige geelgroene hagen. De Thuja Smaragd Conifeer is 110 cm hoog. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Conifeer Thuja Smaragd 180 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment coniferen, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 19,87 bij Warentuin.nl

Kant & klaar haag met hardhout bak groot Hedera helix Woerner 100 cm Mobilane

De Kant & Klaar Haag van Mobilane biedt een kant & klare oplossing voor een (winter)groene afscheiding voor uw tuin of balkon. De aangegeven hoogte is gemeten exclusief de wortels van de haag en de bijbehorende bak. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Mobilane maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Kant & klaar haag met hardhout bak groot Hedera helix Woerner 100 cm Mobilane, uit het assortiment kant & klarehaag, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: minimaal 2 weken — verzending: gratis
€ 582,99 bij Warentuin.nl

Buxus Bol 15 cm Warentuin Natuurlijk

Bent u op zoek naar een prachtig extra stukje groen in uw tuin? Dan is deze Buxus in de vorm van een bol de perfecte aanwinst! De Buxus is ideaal voor het opzetten van geweldige diepgroene hagen. De Buxus is 15 cm hoog en kent een diameter van 15 cm. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Buxus Bol 15 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment buxus & ligusters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 14,92 bij Warentuin.nl

Buxus Struik 40 cm Warentuin Natuurlijk

Bent u op zoek naar een prachtig extra stukje groen in uw tuin? Dan is deze Buxus de perfecte aanwinst! De Buxus is ideaal voor het opzetten van geweldige diepgroene hagen. De Buxus is 40 cm hoog. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Buxus Struik 40 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment buxus & ligusters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 2,84 bij Warentuin.nl

Conifeer Thuja Smaragd 90 cm Warentuin Natuurlijk

Bent u op zoek naar een prachtig extra stukje groen in uw tuin? Dan is deze Thuja Smaragd Conifeer de perfecte aanwinst! De Thuja Smaragd Conifeer is ideaal voor het opzetten van geweldige geelgroene hagen. De Thuja Smaragd Conifeer is 90 cm hoog. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Conifeer Thuja Smaragd 90 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment coniferen, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 8,84 bij Warentuin.nl

Hardhouten paal Kant & klaar haag 305 cm

Hardhouten paal, ter bevestiging van de Kant & Klaar Haag van Mobilane. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Mobilane maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Hardhouten paal Kant & klaar haag 305 cm, uit het assortiment kant & klarehaag, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: u wordt opgebeld voor een bezorgdatum — verzending: € 29,99
€ 38,15 bij Warentuin.nl

Kant & klaar haag Carpinus betulus 155 cm Mobilane

De Kant & Klaar Haag van Mobilane biedt een kant & klare oplossing voor een (winter)groene afscheiding voor uw tuin of balkon. De aangegeven hoogte is gemeten exclusief de wortels van de haag en de bijbehorende bak. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Mobilane maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Kant & klaar haag Carpinus betulus 155 cm Mobilane, uit het assortiment kant & klarehaag, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: u wordt opgebeld voor een bezorgdatum — verzending: € 29,99
€ 144,99 bij Warentuin.nl

Fortinet poort 100 x 175 cm Mobilane

Heeft een mooie haag van Mobilane? Handig een poort die kunt u met beugels er op koppelen. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Mobilane maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Fortinet poort 100 x 175 cm Mobilane, uit het assortiment kant & klarehaag, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: u wordt opgebeld voor een bezorgdatum — verzending: € 29,99
€ 501,99 bij Warentuin.nl

2 stuks! Taxus 40 cm Warentuin Natuurlijk

De taxus 40cm is een volle groene plant die uw tuin verrijkt! Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! 2 stuks! Taxus 40 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment taxus, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 20,54 bij Warentuin.nl

Klimop Hedrea 200 cm Warentuin Natuurlijk

Met de Klimop Hedrea 200 cm is uw tuin het hele jaar groen! Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Klimop Hedrea 200 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment klimplanten, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 14,99 bij Warentuin.nl

Buxus Bol 40 cm Warentuin Natuurlijk

Bent u op zoek naar een prachtig extra stukje groen in uw tuin? Dan is deze Buxus in de vorm van een bol de perfecte aanwinst! De Buxus is ideaal voor het opzetten van geweldige diepgroene hagen. De Buxus is 40 cm hoog en kent een diameter van 40 cm. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Buxus Bol 40 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment buxus & ligusters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: gratis
€ 59,92 bij Warentuin.nl

Buxus Struik 50 cm Warentuin Natuurlijk

Bent u op zoek naar een prachtig extra stukje groen in uw tuin? Dan is deze Buxus de perfecte aanwinst! De Buxus is ideaal voor het opzetten van geweldige diepgroene hagen. De Buxus is 50 cm hoog. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Buxus Struik 50 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment buxus & ligusters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 5,84 bij Warentuin.nl

Ecostyle Coniferen & taxus-az 1.6 kg

Ecostyle voeding voor Coniferen & Taxus-AZ geeft sterke en diepgroene coniferen, taxus en heesters. Deze meststof is verrijkt met een unieke mix van bacteriën, schimmels en protozoa. Dit zorgt voor een gezond bodemleven en geeft de conifeer en taxus meer weerstand. Voor een diepgroene kleur óók in de winter!Gebruiksaanwijzing: Verdeel de mestkorrels gelijkmatig over de aarde Verwerk de korrels over de bovenste laag van de grond Geef water als je de werking van het product wilt versnellenDosering: Jonge aanplant tot 50 cm hoog: 30 gram per plant of 50 gram per meter haag Bestaande planten tot 120 cm hoog: 45 gram per plant of 75 gram per meter haag Bestaande planten tot 150 cm hoog: 100 gram per plant of 100 gram per meter haagVoordelen: ECOstyle Coniferen-AZ is een speciale voeding voor alle soorten coniferen en groenblijvende heesters. Goed voor 4 maanden exact de juiste bemesting.  De AZ-meststof is verrijkt met de RhizaMax®-wortelactivator. Dit betekent een betere ontwikkeling van de wortels en minder uitval bij de aanleg van nieuwe hagen. Micro-organismen en bodemschimmels zijn noodzakelijk voor de ontwikkeling van een gezonde haag. Regelmatig bemesten met Coniferen-AZ geeft een mooie, intens groene kleur als resultaat!Opmerkingen & tips:  Problemen met geelverkleuring van heesters of coniferen kunnen snel en effectief verholpen worden met Bladgroen-Plus.  Tip: door regelmatig te bemesten – minimaal 2x per jaar - met AZ-meststoffen worden problemen met geelverkleuring voorkomen.Samenstelling: NPK 9-3-5, verrijkt met micro-organismen en bodemschimmels.

Verzending: gratis
€ 7,99 bij Deoosteindeonline.nl

Buxus spiraal 120 cm Warentuin Natuurlijk

Mooie sier buxus spiraal voor in uw tuin. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Buxus spiraal 120 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment buxus & ligusters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: gratis
€ 98,92 bij Warentuin.nl

Buxus sempervirens Warentuin Natuurlijk

Buxus sempervirens. Groenblijvende sierheester. Uit onze collectie vaste planten. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Buxus sempervirens Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment sier coniferen, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: gratis
€ 79,00 bij Warentuin.nl

Prunus rotundifolia 130 cm Warentuin Natuurlijk

Bent u op zoek naar een prachtig extra stukje groen in uw tuin? Dan is deze Prunus rotundifolia de perfecte aanwinst! De Prunus is ideaal voor het opzetten van geweldige diepgroene hagen. De Prunus is 130 cm hoog. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Prunus rotundifolia 130 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment prunus, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 19,94 bij Warentuin.nl

Liguster Bol 140 cm Warentuin Natuurlijk

Bent u op zoek naar een prachtig extra stukje groen in uw tuin? Dan is deze Liguster in de vorm van een bol de perfecte aanwinst! De Liguster is ideaal voor het opzetten van geweldige diepgroene hagen. De Liguster is 140 cm hoog. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Liguster Bol 140 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment buxus & ligusters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: gratis
€ 88,42 bij Warentuin.nl

Prunus Rotundifolia op 70 cm stam Warentuin Natuurlijk

De Prunus Rotundifolia op 70cm stam is een prachtige groene plant die mooi tot uiting komt in iedere tuin. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Prunus Rotundifolia op 70 cm stam Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment prunus, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: gratis
€ 59,92 bij Warentuin.nl

Buxus bol diameter 50 cm 150 cm Warentuin Natuurlijk

Mooie sier buxus bol voor in uw tuin. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Buxus bol diameter 50 cm 150 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment buxus & ligusters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: gratis
€ 108,97 bij Warentuin.nl

Liguster Twee Bollen 140 cm Warentuin Natuurlijk

Bent u op zoek naar een prachtig extra stukje groen in uw tuin? Dan is deze Liguster met twee bollen de perfecte aanwinst! De Liguster is ideaal voor het opzetten van geweldige diepgroene hagen. De Liguster is 140 cm hoog. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Liguster Twee Bollen 140 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment buxus & ligusters, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: gratis
€ 118,42 bij Warentuin.nl

Hardhouten paal Kant & klaar haag 275 cm

Hardhouten paal, ter bevestiging van de Kant & Klaar Haag van Mobilane. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Mobilane maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Hardhouten paal Kant & klaar haag 275 cm, uit het assortiment kant & klarehaag, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: u wordt opgebeld voor een bezorgdatum — verzending: € 29,99
€ 34,40 bij Warentuin.nl

Fortinet poort 100 x 95 cm Mobilane

Heeft een mooie haag van Mobilane? Handig een poort die kunt u met beugels er op koppelen. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Mobilane maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Fortinet poort 100 x 95 cm Mobilane, uit het assortiment kant & klarehaag, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: u wordt opgebeld voor een bezorgdatum — verzending: € 29,99
€ 311,99 bij Warentuin.nl

5 stuks! Klimop Hedrea 120 cm Warentuin Natuurlijk

Met de Klimop Hedrea 120cm is uw tuin het hele jaar groen! Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! 5 stuks! Klimop Hedrea 120 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment klimplanten, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 33,74 bij Warentuin.nl

Olijfboom Olea 140 cm Warentuin Natuurlijk

De Olea olijfboom is een mooie groenblijvende subtropische plant. De hoogte van de boom is 140 cm. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Olijfboom Olea 140 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment hulst & olijfwilgen, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: € 6,99
€ 44,99 bij Warentuin.nl

Kant & klaar haag Hedera helix Goldchild 180 cm Mobilane

De Kant & Klaar Haag van Mobilane biedt een kant & klare oplossing voor een (winter)groene afscheiding voor uw tuin of balkon. De aangegeven hoogte is gemeten exclusief de wortels van de haag en de bijbehorende bak. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Mobilane maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Kant & klaar haag Hedera helix Goldchild 180 cm Mobilane, uit het assortiment kant & klarehaag, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: minimaal 2 weken — verzending: € 29,99
€ 152,19 bij Warentuin.nl

5 stuks! Klimop Hedrea 60 cm Warentuin Natuurlijk

Met de Klimop Hedrea 60cm is uw tuin het hele jaar groen! Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! 5 stuks! Klimop Hedrea 60 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment klimplanten, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 18,74 bij Warentuin.nl

50 stuks! Klimop Hedrea 200 cm Warentuin Natuurlijk

Met de Klimop Hedrea 200 cm is uw tuin het hele jaar groen! Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! 50 stuks! Klimop Hedrea 200 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment klimplanten, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: gratis
€ 374,99 bij Warentuin.nl

Kant & klaar haag Hedera Helix Woerner 100 cm

De Kant & Klaar Haag van Mobilane biedt een kant & klare oplossing voor een (winter)groene afscheiding voor uw tuin of balkon. De aangegeven hoogte is gemeten exclusief de wortels van de haag en de bijbehorende bak. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Mobilane maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Kant & klaar haag Hedera Helix Woerner 100 cm, uit het assortiment kant & klarehaag, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: u wordt opgebeld voor een bezorgdatum — verzending: € 29,99
€ 88,99 bij Warentuin.nl

Kant & klaar haag Hedera Helix Woerner 200 cm

De Kant & Klaar Haag van Mobilane biedt een kant & klare oplossing voor een (winter)groene afscheiding voor uw tuin of balkon. De aangegeven hoogte is gemeten exclusief de wortels van de haag en de bijbehorende bak. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Mobilane maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Kant & klaar haag Hedera Helix Woerner 200 cm, uit het assortiment kant & klarehaag, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: minimaal 2 weken — verzending: € 29,99
€ 172,49 bij Warentuin.nl

Kant & klaar haag Hedera helix White Ripple 180 cm Mobilane

De Kant & Klaar Haag van Mobilane biedt een kant & klare oplossing voor een (winter)groene afscheiding voor uw tuin of balkon. De aangegeven hoogte is gemeten exclusief de wortels van de haag en de bijbehorende bak. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Mobilane maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Kant & klaar haag Hedera helix White Ripple 180 cm Mobilane, uit het assortiment kant & klarehaag, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: minimaal 2 weken — verzending: € 29,99
€ 152,19 bij Warentuin.nl

Japanse kardinaalsmuts Euonymus wit bont Warentuin Natuurlijk

Japanse kardinaalsmuts Euonymus wit bont Warentuin Natuurlijk. De Japanse kardinaalsmuts Euonymus wit bont van Warentuin Natuurlijk is een prachtige plant voor in elke tuin. Let op: planten zijn levende producten. Het geleverde product kan daarom enigszins afwijken van de foto. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Japanse kardinaalsmuts Euonymus wit bont Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment euonymus, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 22,49 bij Warentuin.nl
SALE

Oude Wijfjes Ipheion

Als u die eenvoudige, stervormige bloemetjes ziet, is het moeilijk voor te stellen dat de wetenschap zon 160 jaar de tijd nodig had om te bepalen bij welke soort deze uit Argentini afkomstige bollen ondergebracht moeten worden. Sinds ze in 1830 beschreven werden zijn ze van de ene familie naar de andere geschoven, dan weer tot ondersoort gedegradeerd en uiteindelijk de rang van soort toegewezen gekregen. En dat allemaal voor een plantje dat slechts 20 cm hoog wordt. Ondanks alle wetenschappelijke moeite moeten ze nog steeds geplant worden en wel in de volgende periode september tot eind december. Zij zullen dan bloeien van eind april tot begin juni. Zon laagblijvend gewas is natuurlijk zeer geschikt voor potten op balkon en terras, of voor rotstuinen en vijverranden, maar ook in het gazon of onder coniferen en heesters doen ze het goed. Leuke bijkomstigheid is dat ze behalve mooi, ook nog eens nuttig zijn. De licht naar zeep ruikende bloemen verjagen namelijk vervelende beesten als het gevreesde rozenaaltje of gewone mieren. Gedurende de bloeiperiode maakt de Ipheion steeds weer nieuwe, verse bloemen. Het ziet er dus iedere dag uit alsof ze net begonnen zijn met bloeien.

Op voorraad — levertijd: 15-20 werkdagen — verzending: € 14,95
€ 5,75 bij Tuinplant

Ecostyle Coniferen & taxus-az 800 gram

Ecostyle voeding voor Coniferen & Taxus-AZ geeft sterke en diepgroene coniferen, taxus en heesters. Deze meststof is verrijkt met een unieke mix van bacteriën, schimmels en protozoa. Dit zorgt voor een gezond bodemleven en geeft de conifeer en taxus meer weerstand. Voor een diepgroene kleur óók in de winter!Gebruiksaanwijzing: Verdeel de mestkorrels gelijkmatig over de aarde Verwerk de korrels over de bovenste laag van de grond Geef water als je de werking van het product wilt versnellenDosering: Jonge aanplant tot 50 cm hoog: 30 gram per plant of 50 gram per meter haag Bestaande planten tot 120 cm hoog: 45 gram per plant of 75 gram per meter haag Bestaande planten tot 150 cm hoog: 100 gram per plant of 100 gram per meter haagVoordelen: ECOstyle Coniferen-AZ is een speciale voeding voor alle soorten coniferen en groenblijvende heesters. Goed voor 4 maanden exact de juiste bemesting.  De AZ-meststof is verrijkt met de RhizaMax®-wortelactivator. Dit betekent een betere ontwikkeling van de wortels en minder uitval bij de aanleg van nieuwe hagen. Micro-organismen en bodemschimmels zijn noodzakelijk voor de ontwikkeling van een gezonde haag. Regelmatig bemesten met Coniferen-AZ geeft een mooie, intens groene kleur als resultaat!Opmerkingen & tips:  Problemen met geelverkleuring van heesters of coniferen kunnen snel en effectief verholpen worden met Bladgroen-Plus.  Tip: door regelmatig te bemesten – minimaal 2x per jaar - met AZ-meststoffen worden problemen met geelverkleuring voorkomen.Samenstelling: NPK 9-3-5, verrijkt met micro-organismen en bodemschimmels.

Verzending: gratis
€ 4,99 bij Deoosteindeonline.nl

Conifeer Thuja Smaragd 110 cm Warentuin Natuurlijk

Bent u op zoek naar een prachtig extra stukje groen in uw tuin? Dan is deze Thuja Smaragd Conifeer de perfecte aanwinst! De Thuja Smaragd Conifeer is ideaal voor het opzetten van geweldige geelgroene hagen. De Thuja Smaragd Conifeer is 110 cm hoog. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Conifeer Thuja Smaragd 110 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment coniferen, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 14,84 bij Warentuin.nl

Hulst groen stam hoogte 50 cm diameter 30 cm Warentuin Natuurlijk

Mooie haagplant voor uw tuin! Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Hulst groen stam hoogte 50 cm diameter 30 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment hulst & olijfwilgen, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: gratis
€ 51,44 bij Warentuin.nl

IJzeren paal Kant & klaar haag groen gecoat 175 cm

Ijzeren paal, groene coating, ter bevestiging van de Kant & Klaar Haag van Mobilane. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Mobilane maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! IJzeren paal Kant & klaar haag groen gecoat 175 cm, uit het assortiment kant & klarehaag, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: u wordt opgebeld voor een bezorgdatum — verzending: € 29,99
€ 23,90 bij Warentuin.nl

Kant & klaar haag met hardhout bak groot Hedera helix Woerner 180 cm Mobilane

De Kant & Klaar Haag van Mobilane biedt een kant & klare oplossing voor een (winter)groene afscheiding voor uw tuin of balkon. De aangegeven hoogte is gemeten exclusief de wortels van de haag en de bijbehorende bak. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Mobilane maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Kant & klaar haag met hardhout bak groot Hedera helix Woerner 180 cm Mobilane, uit het assortiment kant & klarehaag, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: minimaal 2 weken — verzending: gratis
€ 612,99 bij Warentuin.nl

Klimop Hedrea 120 cm Warentuin Natuurlijk

Met de Klimop Hedrea 120cm is uw tuin het hele jaar groen! Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Klimop Hedrea 120 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment klimplanten, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 8,99 bij Warentuin.nl

Prunus 40 cm Warentuin Natuurlijk

Bent u op zoek naar een prachtig extra stukje groen in uw tuin? Dan is deze Prunus de perfecte aanwinst! De Prunus is ideaal voor het opzetten van geweldige diepgroene hagen. De Prunus is 40 cm hoog. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Warentuin Natuurlijk maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Prunus 40 cm Warentuin Natuurlijk, uit het assortiment prunus, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: 3-5 werkdagen — verzending: € 5,99
€ 3,97 bij Warentuin.nl

Kant & klaar haag met hardhout bak klein Hedera helix Woerner 100 cm Mobilane

De Kant & Klaar Haag van Mobilane biedt een kant & klare oplossing voor een (winter)groene afscheiding voor uw tuin of balkon. De aangegeven hoogte is gemeten exclusief de wortels van de haag en de bijbehorende bak. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Mobilane maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Kant & klaar haag met hardhout bak klein Hedera helix Woerner 100 cm Mobilane, uit het assortiment kant & klarehaag, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: minimaal 2 weken — verzending: € 29,99
€ 455,99 bij Warentuin.nl

Tussenbeugel Kant & klaar haag groen gecoat

Tussenbeugel, groene coating, ter bevestiging van de Mobilane Kant & Klaar Haag aan de ijzeren paal. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Mobilane maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Tussenbeugel Kant & klaar haag groen gecoat, uit het assortiment kant & klarehaag, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: u wordt opgebeld voor een bezorgdatum — verzending: € 5,99
€ 6,30 bij Warentuin.nl

Kant & klaar haag Hedera helix Glacier 180 cm Mobilane

De Kant & Klaar Haag van Mobilane biedt een kant & klare oplossing voor een (winter)groene afscheiding voor uw tuin of balkon. De aangegeven hoogte is gemeten exclusief de wortels van de haag en de bijbehorende bak. Uit onze collectie bomen & struiken. Van het merk Mobilane maar met Warentuin - kwaliteit & services. Warentuin heeft alles voor huis, tuin en dier! Kant & klaar haag Hedera helix Glacier 180 cm Mobilane, uit het assortiment kant & klarehaag, koop hem gemakkelijk en snel online!

Levertijd: minimaal 2 weken — verzending: € 29,99
€ 152,19 bij Warentuin.nl
Filteren

Gerelateerde pagina's

Levensboom

41 bomen

Spar

36 bomen

Spierstruik

49 bomen

Ganzerik

52 bomen

Dwergmispel

38 bomen

Rotsheide

42 bomen
Sitemap Blogs
© 2021 — bomenonline.nl — development by Harris Software